跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創]高立的未來世界DVD 1-26話(完)[29.5GB][粵/日語~繁體字幕]

manman 发布于2010-2-23 23:58 6111 次浏览 81 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2010-2-25 11:14:39 | 显示全部楼层
都唔係同你講。。我知你玩PT3 p4 C0 i; [. P
我同蚊女講炸嘛。。2 ~% H+ w" `" [5 l3 I+ S
佢好耐冇上黎玩啊。。
: K9 _$ A6 N& j0 p/ s" wkwanyeung 发表于 2010-2-25 04:28

+ I/ p$ m, {/ |你引用我呢句同区讲嘢

Snowsnow 发表于 2010-2-25 12:11:15 | 显示全部楼层
thanks, love this series a lot

grostcar 发表于 2010-2-25 14:12:46 | 显示全部楼层
請問樓主發的是不是TVB粵語+日語的版本?
7 D' y5 U- `/ Z2 l4 s, P如果是我就不合成最後兩集了

manman 发表于 2010-2-25 15:24:31 | 显示全部楼层
本帖最后由 manman 于 2010-2-25 15:37 编辑 8 R) N+ S! I6 f1 h! \! P# w3 L
請問樓主發的是不是TVB粵語+日語的版本?0 H7 h/ y1 |3 P
如果是我就不合成最後兩集了
) {  i$ \' e+ N7 jgrostcar 发表于 2010-2-25 02:12 PM

8 _- y3 f% d' t! g) Y# O- h* x' U, n
我唔知係咪TVB粵語喎,以前TVB做時有睇過都唔記得d聲啦.
6 K. X" [' L8 ~8 [
' d5 a; m; G3 @( t+ g  e+ U2 g仲有唔記得講,呢套dvd我未睇過架., d/ W. q& J+ D4 ^
9 Y3 m0 a7 K( G1 Z1 `9 A2 W0 W
好奇怪一問,你地係咪好在意係咪TVB配音架?4 [4 M0 R; y& Z
  R6 }8 Y7 Q8 v/ V& h% \& W: v
我只要有粵語配音就得架啦.理得佢係咪TVB,+ l7 m" R2 [2 ^1 {! d3 M5 }

8 _$ V7 ?3 N6 ?* b2 a# l$ u我咁問係見過好多其他人放既post d會員回貼問係咪TVB配音架.

grostcar 发表于 2010-2-25 17:28:04 | 显示全部楼层
因為我有一個合成高立TVB粵語+日語的貼, 但還沒有更新完# r) q4 Z, [1 D+ D# M. p
如果大大分享的貼是的話, 我又何必再繼續合成, 所以才問一下

alam 发表于 2010-2-25 19:22:04 | 显示全部楼层
Thank you for sharing this cartoon!

Laputa81 发表于 2010-2-25 21:26:54 | 显示全部楼层
非一般的浩大工程~~~

kevinchan 发表于 2010-2-25 23:08:15 | 显示全部楼层
你引用我呢句同区讲嘢# g. [- S& A  Q4 T1 e. P
aubert-22 发表于 2010-2-25 11:14
哈哈,好搞笑,KY引用你句话,但係同其他人讲嘢

lovepx 发表于 2010-2-25 23:19:29 | 显示全部楼层
多谢MM分享!

sharp 发表于 2010-2-26 00:18:14 | 显示全部楼层
謝謝分享此

leafir 发表于 2010-3-6 11:47:26 | 显示全部楼层
七张DVD,有得下了

ohdeardan 发表于 2010-3-6 16:09:21 | 显示全部楼层
1# manman
# ~  i4 a. b7 P7 ]( \! `2 E
! ]# m2 F; h7 J6 l: Q8 T' p" a
. @) B, ?2 h2 P* j. p  R) S  T$ ]Thanks for sharing, waited this for a long long time