[其它更多] 第三届穗港澳ACG动漫游戏展暨网友聚会

lych 发布于2009-9-12 11:22 6467 次浏览 156 位用户参与讨论   [复制分享主题]
嚣のЪ 发表于 2009-9-13 16:19:58 | 显示全部楼层
初中,高中都无“老西”个啵!!!小学嗰套係5件套装:裤,衬衫,背心,外套,领带....你地初中,高中有噶?& n* C5 E0 Y1 w2 L! e
kevinchan 发表于 2009-9-13 14:31

" I: f$ \' e8 H8 I% |有呀,礼服升旗要着,
% {( w4 H2 ~/ p, M6 ]( G仲有一套运动服

kevinchan 发表于 2009-9-13 16:40:09 | 显示全部楼层
有呀,礼服升旗要着,& ^4 M& p/ e0 {8 c$ u( p+ ^
仲有一套运动服
$ q- H+ q( l8 _0 e; M  D嚣のЪ 发表于 2009-9-13 16:19
反正无好过有啊,费事俾D学校抽咁多水

lych 发表于 2009-9-13 16:43:48 | 显示全部楼层
初中,高中都无“老西”个啵!!!小学嗰套係5件套装:裤,衬衫,背心,外套,领带....你地初中,高中有噶?  Q; E3 z3 d. H% W, c
kevinchan 发表于 2009-9-13 14:31

+ b" ]7 Z% R2 d# d- O整多几套先可以赚更多钱噶~~~~~~

kururu 发表于 2009-9-13 16:57:31 | 显示全部楼层
可怜的熊猫& {; c# P9 y- C) k: V+ z: F
lych 发表于 2009-9-13 11:46

2 r$ u# a) N# B8 |' l; W( b" U1 ^1 M1 S3 d- q" F6 X
系只熊猫太恐怖........要做好保护措施~!

熊猫仔 发表于 2009-9-13 16:58:11 | 显示全部楼层
唔理3721,冲咗上去先算啊嘛
$ z9 d: }  }5 C4 y$ Pkevinchan 发表于 2009-9-13 14:33

- v5 s+ {2 P0 I, x; Q: u, y, K7 I  Z7 ^. H. `/ d+ M
费事吓亲人啦

kururu 发表于 2009-9-13 16:59:46 | 显示全部楼层
其实我件礼服早应该活埋.5 o* [0 z* A: N" y" f6 g
不过高中换佐学校,升旗要着~
" [1 Y  |/ b8 f2 `/ G) M嚣のЪ 发表于 2009-9-13 12:54
( ?8 K$ i" e0 z7 n/ Z* I' L) }
+ o6 q* x& B4 M5 X4 q- E( U
我地5洗~~~~不过超中意初中果件~~~淡蓝色~~男女一个款~~~~几型~!

lych 发表于 2009-9-13 17:00:55 | 显示全部楼层
系只熊猫太恐怖........要做好保护措施~!3 |* |6 C$ e! L# I) P
kururu 发表于 2009-9-13 16:57
+ p! I- ^5 Z- r' v; Y7 S
有见地,喱个我都觉~~~~~(熊猫唔好见怪)哈哈

kururu 发表于 2009-9-13 17:00:55 | 显示全部楼层
琴日喺江南西地铁站,见到个着住NW校服嘅女仔,貌似同我咁高...& o2 \7 m2 ?5 I" z
第一反应以为喺你...后来林林下,你边有咁高呢
! x0 H) e" Y) ?' _3 P& l, Z: f, V! V
不过宜家NW真喺有咁多咁高嘅女仔吗?~~~
5 Y$ s& ]' q# J* W; k0 b熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:13

7 S. X- d8 W$ d0 H- ?9 |
# ]2 s7 g3 w! U7 k呵呵~~~你认5到我噶啦~~~~SI心啦~!

kururu 发表于 2009-9-13 17:02:04 | 显示全部楼层
有d女仔好中意着啊,而且将条群改到鬼咁短...3 C4 A! g9 K: m( C/ W3 i( L6 m
其实黑色果套礼仪服都几好睇啊...3 H& ~; `0 K  ^, o5 {
入学果时可以唔买噶...
+ ^! ?2 p* \* _熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:16

7 s% w/ @2 L: D' J1 m, S
4 H2 ^  t. w- I& z& \就件衫都好透............5岩我D甘MAN噶人着~!

lych 发表于 2009-9-13 17:02:37 | 显示全部楼层
呵呵~~~你认5到我噶啦~~~~SI心啦~!
8 H+ i5 Q$ o* W9 |' y$ E2 vkururu 发表于 2009-9-13 17:00

: O4 a( l  U/ y: t& o! S: _佢一见到NW校服的女生就以为是曹长你。

kururu 发表于 2009-9-13 17:03:06 | 显示全部楼层
你米吓亲D师妹啦~~~~~3 w( G9 ^5 C: g
lych 发表于 2009-9-13 13:29
; u; b! w$ ~0 V7 m* U
( ^! |/ B& P5 Y' W
哩家个世道BT多...............

kururu 发表于 2009-9-13 17:04:12 | 显示全部楼层
有次见到个180以上嘅5中校服女仔,好自卑...& o8 {& ^% U! q
琴日见到呢个nw女仔,我一开始真喺以为喺kuru想冲上去噶!* Q+ m  q3 m/ a2 ?# B7 |
熊猫仔 发表于 2009-9-13 13:36
7 F* q  N/ T! t- Q/ Z$ v  |

. L) k2 {. R- d; ?* ]; ~0 B5 K米傻啦~~~~~  G. n- d8 A6 X/ [

6 v6 e. M2 j" e3 q撑你一脚就有份..............