[每日闲聊] 呼吁大家吾好买仙剑奇侠4!!

yjb338 发布于2007-8-3 03:44 6998 次浏览 78 位用户参与讨论   [复制分享主题]
  我今日一肚火!!! 7点返到屋企开始装仙剑4.安装时间长,11.30先装完(酷睿2+2G内存).跟住就激活.又有防考系统.搞到12:00连饭都没吃.删咗又重装,搞到依家都没搞掂!上网先知道原来激活服务器暂停咗.无啦啦浪费我一个美好的夜晚!!侵害咗消费者的权利.浪费消费者的时间.最激气係玩吾到,从今日吾玩仙剑啦!!一个好噶游戏给一个垃圾公司搞死咗!!$ a) j1 q) }9 y5 j! x7 d- ?- u
  寰宇之星係死垃圾臭垃圾!为咗钱搞屎搞屁,伤害仙剑迷(我)的心!呼吁大家抵制寰宇,吾好买仙剑4.被骗取咗金钱有浪费咗时间! [em20] [em20] [em20] [em20] [em20] [em20] [em20]

有图为证

有图为证

已有(78)人评论

yjb338 发表于 2007-8-3 04:07:07 | 显示全部楼层
寰宇係游戏界软件商中最没道德的,最垃圾的,最发钱寒的,最无良的,最令人痛恨的.我祈祷寰宇早日倒闭!
yjb338 发表于 2007-8-3 04:49:41 | 显示全部楼层
为咗玩仙剑4,女仔约我出去吃饭我都没去.激SI我啦!!我衷心祝愿寰宇早日倒闭!祝愿寰宇全体工作人员早登极乐!!
tandong 发表于 2007-8-3 07:54:14 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-8-3 04:49 发表 0 T& A# Q! i6 B6 R8 Z0 N
为咗玩仙剑4,女仔约我出去吃饭我都没去.激SI我啦!!我衷心祝愿寰宇早日倒闭!祝愿寰宇全体工作人员早登极乐!!   

5 r- H: Q9 Q. L3 J  a( C6 R边个叫你玩正版架,有女仔吾去溝,报应啦!
yjb338 发表于 2007-8-3 08:18:23 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-8-3 07:54 发表
- {* h+ H0 C4 [* U8 w$ U
4 K% h9 M. f0 x$ F( x! ?* u( G边个叫你玩正版架,有女仔吾去溝,报应啦!   

y2 @4 R( S4 g% A哩个世界真没天理!!以后都係买翻版玩算啦!!
huang 发表于 2007-8-3 12:48:48 | 显示全部楼层
静观其变中
Laputa81 发表于 2007-8-3 13:05:37 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-8-3 04:49 发表
& D  V& h+ g* s$ ^! Y% z5 X& D. g为咗玩仙剑4,女仔约我出去吃饭我都没去.激SI我啦!!  
7 U) q: S8 f& y$ q

# x$ Y/ P6 O; k# I  d' G
# O# q% q1 w2 z" C) Q+ i3 Z* j+ n' f
3 c! D: O) p2 ?; |1 }$ _1 }* E3 h
真喺赔了夫人又折兵咯~~~~7 T# E/ Z; z" h! r
- n# t: R: y; \9 [3 L% k
2 F  c. B. ]  ~4 K- N& u
损失惨重···············
# Q9 Z, C) G' Q
$ B1 D! G& w$ l: @0 O% p& Q4 M5 k
+ s9 i8 y6 A6 E3 y7 S4 E6 d  }好彩一向少玩D咁嘢··········
3 O5 Q2 t, `* n/ s! ^之前都中过招,兴高采烈买咗碟,装完先发觉玩唔到~~~
9 q, Y$ r% d! u0 G对喱类咁嘢已经心淡··············
youxiwang 发表于 2007-8-3 13:14:44 | 显示全部楼层
等待破解中,决定玩D版
kiraljq 发表于 2007-8-3 13:18:11 | 显示全部楼层
首先~~我都店長的遭遇深表同情~~我都系受害者之一~~不過好彩我無佢咁慘烈~~6 i+ v1 i$ `+ O7 l$ T2 a: C' Y
寰宇個S人激活服務器系發售第一日就試過停左了~~真系垃圾到極點~!!!
# d$ C8 f" h: k6 ~5 N, p我成功安裝、激活,點不知入到去,過第二個場景就出錯~~直接跳左出黎~ / [  X" ?0 H/ H
咁的游戲~~咁搞咁耐先出~~垃圾到機~~~
2 A% t+ i4 G/ h' d& \2 P人家FALCOM啊~D游戲夠靚多人玩啦~都唔使好似佢搞咁多野去防拷啊~~有盜版人家D銷量都仲咁好~玩過好的啊~人家都會去買張正版的黎收藏啦~~搞咁多垃圾的野~~到頭黎咩質量啊~唉~
Mickey 发表于 2007-8-3 13:29:58 | 显示全部楼层
乜搞到甘激动啊??
' D4 f. d+ j; J3 Q  P好在未买~~~
kiraljq 发表于 2007-8-3 13:31:42 | 显示全部楼层
原帖由 Mickey 于 2007-8-3 13:29 发表
, ~* G$ r7 X! s$ k% f! E3 E5 t$ R  a乜搞到甘激动啊??* [8 p8 Q6 C0 l4 i0 f6 ]/ q
好在未买~~~

- K" t; k) L& B) `6 }1 L: Y8 J: \呵呵~~你都想玩噶~?
: ~% t3 }1 B0 R) H, o9 d好彩我無林住買豪華版的
liyuwuhen 发表于 2007-8-3 13:35:07 | 显示全部楼层
历来无是抢买Z版的人```未遇过的问题```