畅心飞扬,永远相伴——粤漫社5周年,我要网站(论坛)社区有这样的变化!意见征集

Kiver 发布于2009-6-14 17:29 11859 次浏览 75 位用户参与讨论   [复制分享主题]
j95101 发表于 2009-6-28 23:26:38 | 显示全部楼层
是啊
0 K5 d# e2 ~1 n, @) Y) \3 U$ {4 m* P1 E$ h0 G0 [
一下子灌了100帖  F1 ]4 i. H) [2 w3 p7 W) c

3 h7 d) B' M$ }* W5 w还投诉我说扣了距100多星梦`~
9 t, o4 O7 r" S/ m- n) GKiver 发表于 2009-6-28 23:11

5 ^! e6 l' f9 d( h! b扣100星梦太少啦: K/ G* A3 h" O$ g9 B3 r! D: Y: t
应该杀无赦~

cao0422c 发表于 2009-6-29 18:55:50 | 显示全部楼层
是啊
% b, f) a9 _+ E- W% t1 Q; j" S0 H3 l5 n9 l* X, {2 E
一下子灌了100帖. |+ T0 J! Y8 ^" A. Q4 Q
* p4 o* W3 H4 ?: e4 |7 z) m4 [
还投诉我说扣了距100多星梦`~
2 x- ^- t5 E: Q! N% NKiver 发表于 2009-6-28 23:11
# x' n- Y; b7 b* {+ X: y$ s2 h
扣多D..惩戒下先啱

aSa 发表于 2009-7-5 05:29:07 | 显示全部楼层
我对依度唔算好熟,不过也略有耳闻. 再加上注册左一排之后. 讲下我感觉啦,唔知对依度有无用!
2 E5 z9 O/ i1 _9 D# g  h& C首先吸引力系有嘅,仲唔细添,不过要尝到甜头(那怕好细好细)就先要负出好大努力下!  高官对所有新ID都有不信任感,依样可能系久历江湖所至.  
/ R$ }5 G) W- V3 Y9 r! z# g整个社区以文字居多(90%以上)另人累,特别咩都唔多适应嘅新人嚟讲更甚!  " T3 o, m" u+ i6 K" @
我个人觉得社区应该分为"分享(补档+续传+原创)\工作(合成+字幕+编码)\资源(片源+人脉+软件及教程)" 之后外加一班优秀有经验嘅管理团队 与 知(识)信(息)搜索能力强嘅更新团队 负责其他论坛异地长集数动画片嘅接力更新.

评分

Kiver + 16 原创内容

fhs890307 发表于 2009-7-17 19:35:22 | 显示全部楼层
存款要高d利息!