[粤语电视] [堂本刚真人版粤语]金田一少年事件簿 [更新第一季][RMVB]

alexhus 发布于2009-10-25 19:37 45916 次浏览 549 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
yanlnwu 发表于 2009-11-4 01:06:28 | 显示全部楼层
甘即系唔比我地呢D新人下既喈?

alexhus 发表于 2009-11-4 08:05:50 | 显示全部楼层
甘即系唔比我地呢D新人下既喈?
" p. g$ j: h5 g9 Z" p/ cyanlnwu 发表于 2009-11-4 01:06
* J4 {# R/ }7 e' U& E$ B5 Q: [# D  h
我冇话唔俾新人下载,只要你努力发帖同分享资源,咁就可以下载啦,我长期保存,只要你积分够就可以下载啦。。。

ape 发表于 2009-11-4 10:53:44 | 显示全部楼层
感谢楼主分享

kevinchan 发表于 2009-11-4 14:28:53 | 显示全部楼层
甘即系唔比我地呢D新人下既喈?! B" b- s, m- X% m8 d) C; ?$ Z1 ?. |
yanlnwu 发表于 2009-11-4 01:06
你都算係新人?如果係,咁我都应该係囖,呵呵

alexhus 发表于 2009-11-4 14:50:28 | 显示全部楼层
你都算係新人?如果係,咁我都应该係囖,呵呵* k2 u+ Q0 N+ q2 y3 R
kevinchan 发表于 2009-11-4 14:28

9 {9 [! ^, x) x雀仔,你都系新人啊。。。好后生啊。。。

SKYWALKER 发表于 2009-11-4 15:15:16 | 显示全部楼层
支持楼主分享

SKYWALKER 发表于 2009-11-4 15:17:26 | 显示全部楼层
支持楼主分享

toueikin 发表于 2009-11-4 18:07:09 | 显示全部楼层
好一句不劳而获嘅人 ( h% ^; p) e; F- N  P' [5 g3 y
好痛好痛
, k1 x, m4 G& |, c: y) k8 P! RJIMMY吖~
: Z4 x& [9 I* K好唔容易搵到伊到 就算唔够班都想支持下楼主
. m8 h4 n) k3 C5 X希望楼主 迟d还会再分享拉" N6 u& s  A8 j" _* A/ b
- z; [4 F5 A% f: a4 L
我要去争取积分吖

toueikin 发表于 2009-11-4 18:20:34 | 显示全部楼层
楼主伱当我 嗔气又好 麻烦又好3 u; _8 d1 b; D) n3 ?: u- {
多问一句 您分享嘅伊個粤语版 系米郭志权配音伽?!" n% t* }2 w/ J
因为我0係百度贴吧见有人話0係你度下咗-係有线 陈乜乜版嘅
; w/ }6 @; W. E4 M8 m: A但係我见你係楼中又话係JIMMY嘅" j' P* x- O( ~( Y" g# X; ~2 E  H
所以罗嗦d想向你确认梺
4 }! f2 R9 ?: w( y) M
; x$ r- ]7 c7 f8 @# T多谢您唔嫌烦吖

东方快意 发表于 2009-11-4 19:14:28 | 显示全部楼层
如果系77噶积分,普通乱咁灌水一日就可以达到啦,而777你想一日灌水达到就冇可能啦,只要你灌水灌到100左右,我就会做嘢,三倍倒扣番俾你,咁你就可以禁言啦。。。* a$ P& N% y. o/ C
alexhus 发表于 2009-11-3 22:47

! }/ _& t8 V6 O/ }$ ?8 C  G( G, \9 O0 n
* J7 m- V! N$ e+ h3 x4 t5 ~查实我都睇过好多帖噶,不过有时的确无咩好讲,又唔想扔句“路过”而闪人,米就灌水少左点咯。。。1 s$ u( \$ {. m$ w% q4 C
6 V' B7 ?2 y  o# z- f1 O
照顾下我地呢类型性格嘅,降一半啦~

alexhus 发表于 2009-11-4 20:10:55 | 显示全部楼层
查实我都睇过好多帖噶,不过有时的确无咩好讲,又唔想扔句“路过”而闪人,米就灌水少左点咯。。。
9 {. b# [1 ~$ w- [( k. @, l5 i+ d
照顾下我地呢类型性格嘅,降一半啦~
3 U' e2 I( |2 l+ c东方快意 发表于 2009-11-4 19:14

( {3 i7 Z- I, _& K+ C  a. e, O2 S唔关事,你可以唔回帖架,去分享资源啦,仲多积分啊,努力D啦。。。

alexhus 发表于 2009-11-4 20:11:39 | 显示全部楼层
楼主伱当我 嗔气又好 麻烦又好1 s6 \" D) i, [* r$ I
多问一句 您分享嘅伊個粤语版 系米郭志权配音伽?!
0 {8 \* c# g# C) A; g! B因为我0係百度贴吧见有人話0係你度下咗-係有线 陈乜乜版嘅  z% |8 H; j% D8 x% u" Y
但係我见你係楼中又话係JIMMY嘅
3 [$ [% b% e# [+ i: }  `% E8 m: T所以罗嗦d想向你确认梺
- ?* E! j3 }; M. ]4 o& W, ]" x+ X9 C2 B8 I( L
多谢您唔 .... o; D5 p, {, G5 _1 K
toueikin 发表于 2009-11-4 18:20

' A8 g& s4 ~5 A/ j0 K$ @0 e' I系有线台版,不过系Jimmy上传。。。