[社区发布] [bdrip][百變小櫻][第1~70集][日粵雙語][mp3+aac][h264][外掛字幕]更換第69集連結

ngyan1600 发布于2009-4-9 23:34 30709 次浏览 334 位用户参与讨论     [复制分享主题]
hidashen 发表于 2009-4-10 13:36:02 | 显示全部楼层
另一個版本噶小櫻,截圖的畫質好清啊!!!
2 ?" S3 D$ P0 X, c1 U# g  v- P梗喺會支持!!!
. s1 V2 z) z! M% S謝謝!!

KO999 发表于 2009-4-10 13:39:42 | 显示全部楼层
我好彩没下载之前的合成版!!!我一定之支持1600兄你的!!

GavinDX 发表于 2009-4-10 14:26:19 | 显示全部楼层
8 r* B  X) V4 u; J
我知~_~唔理點都好啦~佢肯發野就OK啦,要多謝佢先囉
3 h9 Y1 K/ k+ P& U% @佢櫻小櫻真係發得好快,而家以經46集喇.....我之前清左HDD,而家审就爆7 I3 F, v$ p( w) o2 @
ngyan1600 发表于 2009-4-10 12:47
1 t4 h! w& ]# O8 W0 `' D5 H0 R5 k
1600,我谂你讲紧嘅人同我讲紧嘅人唔系同一个人。。。。。。。。。6 W: a7 ~$ y' x0 P
点都好啦,其实呢D都唔系咁重要,【动漫杂货铺】嘅转载我会继续,唔理有冇人要啦,之后嘅集数我都用转链接嘅方式,费事想下载嘅人因为扣税严重下唔落手。。。。。。
' X4 M" t$ r3 q4 I4 z2 h同时支持你嘅合成,不过我个HDD就冇空间收藏啦

manofman 发表于 2009-4-10 15:19:00 | 显示全部楼层
呢层我都知道,扣税确实太过分,呢点我都好赞同,但我冇办法架喔,种子原作者就系分开发,我都冇距乎,而且更新得好慢。论坛嘅扣税设定更加唔系我可以改变得到。$ f7 E6 W# e0 z: A
咁一系我将上传种子嘅方式改为转载种子嘅下载链接 ...
$ C. k8 p3 {3 m" j- |; o. \, D. hGavinDX 发表于 2009-4-10 11:36

( ?& _. M( E& T0 H- o5 u0 _+ {0 ?  U% K8 ^3 \) [# v" L+ X
你果个係咪720p啊?1080p我就无碟烧寿了,720p我仲可以啃的

ykcheung 发表于 2009-4-10 16:17:22 | 显示全部楼层
呢套版本非常之好,如果系1280*720就更加正.

GavinDX 发表于 2009-4-10 16:57:09 | 显示全部楼层
你果个係咪720p啊?1080p我就无碟烧寿了,720p我仲可以啃的
+ _' t$ v1 g3 [' K9 p1 Lmanofman 发表于 2009-4-10 15:19
) `' L4 ^* ~: x& N- x' C
1080P,点解咁讲嘅?块CPU嘅速度唔够快,唔可以流畅播放?

huang 发表于 2009-4-10 17:03:56 | 显示全部楼层
收音频再说,支持啦

j95101 发表于 2009-4-10 17:58:59 | 显示全部楼层
百變小櫻,当然支持

Xoun 发表于 2009-4-10 18:24:54 | 显示全部楼层
X兄有无down重播版第一集睇过有无被修改音频速率. d/ Q- S3 M! @( N5 B! S; F4 o
如果旧版音频係电视录影版、唔係好似飞天猪旧录影版咁录少嘢、而係电视台的确cut片嘅话,咁重播一般都唔会播番被cut嘅部分。
. \; R  B& p% N, }6 lninaomu 发表于 2009-4-10 06:55

/ {: U, }) X4 i, y. N+ r6 E% K* f  p0 d. _! q( e: e& R9 \
好遗憾 我冇down到啊.其实我只系想要第一集嘅音频咋!!
* X9 ]( r8 [, A* i- O如果儿童台版集集都播完整版的话我都想要那些完整版的音频..到时真的有劳1600兄啦./ ^5 M6 V. ~, W" b* `: ]
不过点都好.支持楼主发布BDrip合成版,.睇黎BDrip已经大众化啦...又要重新刻碟咯

alexhus 发表于 2009-4-10 18:33:59 | 显示全部楼层
1080P,点解咁讲嘅?块CPU嘅速度唔够快,唔可以流畅播放?* l' z! \! V. S7 L: s7 |
GavinDX 发表于 2009-4-10 16:57

( A8 N3 W  f6 y佢应该系话体积太大。。。冇空间摆。。。

ngyan1600 发表于 2009-4-10 18:48:14 | 显示全部楼层
呢套版本非常之好,如果系1280*720就更加正.6 _: Q5 b! M2 L1 |
ykcheung 发表于 2009-4-10 16:17

, u/ K6 ]& ]) D1 w7 }4 ~$ m  P% k6 G1280X720-.-畫面咪變哂型?
/ {0 K1 {' \8 F% r- l& q  X3 j人地本身係4:3你要轉16:9?????
! T3 u' |: B' F% j0 e* j1280X960先岩嘛
( m* Y' O6 |& o, K第二集開始就係1280X960. h7 w1 g7 n* p: M. z$ c' m
第一集既960P版都上傳緊
% F/ ^# k8 i$ v7 N第三集山3下星期先啦,而家仲未下完

ykcheung 发表于 2009-4-10 19:08:48 | 显示全部楼层
35# ngyan1600 % d* r1 b9 M) L; @5 y
0 M: t. b$ ^7 c8 ?
原來如此,不好意思,期待第一集的960P.