[讨论]你D认为有边部动漫会令你觉得人生有价值!

diaokeke 发布于2006-11-28 08:16 1148 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<h1>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font color="#3c8dc4">对于你D来讲动漫已经成为了我们生活当中不会缺少的东西,无论你咩年龄都会有人去中意看,</font></h1><h3>&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font color="#ee9611">但当中,一D动满会令你寻找到一些人生中的事物道理与人性间的性质.</font></h3><h1>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font color="#c849af">吾知道你D对你E+认识个D动漫会对你有咩价值观呢??</font></h1>[em11][em11][em11][em11][em11][em11][em11][em11][em11]

已有(9)人评论

Laputa81 发表于 2006-11-28 09:19:03 | 显示全部楼层
<p>咁又唔谂得咁深入啊~~~</p><p>不过充满幻想就真嘅!!</p>
lzp123 发表于 2006-11-28 18:01:12 | 显示全部楼层
好难讲的&nbsp;&nbsp;&nbsp; 一般的动画都会蕴含着一定的道理
diaokeke 发表于 2006-11-29 04:52:27 | 显示全部楼层
<p>呵呵 ~甘又系其实自己都某霖到甘深入`~~~~~~~~</p>
moschino 发表于 2006-11-30 00:17:09 | 显示全部楼层
<p>多啦A梦```</p><p>让我觉得未来有好多新奇既野``````</p>
laoliesi 发表于 2006-11-30 02:14:31 | 显示全部楼层
<font size="4">“吉卜力”工作室的动画作品,每一部都能引起观众对自然、社会以及人性的思考。作为日本动画界的“泰山北斗”,当之无愧。</font>
zion 发表于 2006-12-2 06:50:43 | 显示全部楼层
<p><font size="3">對我嚟講,絕對係水果籃子(生肖奇緣)</font></p><p><font size="2"><font size="3">睇過好多動畫,有好多好動畫都想推薦畀大傢睇下,不過如果叫我推薦唯一一齣畀大傢睇嘅,我一定會推薦生肖奇緣(水果籃子)。 <br/><br/>實在係一齣令人感動同可以改變人嘅動畫,女主角本田透所表現齣嚟嘅樂觀、積極、堅強令人深受感動,相信可以感染每一個睇過呢齣動畫嘅人,起碼我就係噉。 <br/><br/></font></font>&nbsp;<br/></p>) `* T2 |4 v8 c; Z; X  H
4 N. w' U+ _  _! b6 U9 U1 j1 L
ffxisme 发表于 2006-12-2 09:30:47 | 显示全部楼层
我觉得好多都有价值!!睇动画片不应该有年龄界限!!我个人觉得动画片的画质第二,里面的内容,含义,道理先系第一!我以家最中意系海贼王!
maple 发表于 2006-12-2 17:24:19 | 显示全部楼层
我觉得系钢炼咯,几深刻
ks128 发表于 2006-11-28 08:43:12 | 显示全部楼层
<p>鋼鍊,等价交换</p><p></p>