[每日闲聊] 绝版衰狗大战螳螂(全记录组图)唔睇走宝.....

Kiver 发布于2009-12-19 11:28 1401 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
周末闲逛,无意间发现依一幕,这场体量对比悬殊的大战准备爆发啦~~~立即去马~~~* _$ ]8 A& s( J- Z
只衰狗发现左只螳螂
; q% J4 k" k: P. s 01.jpg 3 q! p, U6 O8 Z, g# w& z# O
跟住距地两只野系度对视9 _+ e4 V5 T/ _) Q3 k/ w
- B8 n3 d: f3 c1 U. K0 B过左无耐...只衰狗突袭只螳螂啦..1 }% w# {+ d/ E( j- ^6 U
6 x# K: L" Q7 M* U7 u7 {只衰狗很黄很暴力...吓到螳螂使出螳螂拳招架
5 S" }( e6 s8 U1 X1 Q" b) n- K 04.jpg
2 L7 J6 ^0 O: [, T* }两条茂利打下打下...训左系度.....诈死....  P6 r# @  j1 q
05.jpg # y" H, o* V" B. g
咦~~~只衰狗突然来个泰山压顶...无啦...只螳螂实死啦~~我心林~~& U( ^! Y  I5 C$ p7 _: T- h0 g
06.jpg , I& s/ Z: U' A- Z* j
过左一阵,只衰狗以为赢左,起身个时发现,只螳螂用手拉住只狗D毛...未死得.....好野~~~
( f0 |* a! m5 m# R- z 07.jpg , T0 ^. T+ Y$ u. [9 n9 r4 i
继续厮杀.....场面比较混乱...只衰狗一啖咬落只螳螂度.....哎呀...
! r% k7 v0 U: o 08.jpg 3 M) R8 n* c8 P4 i! d$ v2 \9 {1 v
之后只螳螂返肚了~~~~跪低左,奄奄一息....
+ H- g4 L& }7 a; k& ? 09.jpg
4 g$ `6 ?6 y- @8 T9 K, Y5 [# @( n只衰狗将距抓系自己只爪度.....用蔑视的眼光望住....
8 Q+ m$ z1 Y# u1 S/ L 10.jpg
6 g8 _% T6 g" R. G% A到左依个地步,只螳螂准备要比人分尸了...只衰狗用口去咬螳螂的头
$ c7 f7 o( h! T' U, l% \2 f 11.jpg
- [; U6 o! Z1 R; Z5 f% O0 c一咬.....头就被撕掉了...场面好血腥....2 W# O6 C. J2 @3 m# z
12.jpg , q. o3 D% ^( b/ E/ ~/ z5 y: {
只衰狗仲未够,仲赵埋螳螂嘎下半身...好滋味的样子....$ o$ f4 m1 H: W" r
13.jpg 8 [* U  O( p! ]1 M9 d" O$ Q* [6 O
最后只螳螂连渣都无.....只衰狗摆出胜利的姿势.....
% l8 v$ ]9 U2 l9 a+ X1 b0 \4 p3 i 14.jpg
% F0 J$ x2 o7 ^7 G& j: Y多谢观看........记得回帖~~~~睇了唔回帖.....睇住比狗咬.....

已有(21)人评论

lych 发表于 2009-12-19 11:36:48 | 显示全部楼层
我比只狗大,唔惊~~~~

Kiver 发表于 2009-12-19 11:43:05 | 显示全部楼层
螳螂拳不够疯狗拳打啊~~

kiraljq 发表于 2009-12-19 11:48:26 | 显示全部楼层
哈哈,干脆利落~最后个句毒啊

masato 发表于 2009-12-19 12:01:22 | 显示全部楼层
- -啊狂搞的一系列图片 我囧了

K棋 发表于 2009-12-19 12:19:20 | 显示全部楼层
旁述的确够搞笑

平常心 发表于 2009-12-19 12:48:47 | 显示全部楼层
咁冷呢动物吾系去晒冬眠?

ks128 发表于 2009-12-19 13:19:18 | 显示全部楼层
嗯,好看极了= =.

aubert22 发表于 2009-12-19 13:50:51 | 显示全部楼层
最后果张个势~~志在必得咁样~~

alexhus 发表于 2009-12-19 14:03:18 | 显示全部楼层
K社,你自己拍架。。。

kevinchan 发表于 2009-12-19 15:57:01 | 显示全部楼层
几有趣啵!只狗好得“戚”,螳螂好惨

kevinchan 发表于 2009-12-19 15:57:33 | 显示全部楼层
哈哈,干脆利落~最后个句毒啊) T5 i* O! l2 i6 S  _8 M3 i9 p
kiraljq 发表于 2009-12-19 11:48
同感,讲呢句话嘅人好狠毒

12下一页