跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 鬼太郎5 ,被抽起~好彩仲有鬼太郎4!

mcnynbajay 发布于2009-5-28 01:08 2408 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ngyan1600 发表于 2009-5-28 18:56:26 | 显示全部楼层
好多重播,無新野. ]6 q' I" ]+ z, ^4 o2 m
xiaojim 发表于 2009-5-28 18:52

* `1 s8 ]5 @" k( G1 i你錯喇,星矢播既係冥,冥界篇,唔你十二宮篇
) ^( U6 n- ~$ K& u! r' u仲有###S#笔记OVA
7 `5 E. }) A$ u! f兩套都係新野

aubert22 发表于 2009-5-28 19:33:47 | 显示全部楼层
晕~虽然鲁鲁修无变,但FA变左,啊,唔想变啊~~上面讲到嘅OO系第二季定第一季??第一季嘅话系重播??

ngyan1600 发表于 2009-5-28 20:20:18 | 显示全部楼层
應該係第一季,重播完第一季之後,第二季都唔遠了

saber0758 发表于 2009-5-28 20:33:41 | 显示全部楼层
军曹一共播几多集吖???

191309768 发表于 2009-5-28 20:35:26 | 显示全部楼层
等啊,好多不错的

aaron81 发表于 2009-5-28 22:19:20 | 显示全部楼层
想问下,边D地区先有J2台,还有什么是J台

ngyan1600 发表于 2009-5-28 23:35:41 | 显示全部楼层
想问下,边D地区先有J2台,还有什么是J台. z6 P0 r3 i0 r7 x8 d
aaron81 发表于 2009-5-28 22:19

/ _. q9 d7 N6 R; H' N: _. ]. V香港,同收到tvb既地區* C4 y1 L2 L5 W: h
只不過要有收到高清頻道既機頂盒/tv卡先可以睇到7 G, P0 h; J% Q3 V& O+ ]
j2台係tvb免費頻道既其中一條,編碼為h264,解象度為720x576(算係"亞"高清吧...)
& M, r* A( N7 B/ u5 c初開數碼接收時,tvb高度宣佈,j2台係俾年青(大約16~24歲)既觀眾睇的,所以較多接近18+既動畫都會係j2播放,例如現正播放既 叛逆的魯魯修 及 岩岩播完既 天使心 都係接近 18+既片

sugarlee 发表于 2009-5-29 08:33:59 | 显示全部楼层
IQ又来啦,哈哈,开心死了~~~~

ngyan1600 发表于 2009-6-7 20:54:00 | 显示全部楼层
军曹一共播几多集吖???8 V; V( ~% g1 y
saber0758 发表于 2009-5-28 20:33

4 c& h; O1 d0 y* v6 h: d9 I9 g* t, |: {* n
你問日本想出幾多集囉,都未出完,點答你呢個笨問題?

fly1972 发表于 2009-7-8 17:00:00 | 显示全部楼层
而家就得钢FA系度边下边睇,其它都系炒冷饭,期待新一辑鬼太郎.

henvytsui 发表于 2009-7-9 21:11:33 | 显示全部楼层
IQ博士啊~正啊~

dalian88 发表于 2009-7-12 13:43:57 | 显示全部楼层
J2是什么台?我这里好像没有这个台