星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [重发原创]【2009.6.18】[小為作品]Hunter X Hunter DVD雙語MKV,TV版&OVA2套全

佐為 发布于2009-6-18 11:32 36208 次浏览 610 位用户参与讨论     [复制分享主题]
183334257 发表于 2009-6-19 07:40:44 | 显示全部楼层
MU系最稳阵了,起码保存时间长,下载速度唔错,打唔开都系暂时,我就成日打得开

佐為 发表于 2009-6-19 08:29:46 | 显示全部楼层
用谷歌的浏览器就打得开。。。2 x6 h; k) d( r8 m

" X8 R3 |2 K0 |' A$ g1 @7 @+ m% G4 t我都是用个只者...

seed22 发表于 2009-6-19 09:03:57 | 显示全部楼层
得啦得啦,- e  H, {2 B8 s. V1 S

: m  Y! h0 [, `' [& V) Z我对鞋都比你地擦到腊腊宁啦。。。。。。。6 U. Z  U/ s* ^

, m+ T8 o& e' o有人同我补就最好啦,  S3 _# |. f4 t
  i) y1 S0 C: B
AD,要重新更新一下连接,你要等等,好鬼麻烦嘅& ~; P+ L1 A- O$ A
佐為 发表于 2009-6-18 21:31

1 V. u. `! \: M1 A. K% t/ }3 m8 J# X* ]
应该系我地多谢为佐为姐给呢个机会我地有得擦鞋先至真。& |- [, N; X4 c" l. s0 L, g1 i
oh! 不,我又在擦鞋了。

zcjian 发表于 2009-6-19 18:16:48 | 显示全部楼层
暑假再down

wenwen 发表于 2009-6-19 18:16:52 | 显示全部楼层
强烈支持!顶!

totti001 发表于 2009-6-19 22:05:10 | 显示全部楼层
终于可以上到MU了,唔该卫姐

Laputa81 发表于 2009-6-20 10:58:56 | 显示全部楼层
喱次ovaII 喺1-4定喺全部1-8啊???

Laputa81 发表于 2009-6-20 11:02:48 | 显示全部楼层
MU打唔开啊。。。好多野都下唔到。。。有咩办法啊。。。* ~0 M* P$ v7 \  A! E* ~
totti001 发表于 2009-6-19 02:41

( K0 C1 G6 [1 q5 q! k( O) f" c, W4 q
" z3 F# m* I& E9 Y8 T
+ i* T$ C7 k. ~如果你喺打开空白页嘅话试嗄  右键-编码-unicode2 x8 @) ]! {( j/ g$ ]

2 q4 `+ Y( H1 \: |6 C. n0 ^+ a  K一般情况会得~~~~

hydedvd 发表于 2009-6-20 12:16:37 | 显示全部楼层
OP同ED可唔可以搬埋去MU啊??纳米好难下啊····

2497341O1 发表于 2009-6-20 12:50:49 | 显示全部楼层
今次终于可以down埋佢拉.       唔知为姐係米将全套合晒呢?.

peyen 发表于 2009-6-20 19:51:11 | 显示全部楼层
哈哈。。。喜歡

佐為 发表于 2009-6-20 20:05:35 | 显示全部楼层
OPED?可以啊,不过都是个句要等等。。。; Y* E7 d, D9 u* h

0 l) q% u5 r' |. T催是没用的....= =0, T! c+ a0 |% P2 x6 P! T. F$ }

& M  C& Q1 b6 Y呢部是没OVA3个个TVB粤语音频的,如果你有可以发来。。$ ~4 @6 R  F7 w3 `' @) N' ]% k
2 X: a. o+ T$ Q6 A2 O
会合埋他