跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[MU分流]TVB 黑龍俠影 第03-04集 懷舊動畫 by:dotbtplus@ 鈴鐺

mcnynbajay 发布于2009-8-17 05:15 4048 次浏览 37 位用户参与讨论   [复制分享主题]
迪格斯 发表于 2009-8-17 08:43:20 | 显示全部楼层
迪格斯大大見到呢個資源,豈不是開心到極?既然呢套資源係迪格斯哥哥仔葛至愛,佢應該有片源瓜?- h5 V( N. _% e* I4 ^
ykcheung 发表于 2009-8-17 08:14
寻日就见到啦,不过暂时都未有清晰嘅资源.

ykcheung 发表于 2009-8-17 08:49:46 | 显示全部楼层
" h' W; M6 D* B* I
寻日就见到啦,不过暂时都未有清晰嘅资源./ W1 L! s5 T. v. C
迪格斯 发表于 2009-8-17 08:43
! T+ D8 b( B0 S4 E2 q1 d

1 [  |& U, Y  L" p& W真係可惜,配音垃圾葛國語版竟然有全集?點該tvb粵語唔全?衣架希望tvb可以重播啦.好似rx-rider大大有全集.8 S( B% h0 b' L6 h$ E

183334257 发表于 2009-8-17 09:49:58 | 显示全部楼层
超经典的说....估唔到仲有机会见到

KO999 发表于 2009-8-17 15:03:39 | 显示全部楼层
真是好经典啊!!

monkey 发表于 2009-8-17 15:32:58 | 显示全部楼层
ZORO你好。。。

ninaomu 发表于 2009-8-17 20:16:16 | 显示全部楼层
你讲佐罗的传说我反而知道喺乜,以前睇普通话版的

ninaomu 发表于 2009-8-17 20:17:34 | 显示全部楼层
真係可惜,配音垃圾葛國語版竟然有全集?點該tvb粵語唔全?衣架希望tvb可以重播啦.好似rx-rider大大有全集.& v) |+ n5 o. t8 W
$ e- r$ U0 f8 S% @
ykcheung 发表于 2009-8-17 08:49
$ B) O/ O  M+ I8 s% n5 k
你咁话国语同果啲日语人士狂踩粤语有乜分别?

鈴鐺 发表于 2009-8-17 21:17:16 | 显示全部楼层
這裡真厲害,連配音是誰都知道!
. d" y+ y3 d5 u$ d很詳細呢!
* ~& P: h3 T  X" k( N. P4 t7 s連目錄也有!

mcnynbajay 发表于 2009-8-17 22:35:09 | 显示全部楼层
這裡真厲害,連配音是誰都知道!
& Y0 j0 R+ r1 l3 P( P很詳細呢!
% \0 m0 q/ B; @: d, U7 c連目錄也有!0 C2 ^* Q& c' T
鈴鐺 发表于 2009-8-17 21:17
6 u( G  X& d- R# D2 ]# @3 i: G
8 I2 Z5 A4 a9 |9 ^* ~
邊系呢~都系網上搜查翻來的~
6 K( p' |1 C& y/ m8 a3 k5 z  b' b; ?6 o& `6 E! s
邊可能刮到你手頭上有的陳舊絕版錄影版呢~

kental 发表于 2009-8-18 01:57:35 | 显示全部楼层
我好像没看过!

微风往事 发表于 2009-8-18 10:10:57 | 显示全部楼层
好怀念以前的卡通片,下载来体体,多谢楼主。

aubert22 发表于 2009-8-18 19:33:28 | 显示全部楼层
佐羅~迪格斯~最記得區喺人心口畫個"Z"加斜杠~