[其它更多] 请问申请么mu的vip会不会每个月都charge的吗??

1010 发布于2009-10-19 15:32 1048 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 1010 于 2009-10-19 19:29 编辑   n6 y/ X+ W; _' M0 n+ O: \  X
7 H0 k+ y5 @% C
请问申请mu的vip会不会每个月都charge的吗??7 v- c8 D# b; Q# r& s3 i4 \$ c
就很像他现在收了你钱,可是每个月又另外charge你!很像骗钱那种

已有(9)人评论

1010 发表于 2009-10-19 17:15:40 | 显示全部楼层
为什么没人告诉我

aubert22 发表于 2009-10-19 18:15:20 | 显示全部楼层
如果MU会呃钱,会咁好死速度畀你咁快,免费空间畀你100G,任你上传不单止,仲有"两年无人下载便死档"呢D顺嘢?人地有D地区国家嘅人上传嘅文件多人下载或者去积分够一定数额MU仲会畀钱区添啊~而且咁多人用MU你就知道唔会呃钱啦~顶多贵D就真嘅~

1010 发表于 2009-10-19 19:28:14 | 显示全部楼层
不可以bank in的咩!就只可以用credit card罢了啊?

1010 发表于 2009-10-19 20:13:02 | 显示全部楼层
MONEYBOOKERS是什么??

kevinchan 发表于 2009-10-19 22:40:50 | 显示全部楼层
如果MU会呃钱,会咁好死速度畀你咁快,免费空间畀你100G,任你上传不单止,仲有"两年无人下载便死档"呢D顺嘢?人地有D地区国家嘅人上传嘅文件多人下载或者去积分够一定数额MU仲会畀钱区添啊~而且咁多人用MU你就知道唔会呃 ...
  u  A7 A1 z  x' _aubert-22 发表于 2009-10-19 18:15
猫兄,乜依家MU普通会员係2年无人下载先死档噶?...........再回楼主问题,觉得呢个问题好无语,请你係网上一搜索(尤其係外国网),大把关于mu嘅资源,就睇呢方面,就已经知道MU係几有实力啦!我所知嘅MU只有奖励,无呃钱.........凡係网上多人用嘅网盘(我指外国,国内唔咁包)收得你钱肯定会俾好嘅服务你,呢层你放心

kyo1983 发表于 2009-10-20 09:00:02 | 显示全部楼层
VIP系一次性的,199美金,唔会每个月再charge

billiard 发表于 2009-10-22 08:16:36 | 显示全部楼层
话贵又不贵

84960548 发表于 2009-11-19 19:57:51 | 显示全部楼层
好既也点都会有D好既服务挂

31257141 发表于 2009-11-20 16:01:17 | 显示全部楼层
一个月也要60+RMB啊,贵