[其它更多] [樂都/mu空間][TVB錄制][小魔女DOREMI4][01~15][純粵語][AVI+AC3][6~15集加入樂都]

ngyan1600 发布于2009-5-13 01:13 3544 次浏览 42 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 ngyan1600 于 2009-5-25 15:43 编辑 ; y  i: u' @. H- ]: _- f
* d8 I/ S& J; O: s1 h' }$ G
尋晚唔知乜事,樂都既上傳頁全日都係咁錯誤,所以6~15就只好用番mu算
* R# g6 {6 u* C$ f6 S0 t! _樂都改左用法,係上星期5前上傳既野都係永久儲存,但係星期6起上傳既野改為無人下載側只有15日保存期,有人下載就自動加期!6 Y: N) u2 H! u" H# k+ V  [" H3 d
另外今次發布目的係將音頻H兄,外加畫面,方便佢合成,由於係為左合成先壓,檔唔會太大,畫質唔會好好(舊錄影版有乜畫質可言呢!?),唔會太差,最小唔係用帶錄,係用DVD錄,點都比帶好D4 R# m9 c3 {$ u6 H4 Y
[片名]小魔女DOREMI 4
; s# }- y# N" U8 V2 _3 I[集數]共51集. t* _$ `) x  D: Y' O  l
[語言]粵語
3 h& ~, I- A1 {/ U% z0 e# x- g: K& z* Y[字幕]無
/ F/ n% S. P) J% Q( ?9 T& }: t[版本]首播錄影版(唔好對畫質有任何期望,有期望者請等H兄的合成版), e2 D* [- L$ L) c
[格式]AVI* ]" j- `$ L( F. Y2 g% H5 {$ D
[視頻]X264-640X480-900~1000K(對比度重整)/ a! e, u6 j$ Q+ n) G8 b$ a* W
[音頻]AC3-256K-48000HZ5 A- N' V* g! e6 x
logo.jpg * S. U5 h4 @0 ~' [1 D
& z. @* N, s1 J4 _- x# n p2.jpg
1 Z3 n3 P8 v9 K0 U  X6 T7 F p3.jpg * o7 P% M8 G+ p+ S" l" I
3 @0 o% m( d1 e% M7 I) J+ Q+ q/ H p5.jpg 6 p2 D6 [3 Z) R) m, L9 u
p6.jpg & N" w/ b$ }& a
, d" p: y) @7 f. q' { p8.jpg
7 H: E- r, k6 L7 F7 J p9.jpg 7 [# o1 W5 w* Y, B4 T
01.jpg - ^- t% Z4 j1 Y; o; `
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

ninaomu + 3 + 15 + 1 提供合成原料,辛苦晒

已有(42)人评论

aubert22 发表于 2009-5-13 07:28:58 | 显示全部楼层
我早就专用左乐都咯~晕啊,你咁嘅大水喉真TMD令人羡慕啊~

omar0726 发表于 2009-5-13 09:57:43 | 显示全部楼层
呵呵 ,呢期doremi 4辑都有得更新窝##

熊猫仔 发表于 2009-5-13 10:15:38 | 显示全部楼层
唔喺做DVD合成咩。。。呢个版我有了。。。

183334257 发表于 2009-5-13 10:16:40 | 显示全部楼层
再试下乐都睇下得唔得

billiard 发表于 2009-5-13 10:45:47 | 显示全部楼层
失真太严重

chongbo86 发表于 2009-5-13 11:19:06 | 显示全部楼层
多谢第四辑啊。。。感激不已

ngyan1600 发表于 2009-5-13 11:34:54 | 显示全部楼层
失真太严重
; d2 z  d& O4 E' h* g1 e# [, Abilliard 发表于 2009-5-13 10:45
3 v# r4 p) O; z' O$ r+ C
發出黎俾h兄做合成ja--0中意唔好下~失真好正常,始終係舊式天線錄既!

ngyan1600 发表于 2009-5-13 11:37:00 | 显示全部楼层
唔喺做DVD合成咩。。。呢个版我有了。。。$ V" w) C, Q4 S8 b! _4 p
熊猫仔 发表于 2009-5-13 10:15
" F" U9 D% h$ U# A- r
我自己錄的從來都無發過--你邊有+ ]' D# [0 W. |
你有既係rmvb版,音質差d架!' s; ~8 r6 n. k0 M7 P7 B  {1 |
我係直接天線->dvd機: @0 m/ x1 f4 H0 l: b+ ~2 J  l
無經多重錄影(唔係錄影帶產物,本身就唔同檔次了!)

zcjian 发表于 2009-5-13 12:39:52 | 显示全部楼层
小花长大了

emaildog 发表于 2009-5-13 13:47:36 | 显示全部楼层
。。。。。。呢部无咩爱

kluntan 发表于 2009-5-13 15:39:09 | 显示全部楼层
有新空間~等我試試好唔好用先~

1234下一页