[动漫讨论] 幽游白书蓝光化(BD),VC有得下

billiard 发布于2009-11-19 19:57 6457 次浏览 63 位用户参与讨论   [复制分享主题]
) w% s1 b9 D9 c+ L, t" Q; J$ f) R2 b7 K. L0 U& U9 @$ j
《幽游白书》(Yu Yu Hakusho)[QTS][更新001-032话][1280x960][简体外挂][BDRip]: _) H1 O$ K# r" H& d, u) m" v

8 h* ^- t) E$ B9 s! v  chttp://www.verycd.com/topics/2778085/$ B- v' D2 }# @5 E0 A& E
7 c8 ^+ @0 s: _! x8 ~# e/ s
只是想讲声比有需要的会员知道,我自己对这套卡通兴趣一般。
( A( Q6 B0 C' X  K0 g  z5 U& e# {/ k% R4 U: K
不是卖广告,版主请留情,如果版主觉得不对请删帖或作移动。

已有(63)人评论

aubert22 发表于 2009-11-19 20:27:08 | 显示全部楼层
呵呵,我都下左好几集咯已经,你消息唔够灵通啊~不过只系出到32啫~合成版走唔甩咯~本来想低调合成然后发布,不过你都讲左咯,我谂有人会合嘎咯~~呵呵

mcnynbajay 发表于 2009-11-19 20:29:16 | 显示全部楼层
幽游BD上個月已知道了~分期發售中~
) e% {( I2 R6 N: o. N仲等待緊的~仲以為系水貓開嘅貼添
) ~" ]3 E. [) f5 P4 g. h! }3 ]" A3 y因為佢對此套有愛喇嘛~

aubert22 发表于 2009-11-19 20:31:11 | 显示全部楼层
幽游BD上個月已知道了~分期發售中~
; r2 r% Y# B# F% A5 w5 V仲等待緊的~仲以為系水貓開嘅貼添; q! A% ?3 }8 \" C' S  {# b. J
因為佢對此套有愛喇嘛~" w, g/ U, R) A' h7 G
mcnynbajay 发表于 2009-11-19 20:29

( K# _5 M0 V7 ]- E2 Z嘻嘻,低调合成中~

mcnynbajay 发表于 2009-11-19 20:36:32 | 显示全部楼层
嘻嘻,低调合成中~
6 r5 `1 {$ Y) G# ?3 [- X. b2 zaubert-22 发表于 2009-11-19 20:31

8 Z0 a, M, P# U7 b使唔使掛得甘辛苦了~緋月有人分流佐窩~
3 c& ~2 j( x9 p; _早知你會合嘅了~等你出可能仲要等一排了~9 p; w: n- J: u
應該好易搞掂的~用事前合的DVDRIP來校正OP+ED就應該OK的

aubert22 发表于 2009-11-19 20:42:48 | 显示全部楼层
使唔使掛得甘辛苦了~緋月有人分流佐窩~0 Z9 [& D7 t* R4 B( G* c& s
早知你會合嘅了~等你出可能仲要等一排了~% r) g# }% U/ I8 [+ [% X( r
應該好易搞掂的~用事前合的DVDRIP來校正OP+ED就應該OK的
1 Q, q; d, N1 Z- kmcnynbajay 发表于 2009-11-19 20:36

/ a2 `4 q" K4 o嘻嘻,我比较中意挂EM,一来唔急,二来可以分流~而且我仲挂紧两个巨慢嘅巨物~如图~

mcnynbajay 发表于 2009-11-19 20:50:40 | 显示全部楼层
未用過EM,而家唔多中意P2P節流的~down開網盤分流的!: n' W% ~, @2 _: P

1 Y& ]2 T/ E6 `你果個吹波糖危機2040搵唔到有人翻譯過哩套~同粵語音頻更加無了~

ConvoyChan 发表于 2009-11-19 20:55:50 | 显示全部楼层
之前见到个dvd合成版 因为因为部分冇粤语1 N+ g# D( f4 t$ H1 O3 ?* s
睇来当初既决定系明智既。。。。

aubert22 发表于 2009-11-19 20:59:43 | 显示全部楼层
未用過EM,而家唔多中意P2P節流的~down開網盤分流的!! x* O0 J6 C+ h

# {* c3 d9 B. i( p2 h你果個吹波糖危機2040搵唔到有人翻譯過哩套~同粵語音頻更加無了~( @' o+ a% x, M& F: S; m! J9 p
mcnynbajay 发表于 2009-11-19 20:50

- t: _% _+ e& R* Y有人翻译过,不过唔知乜字幕组,我喺EM稳到一个AVI嘅全集,有中文字幕,不过唔知区系米内嵌字幕,所以我先求字幕~粤语音频就睇下2010年真人版火唔火,火嘅话希望TVB可以重播而且有人录~
: X( N6 Y- M4 N; L" R' u, N( c" ]0 }2 c而吹波糖危机嘅OVA有字幕,BDRIP(二次压制版)我下完,再稳下原来仲有一次压制版,所以家先下紧果个12G几嘅~速度好牛,好蜗牛~

mcnynbajay 发表于 2009-11-19 21:02:41 | 显示全部楼层
仲有真人版添了~
0 ^0 |. E3 u# @聽講動畫都有人爆衫嘅窩?甘咪真人版都幾惹火的~~

aubert22 发表于 2009-11-19 21:12:23 | 显示全部楼层
之前见到个dvd合成版 因为因为部分冇粤语
  n- Y9 S+ Z1 Z睇来当初既决定系明智既。。。。* M3 |. O! N+ ?/ \
157972678 发表于 2009-11-19 20:55
/ O! }; t2 y; C5 b* M. t- s6 M
你讲果个DVD合成版系米rmvb黎嘎??就算唔系都好,我谂你话部分无粤语应该唔系某几集无粤语,而系某几集里头有某D片段有日语带过,; N' j9 A. K. e: `
咁系正常嘎,用日语补翻电视台CUT片而无左嘅音频~

aubert22 发表于 2009-11-19 21:14:14 | 显示全部楼层
仲有真人版添了~
. M; i. U7 E0 r$ I0 b7 l' O聽講動畫都有人爆衫嘅窩?甘咪真人版都幾惹火的~~
6 u/ k% A0 \/ f! W4 gmcnynbajay 发表于 2009-11-19 21:02
- L4 @/ o& I" }1 i+ L
嘻嘻,爆衫嘅系OVA,系先有OVA版再有TV版~OVA我睇过张图片系几XE下,嘻嘻,听闻吹波糖危机OVA喺欧美好受欢迎,可能岩D鬼佬胃口~
$ f) y1 j! `- B至于真人版里面D女性镜头惹唔热火了喔,到时睇先知咯~