[其它更多] [樂都/mu空間][TVB錄制][小魔女DOREMI4][01~15][純粵語][AVI+AC3][6~15集加入樂都]

ngyan1600 发布于2009-5-13 01:13 3543 次浏览 42 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-5-13 20:19:53 | 显示全部楼层
估唔到我介紹樂都比你你即刻轉用= =""
4 a5 R3 z* l" `! F7 u6 M咁以後係咪都會用樂都唔用MU???
7 S' `# d2 [, I  i" _0 F* r7 B
- i/ [3 \# q) p  o5 F2 a對我就無咩影響。我2個空間都可以全速下載。不過MU方便小小。

ngyan1600 发表于 2009-5-13 23:14:36 | 显示全部楼层
估唔到我介紹樂都比你你即刻轉用= =""( J# ]# f- E  q
咁以後係咪都會用樂都唔用MU???8 g1 [/ K; Y: N/ [

# w+ E" I; A% f' Q3 O對我就無咩影響。我2個空間都可以全速下載。不過MU方便小小。0 x( ^4 @% L: p" ^# b
kwanyeung 发表于 2009-5-13 20:19
" ^2 q9 ?9 A) Q
會唔會長用..就要睇樂都之後會唔會變差喇...好似今日咁..我而家上傳緊doremi4片源.......速度變化好大,由前幾日既3.27~4.27m/s變左200k~2m/s

kwanyeung 发表于 2009-5-14 03:26:08 | 显示全部楼层
想問係MB定Mb???
1 t9 Y- u& y: j  J$ U你真係可以上傳到4MB咁快?我記得佢係用Mb做單位唔係用MB做單位???你得閒都上傳埋VCD音頻支持下我啦..

huang 发表于 2009-5-14 08:06:16 | 显示全部楼层
* m) A1 y& _3 a
! Y/ B, [- K9 H8 O& k3 JMP4版片源下全了,嘻嘻

ngyan1600 发表于 2009-5-14 10:58:48 | 显示全部楼层
又話連唔到@@,咁我下自己唔上傳了^^"
$ f2 X8 p; |& e$ M! D粵語我會照更新!

huang 发表于 2009-5-14 12:29:24 | 显示全部楼层
原因系SHARE的下载排列优先度不同,昨晚调返了

soso 发表于 2009-5-14 23:36:52 | 显示全部楼层
支持一下..4 \. {( P( K% V. r
多謝分享..

soso 发表于 2009-5-14 23:37:02 | 显示全部楼层
支持一下..
4 W7 w3 u) i( j多謝分享..

kwanyeung 发表于 2009-5-15 03:20:37 | 显示全部楼层
MP4版片源下全了,嘻嘻0 g$ l# b* E7 d; D) j" y
huang 发表于 2009-5-14 08:06
: u1 r( q0 o% f
咁既然MP4版下完。可以發佈MP4版嗎? 反正MP4只比WMV大小小。, f: w' W6 N8 L. v2 Q9 u
SHARE依排神神地。一時超快一時冇速度。所以如果你發佈MP4版可以慳番我好多時間呢。個D時間就可以用嚟上傳啦啦。。

ngyan1600 发表于 2009-5-16 18:30:24 | 显示全部楼层
咁既然MP4版下完。可以發佈MP4版嗎? 反正MP4只比WMV大小小。
+ Y! T4 r, R' @7 z; ~SHARE依排神神地。一時超快一時冇速度。所以如果你發佈MP4版可以慳番我好多時間呢。個D時間就可以用嚟上傳啦啦。。
& T& }/ l. ^0 P: n7 Ukwanyeung 发表于 2009-5-15 03:20
0 {" k. G8 h2 O8 b( Q
我未下完>_<.......唯有睇h兄發唔發mp4版了,佢唔發既等我下完重發一次啦-_-""""""

ykcheung 发表于 2009-5-16 21:04:45 | 显示全部楼层
呵呵,無論如何,支持下1600兄

yjennytws 发表于 2009-5-17 02:43:45 | 显示全部楼层
thanks for share! 支持用下其他空間, mu 我用唔到, 用就好鬼麻煩!