[其它更多] 响求版区发布的悬赏星梦一直未解决能收回吗??

aaron81 发布于2010-1-9 10:56 1840 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(10)人评论

kwanyeung 发表于 2010-1-9 11:08:47 | 显示全部楼层
收唔番啊。我之前又係咁啊。冇左好多星夢。畀粵漫社食左啊。你都係死心啦。

kevinchan 发表于 2010-1-9 15:10:20 | 显示全部楼层
原来一发布就会直接扣悬赏星梦噶?我真係唔知啵5 Z% A9 G/ E% `2 j
呢个就係好多人设置起始星梦为【1】嘅原因?

aaron81 发表于 2010-1-9 15:28:31 | 显示全部楼层
收唔番啊。我之前又係咁啊。冇左好多星夢。畀粵漫社食左啊。你都係死心啦。
: D$ s, \. q  E" d: dkwanyeung 发表于 2010-1-9 11:08

% `9 g7 D' C$ H我无话要收返,只不过觉得这个机制不好,就好像永远被套的股票~

aubert22 发表于 2010-1-9 17:41:19 | 显示全部楼层
收唔翻嘎~最好就用1星抵押,文中指定畀几多~你用左几多星落去?太多我睇下可可以选你嘅为最佳答案畀翻你~

kevinchan 发表于 2010-1-9 17:48:58 | 显示全部楼层
收唔翻嘎~最好就用1星抵押,文中指定畀几多~你用左几多星落去?太多我睇下可可以选你嘅为最佳答案畀翻你~
& M4 b2 ^: R) J% x! X2 kaubert-22 发表于 2010-1-9 17:41
硬係觉得D制度唔够完善,但我就暂时未有好嘅建议畀出嚟

Kiver 发表于 2010-1-9 23:41:23 | 显示全部楼层
我无话要收返,只不过觉得这个机制不好,就好像永远被套的股票~
$ G5 y% }) Q4 A/ h: I/ Uaaron81 发表于 2010-1-9 15:28
6 v* E3 P- \/ t$ G* [% E

2 I& K# I; i* K! @* n7 j这个涉及深层的论坛程序处理结构
  ?/ |+ I& Y) p( T2 _
) P( V  y. s0 I- i- A算本人无能为力了
' G6 w$ g, Q- w3 s6 S
0 D" c1 p+ t9 `4 X( N7 V代码太多
, b2 M6 q5 _" F+ }  W) u  ^% x无从入手去改~~

tandong 发表于 2010-1-10 20:48:34 | 显示全部楼层
K社,你不入地狱,谁入地狱呢?你都是挖深D啦!!

billiard 发表于 2010-1-10 22:16:56 | 显示全部楼层
300星梦的确不少!

aaron81 发表于 2010-1-12 20:55:23 | 显示全部楼层
300星梦的确不少!
% t3 e9 x/ y: Ybilliard 发表于 2010-1-10 22:16

0 l" V, f! Z0 {- I& k) G9 `; S呵呵,有时为左求了很久的动漫,300星梦又算什么,我每次求档都超过100星梦的~
5 P; A+ h3 W: r4 V但好多求贴都石沉大海~若用1星梦加标题话几百星梦求,又好像无诚意梗~

Kiver 发表于 2010-1-12 22:31:12 | 显示全部楼层
呵呵,有时为左求了很久的动漫,300星梦又算什么,我每次求档都超过100星梦的~
; i9 C) _: l; H; j7 h: [但好多求贴都石沉大海~若用1星梦加标题话几百星梦求,又好像无诚意梗~
6 S3 k  s- Q3 N0 Saaron81 发表于 2010-1-12 20:55

) L9 [6 H$ |! }' \. J求D根本未发布过就几难的
1 _5 w) H' K- k2 U4 R  G+ h  {4 E9 D
求下补种补片的还容易点吧