[其它更多] 第三届穗港澳ACG动漫游戏展暨网友聚会

lych 发布于2009-9-12 11:22 6478 次浏览 156 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kururu 发表于 2009-9-13 17:06:48 | 显示全部楼层
有见地,喱个我都觉~~~~~(熊猫唔好见怪)哈哈! a6 _4 o* r4 P% `0 Q
lych 发表于 2009-9-13 17:00

& U+ s$ Z  h7 c9 s! n1 c% _- u) F2 m& P0 k: j
所以牛牛到时靠你啦~~~到时记住扯实只熊猫~~~5系搞到区周围调戏妹妹仔~卑啊SIR清出去就5好啦.............

嚣のЪ 发表于 2009-9-13 17:07:44 | 显示全部楼层
我地5洗~~~~不过超中意初中果件~~~淡蓝色~~男女一个款~~~~几型~!2 n+ ~+ H' S+ {" p1 P& J7 p* F
kururu 发表于 2009-9-13 16:59
  k0 [% _' q, _' `, W$ _) V5 V
小学果套有D似小丸子.# a9 R+ u' }& s* r; ]  C( y" C
初中同高中都系同一套,* z; @# b% K! q' B  d8 K+ h
全深圳统一.

lych 发表于 2009-9-13 17:08:55 | 显示全部楼层
米傻啦~~~~~8 ]6 s+ R5 L( V  s$ t- g
  E- I& d* q5 q
撑你一脚就有份..............
/ i( O( |1 k) ?4 kkururu 发表于 2009-9-13 17:04
( Y7 A& {8 C: ?" }- F$ \6 T* _6 S
喱D操重野梗是等我黎啦,熊猫你又难了,哈哈。

kururu 发表于 2009-9-13 17:09:42 | 显示全部楼层
佢一见到NW校服的女生就以为是曹长你。' _0 j3 ?( `& M  ]
lych 发表于 2009-9-13 17:02
1 H+ [3 X/ }# @) U) L
/ ^) _5 L: N2 M0 F  N
此熊中毒太深...........拉去隔离~米祸害人间..................善哉~

嚣のЪ 发表于 2009-9-13 17:10:33 | 显示全部楼层
就件衫都好透............5岩我D甘MAN噶人着~!
; ]" z+ V: W, ]9 pkururu 发表于 2009-9-13 17:02

8 p1 A% J( G& k% w+ Y: a3 s& @加件背心仔就OK啦~
6 v" W4 d& i1 Y8 ^) \我哋学校Dman人都系咁着~

kururu 发表于 2009-9-13 17:11:03 | 显示全部楼层
小学果套有D似小丸子.0 i# }" l5 K; \/ p; n" {+ ?
初中同高中都系同一套,- m1 b" r% c7 {& _/ A; Z
全深圳统一.
1 K; r$ x# T& D% w" @  ~嚣のЪ 发表于 2009-9-13 17:07

, n3 A/ M5 n" J' ~! v9 q3 h5 R
- l/ ]3 s! L! A: F其实统一都几好~~5洗比来比去..............

lych 发表于 2009-9-13 17:11:24 | 显示全部楼层
所以牛牛到时靠你啦~~~到时记住扯实只熊猫~~~5系搞到区周围调戏妹妹仔~卑啊SIR清出去就5好啦.............
+ j3 X" t# e4 J1 \8 x9 k, dkururu 发表于 2009-9-13 17:06

- k2 \; U! x( z. H, e1 M喱D野好难控制,如果发生左就梗是扮唔识啦~~~~~

kururu 发表于 2009-9-13 17:11:53 | 显示全部楼层
喱D操重野梗是等我黎啦,熊猫你又难了,哈哈。
! y# H$ \+ c& j1 n6 Tlych 发表于 2009-9-13 17:08
+ r1 O0 n- ~, V5 {! ]0 C/ K* c/ x
+ W: g" t; `! z
都系牛牛好~~~到时我靠晒你噶啦..............

kururu 发表于 2009-9-13 17:12:58 | 显示全部楼层
加件背心仔就OK啦~
2 j2 B: \1 ]! w. d7 Z我哋学校Dman人都系咁着~
* e0 T( l' N  X8 R9 D$ y嚣のЪ 发表于 2009-9-13 17:10

2 Q7 m5 q- |. i: Y, t3 B( e
. o/ o8 D8 N, g. v& `你要知道~~无配背心哩样野...............

lych 发表于 2009-9-13 17:13:07 | 显示全部楼层
其实统一都几好~~5洗比来比去..............
# G! Z) w* W4 d! S2 h5 Wkururu 发表于 2009-9-13 17:11

. u; m' a; n3 \* A( H- S统一应该水分会少D挂?

kururu 发表于 2009-9-13 17:14:08 | 显示全部楼层
喱D野好难控制,如果发生左就梗是扮唔识啦~~~~~" J6 O6 x- J$ l3 B  S' O; E
lych 发表于 2009-9-13 17:11
: \: u9 r9 {+ }# [- N  ?' k
+ C7 T$ C0 U( x8 I7 n
金手指.........举报区~~~~

嚣のЪ 发表于 2009-9-13 17:14:23 | 显示全部楼层
其实统一都几好~~5洗比来比去..............
5 r) w' N/ a4 c( k3 @, I) okururu 发表于 2009-9-13 17:11
8 C; i( Y: O# i2 K/ l4 I- x  L
我高中有个同学之前其贵族学校读.
; \# g0 g" ?" m- s7 ^( H' x距哋D冬天校服超正!- a# u8 d7 T0 Y
好似漫画入面咁嘎~纯正羊毛~
5 j! Z" m& X! m6 q# \! F超羡慕~ ) y1 W! m$ Q. i+ H6 b6 @
额...攀比心理~