[粤语电视] [堂本刚真人版粤语]金田一少年事件簿 [更新第一季][RMVB]

alexhus 发布于2009-10-25 19:37 45736 次浏览 549 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
alexhus 发表于 2009-11-3 08:03:37 | 显示全部楼层
点解要设置777分?
; Y2 A% f$ g* Z2 b东方快意 发表于 2009-11-2 22:23
! |/ D' a9 u2 g) E
一个好重要噶原因---我钟意777咯。。。

yukina 发表于 2009-11-3 08:36:28 | 显示全部楼层
好想要~~~~~~~~~~~~~~~~~~

奶油 发表于 2009-11-3 11:17:07 | 显示全部楼层
好正啊...好想下啊..我得日文版咋....楼主降低要求啦.好想要啊.

奶油 发表于 2009-11-3 11:24:53 | 显示全部楼层
悟得..个乜无限下载都悟知道点搞.一D反应都冇.

东方快意 发表于 2009-11-3 12:00:48 | 显示全部楼层
降低要求啦,满足广大积分不高的群众嘛,77分就得啦

hikaruyin 发表于 2009-11-3 13:01:26 | 显示全部楼层
期待下次更新,什麼時候有七不思議呢…期待

hikaruyin 发表于 2009-11-3 13:02:44 | 显示全部楼层
本帖隐藏的内容需要积分高于 777 才可浏览
  \4 _8 F9 I' K) {- X5 X都几高下喔~~~~~~
! G5 ^( ~" x  [5 U支持下先~~~0 T1 E/ L$ ^6 l) S
hanky 发表于 2009-10-26 20:15
6 i1 `6 u8 G$ l3 Q# t
777積分不算高了,如果由你注冊日期嚟睇的話

alexhus 发表于 2009-11-3 20:28:34 | 显示全部楼层
777積分不算高了,如果由你注冊日期嚟睇的話
7 e% S' t1 V0 H  F( shikaruyin 发表于 2009-11-3 13:02

4 v  J! t3 \7 d777真系唔算高啦,为咗防止D人净系谂住不劳而获。。。

alexhus 发表于 2009-11-3 20:30:27 | 显示全部楼层
悟得..个乜无限下载都悟知道点搞.一D反应都冇.
8 R6 g$ r5 J8 Q8 t4 B$ m奶油 发表于 2009-11-3 11:24

( x& E: `3 X( {无限下载系破解QQ中转站,我睇你都未睇到我隐藏部分,点解隐藏部分噶地址,如果限制咗七次就可以用无限限制破解。。。
9 C& E' B7 G1 \: E3 B# @7 O7 j9 c) ]; M% {1 B4 J# s0 D
PS:无限下载系QQ中转站破解文件,绝对唔系下载地址。。。

kevinchan 发表于 2009-11-3 21:44:14 | 显示全部楼层
睇嚟777难到好多人啵,不过唔关我事,我係路过睇嘢嘅,咔咔

alexhus 发表于 2009-11-3 22:47:13 | 显示全部楼层
降低要求啦,满足广大积分不高的群众嘛,77分就得啦  x; _8 P! S+ P! S+ M+ N2 K
东方快意 发表于 2009-11-3 12:00
, Z5 f" [3 v8 j: h6 ?+ `
如果系77噶积分,普通乱咁灌水一日就可以达到啦,而777你想一日灌水达到就冇可能啦,只要你灌水灌到100左右,我就会做嘢,三倍倒扣番俾你,咁你就可以禁言啦。。。

kevinchan 发表于 2009-11-3 22:53:43 | 显示全部楼层
如果系77噶积分,普通乱咁灌水一日就可以达到啦,而777你想一日灌水达到就冇可能啦,只要你灌水灌到100左右,我就会做嘢,三倍倒扣番俾你,咁你就可以禁言啦。。。, Y! ^3 W1 L5 [: F- D
alexhus 发表于 2009-11-3 22:47
无错,如果设置77积分不如设置回复可见,支持A兄做法