[其它更多] 請問你們下載MU的FILE都是用VIP用戶才是普通用戶??

1010 发布于2009-10-17 20:21 4182 次浏览 37 位用户参与讨论   [复制分享主题]
請問你們下載MU的FILE都是用VIP用戶才是普通用戶??
单选投票, 共有 44 人参与投票
9.09% (4)
90.91% (40)
您所在的用户组没有投票权限

已有(37)人评论

ykcheung 发表于 2009-10-17 20:28:51 | 显示全部楼层
普通用戶

kevinchan 发表于 2009-10-17 22:23:24 | 显示全部楼层
vip用户; C% q1 o" Q! k2 f1 r- ^
8 b1 u( Q3 M: x* x1 q6 o3 T* x
楼主係来自马来西亚?我之前上过一个马来西亚网站,嗰度有关于mu嘅好多详细资料(但对我一D作用都无),而且最重要一点,嗰度十分主张D人买vip用(可能价钱相对于佢哋係比较容易接受吧),个个都话mu嘅vip好爽,而且日日讨论+ K; X9 w7 ]3 v! g8 }& C
日日讲自己下载速度几多,你下载速度几多,我睇完之后先知道,原来大马嘅大部分人下载速度都係好慢嘅,好多係150kb/s-200kb/s,好少有上1m/s...可能係区域问题吧......我孤陋寡闻,最近先知道

1010 发表于 2009-10-17 23:09:20 | 显示全部楼层
vip用户! y. Z6 e5 u9 Y( K- k" h0 B
8 H/ E9 f- e/ Z: z
楼主係来自马来西亚?我之前上过一个马来西亚网站,嗰度有关于mu嘅好多详细资料(但对我一D作用都无),而且最重要一点,嗰度十分主张D人买vip用(可能价钱相对于佢哋係比较容易接受吧),个个都话 ...
: {9 u, t$ F$ s9 ckevinchan 发表于 2009-10-17 22:23

) F( f, I2 B5 s- }0 d5 G8 |1 |8 G6 @, t$ g; @6 [
是!我来自malaysia!malaysia的数度慢到~尤其是我住的地区更加慢咯可以讲是慢到离谱~我dl戏从来没有试过到100kb/s啊!除了dl software和歌可以超过100kb/s罢了咯!我舅舅地可以超过100kb/s,明明我们就是给同样的价钱!很不公平咯!想到就生气气死人了

kevinchan 发表于 2009-10-17 23:27:57 | 显示全部楼层
是!我来自malaysia!malaysia的数度慢到~尤其是我住的地区更加慢咯可以讲是慢到离谱~我dl戏从来没有试过到100kb/s啊!除了dl software和歌可以超过100kb/s罢了咯!我舅舅地可以超过100kb/s,明明我们 ...; y/ B2 Q+ v7 k$ K) q: g7 j
1010 发表于 2009-10-17 23:09
哈哈,原来真係咁慢,好似你哋都有分东区,西区?而且速度都唔一样的

1010 发表于 2009-10-18 00:02:36 | 显示全部楼层
哈哈,原来真係咁慢,好似你哋都有分东区,西区?而且速度都唔一样的- m0 G# X0 h& Y7 I" O1 [
kevinchan 发表于 2009-10-17 23:27
' o' l/ K: n, I2 g4 ?
$ D6 V7 [& q$ D' _
就像我和我舅舅都是住在kuala lumpur可是一个住pandan perdana一个住在 cahaya那个speed就不同了!距离又不远~很离谱咯~我现在dl 的speed 就只有20kb/s左右罢了啊

kevinchan 发表于 2009-10-18 00:08:32 | 显示全部楼层
就像我和我舅舅都是住在kuala lumpur可是一个住pandan perdana一个住在 cahaya那个speed就不同了!距离又不远~很离谱咯~我现在dl 的speed 就只有20kb/s左右罢了啊
  l" W) C$ y9 J9 S) X2 K1010 发表于 2009-10-18 00:02
同情一下,唔灌水啦!休息去

netasa 发表于 2009-10-18 08:02:23 | 显示全部楼层
我觉得係线路问题,与VIP无太大关係。 另外仲有服务器嘅多与少。
* q7 M+ H1 j3 A4 F# g% f5 h( [- M  M$ j- m
我普通账户平时都有200kb/s 周六日假期会相对减半,最慢只试过50K的。深夜有时仲会去到300K当然那只係峰值啦! 

1010 发表于 2009-10-18 10:40:22 | 显示全部楼层
我的speed慢成酱,如果我有了vip用户不懂那个speed会不会变快

sacura 发表于 2009-10-19 02:53:36 | 显示全部楼层
我一般用普通的,但遇到下載片子或大文件時就會用VIP!

kshuzhiwa 发表于 2009-10-19 22:48:30 | 显示全部楼层
普通用户,3M飞过

kyo1983 发表于 2009-10-20 09:01:23 | 显示全部楼层
呢个应该系区域既问题,我依家用既系VIP,系单位下,基本系1-3M/S

1234下一页