[其它更多] 第三届穗港澳ACG动漫游戏展暨网友聚会

lych 发布于2009-9-12 11:22 6466 次浏览 156 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kururu 发表于 2009-9-12 21:52:37 | 显示全部楼层
你又去呀,不如一起去啊?
4 i3 Y+ i1 z5 R0 w% ]lych 发表于 2009-9-12 20:00

) V5 O7 |& q7 j# ~! `! l
; r& @% X; }$ e+ i5啦~~~我约左其他人咯~~~~~不过到知撞到都5定.............嘻嘻~!

kururu 发表于 2009-9-12 21:56:05 | 显示全部楼层
到时係佢挡住人地- -!
  J" q2 h( D7 @3 ]3 _kevinchan 发表于 2009-9-12 20:17
5 [2 k1 w+ f/ |( `. K' B0 j# I
+ @) D/ C* A' D, q
你地一唱一和够晒合拍~!

alexhus 发表于 2009-9-12 21:56:30 | 显示全部楼层
哇,咁多人都去啊。。。

lych 发表于 2009-9-12 21:57:54 | 显示全部楼层
5啦~~~我约左其他人咯~~~~~不过到知撞到都5定.............嘻嘻~!8 `" \  D0 Z+ r+ S2 E- F$ b) [
kururu 发表于 2009-9-12 21:52
# \# r6 y8 K1 k/ b5 y6 C7 N) l
好啊,到时见,不过无人知你个样波~~~~~不如~~~~~~比张目木来睇睇~~~~

kururu 发表于 2009-9-12 21:59:10 | 显示全部楼层
好啊,到时见,不过无人知你个样波~~~~~不如~~~~~~比张目木来睇睇~~~~" N1 h# a* a7 @
lych 发表于 2009-9-12 21:57

; ~' s2 e! Q* t& j- m) {
3 ]# J: c* J  R# ~8 P0 V你发米一样~~~~~

lych 发表于 2009-9-12 22:07:02 | 显示全部楼层
你米见过我个样囖~~~~~~不如比你个靓爆镜嘅样黎睇过。

kururu 发表于 2009-9-12 22:31:26 | 显示全部楼层
你米见过我个样囖~~~~~~不如比你个靓爆镜嘅样黎睇过。. E$ v5 f- Y" X/ c* ~( i7 j& d
lych 发表于 2009-9-12 22:07
; e  }# K2 c( U( {+ f8 R
9 E4 `3 W( \# o  |  U
有乜~!?无印象.....好似系蒙面的~!
* A2 v& s6 I. r# Z% s
7 g+ Y" ^+ x& S2 |, x& [' [7 a我~~5靓女啦~~~所以5发啦~!

ykcheung 发表于 2009-9-12 22:33:10 | 显示全部楼层
呵呵,去唔到,真係可惜.

kevinchan 发表于 2009-9-12 23:24:04 | 显示全部楼层
你地一唱一和够晒合拍~!1 y  D* V9 u7 }- k  a
kururu 发表于 2009-9-12 21:56
帮你地想象下到时嘅情形啫....唔去都可以想象下吧

lych 发表于 2009-9-12 23:49:48 | 显示全部楼层
你地一唱一和够晒合拍~!7 Q& _, e3 M5 G) q( x  E6 N! E
kururu 发表于 2009-9-12 21:56

0 I9 o" c% \3 i只是想象力丰富D啫,哈哈。

熊猫仔 发表于 2009-9-13 01:14:58 | 显示全部楼层
有乜~!?无印象.....好似系蒙面的~!
3 V8 `, a2 `9 c% @7 a( X4 ]$ i; N, Z; t0 @& q+ o  |. ?7 v
我~~5靓女啦~~~所以5发啦~!
. @; L9 B" q6 ?' j; W& C; {kururu 发表于 2009-9-12 22:31

# r* g% O; d; L5 h# C, M5 S5 ~6 k' n6 m/ y! T+ }2 A! d
你个look有无变,我惊唔认得你。。。

嚣のЪ 发表于 2009-9-13 09:12:04 | 显示全部楼层
放心我屋企无裙哩样野............" t2 [8 U8 K7 M# G3 O1 u& B: n
kururu 发表于 2009-9-12 19:00
1 O0 R6 s, `0 q7 v" H5 a
我也是哈~除咗学校礼服~