[迅雷快传] +115礼包][原创][高达00_R2][粵日双语][1920x1080][BDRip][25集]完

天才不二 发布于2010-1-2 14:38 18864 次浏览 324 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ngyan1600 发表于 2010-1-2 20:11:58 | 显示全部楼层
我宜家第1集有成900mb,后面有几集仲大; l3 Y: Y- p. k0 ], |7 Q
天才不二 发表于 2010-1-2 20:02

, z2 D; j' ~0 \你試下係封mkv時,將flac去除乘一條,應該可以細300m左右

天才不二 发表于 2010-1-2 20:17:40 | 显示全部楼层
我已经将多余的旁白音轨全部删晒,而且将日语音轨都压成44100   128kbps了(原音轨全部都系Flac,1条就120几mb,有几集仲有成3条音轨甘多)

ngyan1600 发表于 2010-1-2 20:21:57 | 显示全部楼层
我已经将多余的旁白音轨全部删晒,而且将日语音轨都压成44100   128kbps了(原音轨全部都系Flac,1条就120几mb,有几集仲有成3条音轨甘多)
. @4 b, g/ S) U: ^3 q5 q. ^! ^* P天才不二 发表于 2010-1-2 20:17

3 T& p. t: R' Z% M6 ?% l" z- a# @% S唔好壓44100hz...會破壞音質.....保持原本既48000hz就得喇,又唔影響大小.....我壓96k-aac

天才不二 发表于 2010-1-2 20:38:16 | 显示全部楼层
默认设置44100Hz 、128kbps,一时唔记得改

huang 发表于 2010-1-2 21:10:29 | 显示全部楼层
真系快手呢,无收片源,等集啦,

aubert22 发表于 2010-1-2 21:57:25 | 显示全部楼层
人地发人地嘅,我自己发翻我自己嘅贴~
/ m; ]" a1 l# X1 C  _; J# l: [. T我嘅版本最细900几M~下唔下随便~

1010 发表于 2010-1-2 22:46:04 | 显示全部楼层
人地发人地嘅,我自己发翻我自己嘅贴~
7 y+ ?" j7 n4 u  Q2 h" n我嘅版本最细900几M~下唔下随便~  c/ @8 x; p4 x6 u; U; R4 p
aubert-22 发表于 2010-1-2 21:57
: Y  G0 X) [, l) V

! d& z" M! i: e4 N  R& Kaubert-22记得发高达00 R1的粤语音频

408462966 发表于 2010-1-2 23:00:53 | 显示全部楼层
悲剧着,真是一个可怜的人

408462966 发表于 2010-1-2 23:00:56 | 显示全部楼层
悲剧着,真是一个可怜的人

天才不二 发表于 2010-1-2 23:04:15 | 显示全部楼层
悲剧着,真是一个可怜的人" W, l% W/ s3 @9 ^- o; G" `
408462966 发表于 2010-1-2 23:00

' r; G/ m$ K& Q: l" ^+ U: N何出此言

kwanyeung 发表于 2010-1-3 02:10:04 | 显示全部楼层
暫時嚟睇1600版最好,有TVB字幕我中意。

manofman 发表于 2010-1-3 02:58:02 | 显示全部楼层
1080p我最中意,中意的戏就要睇高清先正