[人文风光] 太空拍摄的火山爆发超壮观

lych 发布于2009-12-26 15:47 1935 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
" x1 r% ?' P' e7 F* M/ [8 l
* \9 [" T- O1 t# Q  I6 g8 I
2 [! ]- |* M. g% n. ?, j
  U$ ]1 y! d! Q7 N1 r5 c

; U# j1 `; U: {1 ^+ ~9 D8 m/ D( l  P3 _6 l$ N- ~9 q
, ~; A( @" |( P6 X) W# I) J; @

& K" |; P( x5 ]( \0 p# d" s, u: `6 c
: J' a. @- }3 m- {; e) j9 v

" n: a' R6 Z- W7 ^6 B# {2 E
) Q6 ?& l" {; c& b& F. V: t/ X& T' x

% A/ m1 V- u3 K* _% n" `6 T! c5 h+ V* L
! g/ X: C* z& b  y% d4 u) n

已有(23)人评论

tpyee1098 发表于 2009-12-26 16:14:42 | 显示全部楼层
赞啊~~

kevinchan 发表于 2009-12-26 18:56:26 | 显示全部楼层
之前睇新闻有拍摄係海底睇火山爆发,异常壮观

基斯 发表于 2009-12-26 23:29:50 | 显示全部楼层
奇观啊

嚣のЪ 发表于 2009-12-27 00:26:01 | 显示全部楼层
真不敢相信~

Kiver 发表于 2009-12-27 16:35:53 | 显示全部楼层
之前睇新闻有拍摄係海底睇火山爆发,异常壮观
' E6 D$ p/ D" L" z4 }kevinchan 发表于 2009-12-26 18:56
, X$ C" ^& v( F5 L% C7 u/ m  L

! J  k0 N6 e$ M- q+ N  H$ U我都有睇啊2 @' L2 L, l, f  i% v

5 S6 B: o, i( [  b7 ~* S仲话难得被拍到的现象~~~

kevinchan 发表于 2009-12-27 17:26:13 | 显示全部楼层
我都有睇啊
6 B+ A! a: j  @# |8 L& s( f  {3 g3 b' W0 }, n! }% i; B
仲话难得被拍到的现象~~~
1 U( m% l/ ~! bKiver 发表于 2009-12-27 16:35
发觉依家越嚟越多嘢都可以用科学去解释了,强大的科技进步啊

cao0422c 发表于 2009-12-27 20:09:13 | 显示全部楼层
good...火山爆发真系够晒壮观...
+ A' j7 Y1 o/ d+ q不过伤到都就唔好啦..都系少爆为妙...

魔人布欧 发表于 2009-12-28 18:01:02 | 显示全部楼层
有爆石好壮观,不过地球就惨了,再次接受神的制裁

WeiCong 发表于 2009-12-30 11:17:36 | 显示全部楼层
太空衛星強!如果的錄像睇下就更好囉!!

1010 发表于 2010-1-2 14:49:07 | 显示全部楼层
最后一张那个是不是有很多烟?

183334257 发表于 2010-1-9 08:50:30 | 显示全部楼层
那个海底火山爆发我都有睇到图片,超级壮观,就算2012的火山爆发画面都唔够比呢

12下一页