[迅雷快传] 【转载】【足球风云】【58集全】【日语中字】【RAW+SUB】【WMV】【15.97G】

venuschen 发布于2010-1-16 20:24 7649 次浏览 99 位用户参与讨论     [复制分享主题]
freedom246 发表于 2010-1-23 12:36:31 | 显示全部楼层
TVB最近肯定无重播过,一直都留意呢方面既信息!!

mymuro 发表于 2010-1-23 12:49:53 | 显示全部楼层
這套野好感人的- @/ U, B  y+ r( \( y
; k; q6 _% s8 t7 q- T1 S
好似講男主定唔知邊個最後白血病死左
9 X' E+ J/ ]5 L( j2 [7 |- V0 r7 Q! ?4 X2 O  t& i( b/ ?7 Q4 ~
但佢死之前都要去踢足球2 Y* H7 M4 u7 w) K( X* }: m5 z
/ K: R( ~9 M2 V0 N& t: E* H  U
香港無幾耐先做過7 p3 \! G* n0 x4 x" E& z
Ace0210 发表于 2010-1-21 04:24
; B) T# q9 Z- O: _% i" @& x
7 F% \8 A$ k, P2 ^( M
系久保嘉晴,不过唔系白血病,貌似系贫血之类
2 g# H7 N, ]+ i# a; ^$ u' w无几耐?" Q2 K& e6 E7 W, w" E$ A) \2 |
感应该唔系呢部! Q( c, ]3 v/ X3 ]
如果唔系肯定有粤语音频啦,好怀念啊

kevinchan 发表于 2010-1-23 20:55:08 | 显示全部楼层
要试看得下完1-10集。。。= =哈哈,想试看真难,有谁能分流一集出来" D3 {$ e( f' P  r. t7 C2 D: Y) }
maplep 发表于 2010-1-21 02:16
你可以下载最后嘅51-58,呢度係最少噶啦

freedom246 发表于 2010-1-23 21:33:08 | 显示全部楼层
只要下1PART就OK啦,里面肯定有一集系完整既,就解压果集米得咯!!* Q- b  D# _% t( ^
经常甘做啦,要等下晒5PART,等死你!!

kevinchan 发表于 2010-1-23 22:32:45 | 显示全部楼层
只要下1PART就OK啦,里面肯定有一集系完整既,就解压果集米得咯!!. _" x( |$ `8 H$ O
经常甘做啦,要等下晒5PART,等死你!!1 e7 L- R0 ]$ q3 {
freedom246 发表于 2010-1-23 21:33
又係啵,我都无醒起添!!

alam 发表于 2010-2-2 10:17:15 | 显示全部楼层
Thank you for sharing this football cartoon!

atant2010 发表于 2010-2-7 06:46:19 | 显示全部楼层
thank you so much

评分

tandong -9 -28 同一句话回多个主题

黑名單 发表于 2010-2-7 10:22:23 | 显示全部楼层
Thank you for sharing.

atant2010 发表于 2010-2-7 19:26:42 | 显示全部楼层

maplep 发表于 2010-2-7 19:43:54 | 显示全部楼层
ls的,你。。。不欢迎你这小孩。。。不知悔改

maplep 发表于 2010-2-7 19:46:34 | 显示全部楼层
這套野好感人的
' r5 [. f  i- A0 ?6 b  N4 }
1 m7 e0 Q0 V$ l" s6 y! S好似講男主定唔知邊個最後白血病死左, ?" k" }# j7 S" B

F8 W- f1 X) \4 Z* ~: Y但佢死之前都要去踢足球+ Q3 j8 {' j9 V; k0 f

$ }6 V( J# ?5 J. b香港無幾耐先做過
9 i- h' I0 c  _; h6 ~* OAce0210 发表于 2010-1-21 04:24

6 c+ o6 Z4 J( E+ g2 o: l! F
7 ^/ N2 d6 a. y6 v这是。。。。ACE啊。。。换图了。。还以为认错人了。。。

atant2010 发表于 2010-2-10 09:43:56 | 显示全部楼层