[网络应用] RapidShare文件保存策略变更

kevinchan 发布于2009-12-12 02:10 2355 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-12-17 02:50:22 | 显示全部楼层
反正我知道,外国D人唔係用MU就係用RS!咁以后咪可能会多咗人用MU?嘻嘻
( _7 W' K) f. i% z2 D- W& {! Rkevinchan 发表于 2009-12-13 16:18
& X1 m. P  V/ J7 A
咁又唔係架。。
; d2 a( b& y6 _0 m1 w. {MF都好多人用架。。MF條件好好。。係大陸用唔到我先唔用者嘛。。
+ e# o2 R6 C/ f2 ]2 E) p仲有SS都有部份人用,不過係廢網盤。。- e; F! \- e+ T$ }" M' N
仲有咩ZSHARE,BADONGO依D都有D知名度。。

kevinchan 发表于 2009-12-17 13:46:34 | 显示全部楼层
咁又唔係架。。' L0 t9 m" m  C/ I
MF都好多人用架。。MF條件好好。。係大陸用唔到我先唔用者嘛。。$ D% u% ~: e( U  z: O: Z
仲有SS都有部份人用,不過係廢網盤。。. N; D( N1 |& @. ?
仲有咩ZSHARE,BADONGO依D都有D知名度。。- L# c! X" [5 j8 L
kwanyeung 发表于 2009-12-17 02:50
係啵,你讲嘅呢D都係经常见嘅!可惜真正好嘅真係唔多

maplep 发表于 2009-12-26 22:41:25 | 显示全部楼层
rapidshare不怎么好用,好用的只有两个,megaupload和mediafire

ConvoyChan 发表于 2009-12-27 14:48:39 | 显示全部楼层
国外就快咯 大陆既多数无视之啦。。。。又5系快过人 又5够mu耐

rkysoo 发表于 2011-4-11 18:25:54 | 显示全部楼层
真的也RS真的很垃圾咯。。。

samuel-x 发表于 2011-4-20 14:22:44 | 显示全部楼层
上天保佑MU千奇唔好有事