跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [Love☆Hina 純情房東俏房客][DVDrip][粤日双语][MKV][01-18話+校正音頻]

mcnynbajay 发布于2010-2-12 12:06 7613 次浏览 92 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ykcheung 发表于 2010-2-13 08:37:00 | 显示全部楼层
可惜得番18集.

chzhenldz 发表于 2010-2-13 10:05:04 | 显示全部楼层
咩有粤语版咩,真是要down来见识见识!!!

Ace0210 发表于 2010-2-13 11:10:22 | 显示全部楼层
有粵語就唔可以唔支持

edison_fx 发表于 2010-2-13 11:38:45 | 显示全部楼层
有粵語!!!!!!正~

kailu 发表于 2010-2-13 11:48:08 | 显示全部楼层
如果無後面果幾集點算啊。。。。。

mcnynbajay 发表于 2010-2-13 15:23:44 | 显示全部楼层
唔知係咪真。聽講出到18話愛子配音就執左笠。所以係冇完整粵語音頻有可能!
4 W3 i5 ~* \( A; }  q9 F5 _( p
; o9 l7 K# x7 `. m; [+ e吳梅同錢惠鈴我識,自由身配音員嚟。吳梅定錢惠鈴好似配過有線東京喵喵個主角。7 a" d( i* f% ]9 ?5 Y  Y
kwanyeung 发表于 2010-2-12 15:46
愛子配音,查實系咪出版商請果d自由身的班底來了?我查淘寶系有人有全集粵語碟窩?定佢昆人了,嘛~繼續等知情者
& o# u' g5 {% |% U* v' T# E; T# }$ c% d# \3 v' G
呵呵,哩套我真的未睇過窩~而家有線同ATV一樣都好唔掂了?簡直成一年來都無乜新片,亦無人發新片~
: r6 _) `: N) K6 ?2 @
果然系是人有多得闲,漫有多高产
5 H) N- f0 g# Q- w* `huang 发表于 2010-2-12 16:25
( V- P) C, q) g
有無第句~ 放寒假都大把人得閑了~可惜唔系個個愿花時間落去合成~
) v" L! w/ T4 l; m5 {. ~" {, `$ H& ]3 ^9 B
如果無後面果幾集點算啊。。。。。7 Q% r! n$ Q" y
kailu 发表于 2010-2-13 11:48
5 o) \2 d1 C9 k* V: A& i7 O  a+ W
咪睇原版頂住癮先咯~我貼了R2JRAW的QQ地址嘅~所以我咪發埋校正音頻咯~可以先下片源全集,然后自行封裝咯!9 U* z& f$ n' p6 ~; i

7 b# l- l2 a' B; R: l, g又或者兩者都啃曬佢嘅~隨你咯

Milanor 发表于 2010-2-13 17:26:49 | 显示全部楼层
咪睇原版頂住癮先咯~我貼了R2JRAW的QQ地址嘅~所以我咪發埋校正音頻咯~可以先下片源全集,然后自行封裝咯!& g6 d- [9 v0 @- q; s2 @0 }+ @$ P1 o2 }3 i4 T/ ]$ v
3 j3 q" Q5 i: t- l* N3 N7 ~2 B
  x4 e: v& I4 I# ?6 p又或者兩者都啃曬佢嘅~隨你咯6 \( a$ v3 ~! f* n# h( l/ j/ I
mcnynbajay 发表于 2010-2-13 15:23
* m9 Q8 h1 O/ T; N
貼了R2JRAW的QQ地址
5 x+ L! g$ S: q1 V! t: M在哪??看不到?
" M3 x% G6 k7 \$ P难道是QQ-lbsapoll

buubuubuu 发表于 2010-2-13 21:23:04 | 显示全部楼层
good quality, thanks

天才不二 发表于 2010-2-13 23:12:31 | 显示全部楼层
多谢晒

q3891 发表于 2010-2-13 23:47:24 | 显示全部楼层
是少兒不宜嗎、看起來有點暴

q3891 发表于 2010-2-13 23:49:21 | 显示全部楼层
之前不是有個人求這個片的嗎、現在好了、天才不二來了

netasa 发表于 2010-2-14 13:04:50 | 显示全部楼层
入嚟拧RAW嘅人!嘻嘻!!