[其它更多] 第三届穗港澳ACG动漫游戏展暨网友聚会

lych 发布于2009-9-12 11:22 6476 次浏览 156 位用户参与讨论   [复制分享主题]
熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:13:00 | 显示全部楼层
又米成只怪兽甘~~~~~~
& i) G8 y2 n) `. k7 Kkururu 发表于 2009-9-13 09:56
- E% o) y/ B* L' U& A) l
( s5 A# q* r& A6 u, x) I
琴日喺江南西地铁站,见到个着住NW校服嘅女仔,貌似同我咁高...* ^  X( Y. {# O& p7 K, k) t( H
第一反应以为喺你...后来林林下,你边有咁高呢
; q. }) z' \6 v* X
* y7 v4 l% o2 `0 y$ v2 I不过宜家NW真喺有咁多咁高嘅女仔吗?~~~

熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:13:28 | 显示全部楼层
发现有疑似的蛙体你咪冲上去( s) ?$ t: J* L3 l% _
用你噶熊爪拍拍下人哋噶膊头问:6 b5 Q7 R. }: R- O/ z

. h' G* F/ C; O  d
  |; `- O& S1 i' y5 c
+ i) a) i$ k' U
' A% i" p) L) e2 n( `
% T# |% t! e: y" k: q# [4 M4 B! v3 F& A: ]& V6 F' W8 V
( U. m6 R' D8 T* X
: k# e+ j; `$ E# {

4 ~$ c0 k+ r7 Y1 d1 Y
, O% v" G" e9 T. j7 U  |: t( S5 Y4 q) x$ D- c$ P6 P
+ x8 j* J- |2 k! H# ?, P) z# f

/ ]6 [4 D4 ^( k6 P2 U3 d9 x6 X. c6 @
6 {! |! m6 ^! t2 I) C5 E

: D3 i/ K- A2 o( h+ L# l# [  w$ j/ u1 g% A' ]' p( z, A) k- D# @0 G

J+ Z$ Q3 o; a# g  j
' L2 ?, o0 `# b( C& d' V1 U* U
7 T" d) {7 y* R/ s9 m% P. j
# z! e$ t/ E! {$ X: o" c& |$ B/ k
8 {$ x1 b# z" e  ]& x/ R

- {& E! E( Q1 _* n& U# i老乡,是你不?
4 ]% ~1 T1 v& f8 [嚣のЪ 发表于 2009-9-13 09:16
7 Q; w2 g( u6 d, V
5 x* g+ w' {$ N! L
- @( T6 j( X& N1 ^1 d
比人煎几巴啊~~~~~~~~~~

熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:16:23 | 显示全部楼层
哩个摆明坤钱的~~~~~又无人着又要人买...........
( {# V6 v+ K, {% z' M  J; Qkururu 发表于 2009-9-13 11:27

4 \3 Q, n2 P, e9 Q. Z
0 |$ `" a( A! `* ?( H有d女仔好中意着啊,而且将条群改到鬼咁短...
6 i, e3 ^; m( C( G5 O7 A) }其实黑色果套礼仪服都几好睇啊...
) k; o4 Z1 o! d. c入学果时可以唔买噶...

熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:16:53 | 显示全部楼层
可怜的熊猫' ~5 C$ H8 ]$ \" w( }2 {0 W
lych 发表于 2009-9-13 11:46
8 `+ ~6 ]4 Y% O$ a2 Z; M

; v, M' z) M) Z7 T' j/ X你米当我傻嘅先得噶,有牛你做挡箭牌

熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:17:50 | 显示全部楼层
我的早就捐山区去了" p# j# H" A2 B+ q7 H
lych 发表于 2009-9-13 12:59
- e0 J8 e3 Q+ x8 I# z' U
8 C3 w- }, A; |/ W
牛,究竟你知唔知咩喺己所不欲勿施于人呢~

lych 发表于 2009-9-13 13:27:59 | 显示全部楼层
你米当我傻嘅先得噶,有牛你做挡箭牌
) X3 ?) E! v) e- d6 p4 S$ E熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:16

& t% @( o4 w/ ]) N7 A$ c* i+ L- [* V唔推你上去就算好了,想用牛做挡箭牌~~~哈哈

lych 发表于 2009-9-13 13:29:12 | 显示全部楼层
琴日喺江南西地铁站,见到个着住NW校服嘅女仔,貌似同我咁高...
9 `  d1 }2 z+ a& i+ G第一反应以为喺你...后来林林下,你边有咁高呢
) g% T* d  m) r# p: S6 p2 Y+ p- o: }$ b( v3 o
不过宜家NW真喺有咁多咁高嘅女仔吗?~~~( u  R% S2 j6 o; M& Z3 m
熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:13
+ ~. I' ]' k& ?' p( ^& j* D# ?8 o
你米吓亲D师妹啦~~~~~

熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:36:59 | 显示全部楼层
你米吓亲D师妹啦~~~~~6 f; H' T* m* m( a
lych 发表于 2009-9-13 13:29
. g0 e5 a1 [( }& C( e6 K: U
6 M- h5 K- k* Y* X
有次见到个180以上嘅5中校服女仔,好自卑...
6 R$ G% Z0 O: @' W, S2 E7 N琴日见到呢个nw女仔,我一开始真喺以为喺kuru想冲上去噶!

lych 发表于 2009-9-13 14:03:00 | 显示全部楼层
有次见到个180以上嘅5中校服女仔,好自卑...
; j9 f1 }' c6 q0 }, }0 ^琴日见到呢个nw女仔,我一开始真喺以为喺kuru想冲上去噶!, i- ^5 Y! t$ U; S
熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:36

( x2 `$ h( m, L9 Q6 L咁你就冲上去啦~~~~

lych 发表于 2009-9-13 14:04:11 | 显示全部楼层
本帖最后由 lych 于 2009-9-13 14:05 编辑 ! H+ J, D) D2 a7 o8 B; t( Q5 ^5 D
有次见到个180以上嘅5中校服女仔,好自卑...' J: S; q( `* i6 Y8 s. v
琴日见到呢个nw女仔,我一开始真喺以为喺kuru想冲上去噶!
: B: U( l" P, |5 Z熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:36

! U7 l# ~$ A7 n! ~# g- }* U! s睇下NW女生的飞挣威力如何,做好心理准备~~~~~

kevinchan 发表于 2009-9-13 14:31:39 | 显示全部楼层
中小学都有噶~你高中无咩~
8 l$ H; H4 S0 X& @/ o0 o8 S嚣のЪ 发表于 2009-9-13 12:53
初中,高中都无“老西”个啵!!!小学嗰套係5件套装:裤,衬衫,背心,外套,领带....你地初中,高中有噶?

kevinchan 发表于 2009-9-13 14:33:23 | 显示全部楼层
有次见到个180以上嘅5中校服女仔,好自卑...4 d% Q" @7 Z7 Y( ?
琴日见到呢个nw女仔,我一开始真喺以为喺kuru想冲上去噶!; p3 D/ A' z! U
熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:36
唔理3721,冲咗上去先算啊嘛