[综合综艺] [转贴][粵語] (J2) J2動漫音樂祭[9月06日][MP4-640x360][BY:八度]

freedom246 发布于2009-9-8 22:40 1458 次浏览 15 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
(J2) J2動漫音樂祭[9月06日][MP4-640x360]
8 ^# O/ \3 h3 x  p# ^; u4 U: Y; ~# u+ E+ ]
【檔案大小】 : 189MB
  M; }+ k6 ?3 N6 Z. |【影片格式】 : MP4' ^8 V: f# }% N8 L, W! s/ s+ ~
【發音語言】 : 粵語+ N) e5 X, e8 s4 w. P5 A3 H1 ]

[HDzone]J2_Comic2009.torrent

30.69 KB, 下载次数: 46, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(15)人评论

kevinchan 发表于 2009-9-8 23:30:03 | 显示全部楼层
扮火影角色嘅人好抢眼,我一入嚟就见到,仲要係橙色衣服

小汐 发表于 2009-9-9 08:22:39 | 显示全部楼层
太好啦!我呢度睇唔到J2,多谢Lz分享啊……

小肥牛 发表于 2009-9-9 12:11:03 | 显示全部楼层
是说什么的呢?多谢分享的说!~~

阿叮 发表于 2009-9-9 13:55:01 | 显示全部楼层
之前睇东张西望有讲...已经好想睇啦..- n2 z3 D) J5 Y# Y* j
多谢楼主..~

雪比 发表于 2009-9-9 14:56:08 | 显示全部楼层
好想睇喔
5 X! O3 L/ C% B0 G3 X多谢楼主的分享!

雪比 发表于 2009-9-9 14:56:17 | 显示全部楼层
好想睇喔0 L. Q4 e& ^5 H# ?6 K
多谢楼主的分享!

Kiver 发表于 2009-9-9 20:19:37 | 显示全部楼层
(J2) J2動漫音樂祭[9月06日]
9 O# t* G3 \2 L5 C6 b2 V. ^! W. {3 d: Y1 _" S
【檔案大小】 : 189MB0 n% y6 S+ P! j8 U
【影片格式】 : MP41 c3 [: A: X: U6 T: P# ^
【發音語言】 : 粵語1 ?! O) A% h' b  s# @
119434& j7 t, I1 {  O+ E
freedom246 发表于 2009-9-8 22:40
! ^, d* w- b! X3 {' M! z; {* u

7 l# `- @% s* z谢谢
! @+ p6 K% r5 R1 Q! w) m收下啦~~

kevinchan 发表于 2009-9-9 20:31:31 | 显示全部楼层
谢谢
, T! y5 w* C5 v# S( f收下啦~~
5 |# J+ B$ s& K- s  D; HKiver 发表于 2009-9-9 20:19
我都係刚刚下载完

lych 发表于 2009-9-9 21:24:50 | 显示全部楼层
有D咩野睇噶?

kevinchan 发表于 2009-9-9 23:11:56 | 显示全部楼层
有D咩野睇噶?8 ~& ^) a/ R, X
lych 发表于 2009-9-9 21:24
down嚟睇下米知道咯...100几M啫

foto21 发表于 2009-9-9 23:55:28 | 显示全部楼层
动漫祭唔知有咩睇、\

12下一页