跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [單集試發][火影忍者 Narutoi][DVDrip][MKV][[粵日雙語][第01話]

mcnynbajay 发布于2009-10-28 14:37 6369 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
183334257 发表于 2009-11-1 23:25:01 | 显示全部楼层
我超级期待呢个版本
! e+ U( [! V9 ~+ m" j目前就只有呢个版本我觉得比较值得收藏

jinkazuya 发表于 2009-11-2 09:16:26 | 显示全部楼层
Thanks a lot for the anime.

ssj520222 发表于 2009-11-5 23:08:55 | 显示全部楼层
支持LZ连载

kental 发表于 2009-11-6 09:10:02 | 显示全部楼层
你有无甘多心机同时间合罗去啊!唔好整到烂尾就唔好体啊!

LTP_520 发表于 2009-11-20 19:20:39 | 显示全部楼层
非常喜欢! 期待更新!

Ace0210 发表于 2009-11-20 20:41:51 | 显示全部楼层
我來下來試睇試睇

ngyan1600 发表于 2009-11-21 00:14:07 | 显示全部楼层
本帖最后由 ngyan1600 于 2009-11-21 01:21 编辑 , p! J* d& D7 U9 E  I& _' r- i3 U5 n
  S. Z; {# a; M3 u
.........我以前係其他壇發過正版dvd直壓,發到1~62,但係果時仲係用bt,而且壓片時間一集長達3小時(老牛機,差不多了吧!?當時用的只係gk,又乜都唔識,比起而家用gm,只要30分鐘就壓完),支持唔住就無再發
  Q" k  M7 f) c0 k% D( {+ W不過,網上版應該有保留預告,所以都值得一下$ ?" X$ N) Q% `$ f
不過我有dvd了,就唔下喇,可惜正版dvd既1~103集係用tvb配音-_-..所以無左預告' e4 A2 j- z3 H# N$ m8 I$ F/ J
如果唔想合得辛苦,又唔介意自己壓發既,1~103可以用我拎無預告版既dvd檔
1 E! r5 E6 l8 ^: V% f又或者唔介意一星期一集既進度,同無預告,我可以發到103集,之後就等音頻補完( u* G7 u! [& Y9 i& }3 v4 e
今晚壓一集比比畫質先>3<1 T; |9 D- l& X7 f, l( e( \& k
* M& i3 H4 {5 ^% o3 m" l( @
到時希望大家俾d意見同話我知支唔支持連載(記住!進度會好慢)

183334257 发表于 2009-12-1 18:11:43 | 显示全部楼层
支持,无预告无所谓,最紧要字幕,粤日双语

kasim1018 发表于 2009-12-20 22:28:04 | 显示全部楼层
这么久了,怎么还是只有1集啊,什么时候更新?

shinfeit 发表于 2010-1-8 23:19:02 | 显示全部楼层
Naruto is truly hilarious right from the first episode. Thanks for sharing.

sharp 发表于 2010-1-25 04:23:06 | 显示全部楼层
有史以来最好的动画片

zhongzich 发表于 2010-1-25 07:23:26 | 显示全部楼层
thank you for sharing