[社区发布] [bdrip][百變小櫻][第1~70集][日粵雙語][mp3+aac][h264][外掛字幕]更換第69集連結

ngyan1600 发布于2009-4-9 23:34 30711 次浏览 334 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ninaomu 发表于 2009-4-10 06:52:14 | 显示全部楼层
已自行挂BDRIP片源了,重压小分辨率版本的就精神上支持了~~~

ninaomu 发表于 2009-4-10 06:55:13 | 显示全部楼层
楼主,不是ACC,而是AAC吧.
/ h3 M1 V' |0 G) G' L+ t当初tvb版的第一集修改左音频速率,所以个阵我合嘅第一集唔多唔少都有D失真,好想1600兄提供依家儿童台播嘅第一集嘅合成版音频比我啦,BDrip我都有下,所以还是唔想再下一次啦..+ U8 Q" ^( J) a, T5 @
之前tv .../ W2 c0 Q1 d, y8 ], M; L! O1 g. I
Xoun 发表于 2009-4-10 00:00
( }3 o/ F$ h1 v- v
X兄有无down重播版第一集睇过有无被修改音频速率' f) h6 |  \: E6 C
如果旧版音频係电视录影版、唔係好似飞天猪旧录影版咁录少嘢、而係电视台的确cut片嘅话,咁重播一般都唔会播番被cut嘅部分。

kwanyeung 发表于 2009-4-10 06:58:59 | 显示全部楼层
我都係自己掛一G片源再攞你個音頻合算啦。。
; F2 g$ q8 N/ _" n9 S不過都支持先。

GavinDX 发表于 2009-4-10 09:47:04 | 显示全部楼层
个个都话挂1G片源,咁我系【动漫杂货铺】转载嘅300M左右版本仲有冇人要?

gundam 发表于 2009-4-10 10:10:46 | 显示全部楼层
bd加粤语?感米好强?

manofman 发表于 2009-4-10 10:33:36 | 显示全部楼层
个个都话挂1G片源,咁我系【动漫杂货铺】转载嘅300M左右版本仲有冇人要?" z* ]9 k5 n* ?& i
GavinDX 发表于 2009-4-10 09:47
- T2 ^, X  R! Z  a( e

J! W* d! R; N, W4 d有人会要,但唔会有人禁个连接的。' q; P. C2 w! ^
你睇下依度10几纹禁一禁,你仲要一集一个连接,禁几下要发几十帖先填返条数,试问有边几个禁得起。

GavinDX 发表于 2009-4-10 11:36:50 | 显示全部楼层
0 }0 q1 F. c7 w3 V1 z! m* s& J8 A
有人会要,但唔会有人禁个连接的。
5 ]; Z- |3 P) h, Z0 e; `你睇下依度10几纹禁一禁,你仲要一集一个连接,禁几下要发几十帖先填返条数,试问有边几个禁得起。+ i* {" O, s& g* W7 s* E1 f( S
manofman 发表于 2009-4-10 10:33

' i$ x$ B% U2 i8 U6 z; E呢层我都知道,扣税确实太过分,呢点我都好赞同,但我冇办法架喔,种子原作者就系分开发,我都冇距乎,而且更新得好慢。论坛嘅扣税设定更加唔系我可以改变得到。
8 _3 N+ Y8 ?% V5 o; Z0 ?! L+ k咁一系我将上传种子嘅方式改为转载种子嘅下载链接啦,嗯,一于咁话啦。

ngyan1600 发表于 2009-4-10 12:11:18 | 显示全部楼层
呢层我都知道,扣税确实太过分,呢点我都好赞同,但我冇办法架喔,种子原作者就系分开发,我都冇距乎,而且更新得好慢。论坛嘅扣税设定更加唔系我可以改变得到。
# T2 p. v! a, @- n8 O( v咁一系我将上传种子嘅方式改为转载种子嘅下载链接 ...1 k3 \! _/ i- P0 f5 A8 ?
GavinDX 发表于 2009-4-10 11:36
5 y# x2 k7 {' J$ Q: I' Q4 ?$ U
你其實可以等耐小小,因為佢分開發完一,兩日後,就會發合種% _+ w3 {5 L) T* ^
而家既合種有1~15,16~30

ngyan1600 发表于 2009-4-10 12:22:47 | 显示全部楼层
雖然麻煩左D,不過我而家重新下載馳MP4版本既1,3,5~7集,6,7集都下完左8 F  S" X" }# n  p
第二集以經合好左,而家上傳緊

GavinDX 发表于 2009-4-10 12:25:13 | 显示全部楼层
你其實可以等耐小小,因為佢分開發完一,兩日後,就會發合種
  p2 Q5 K6 M' \而家既合種有1~15,16~30
4 _/ b- E. j) Q9 X$ engyan1600 发表于 2009-4-10 12:11

! x( }7 A$ C3 a7 P果个人嘅情况比较特别,因为距系个人发布,我未见过距发合集,距唔属于任何字幕组。

ngyan1600 发表于 2009-4-10 12:47:39 | 显示全部楼层
果个人嘅情况比较特别,因为距系个人发布,我未见过距发合集,距唔属于任何字幕组。! V1 T8 [1 U$ I1 j2 _( A2 s
GavinDX 发表于 2009-4-10 12:25

: C; e4 b% u. r- e  f) i# W我知~_~唔理點都好啦~佢肯發野就OK啦,要多謝佢先囉
! f  l( y: a% a% Q佢櫻小櫻真係發得好快,而家以經46集喇.....我之前清左HDD,而家审就爆

hidashen 发表于 2009-4-10 13:33:58 | 显示全部楼层
另一個版本噶小櫻,截圖的畫質好清啊!!!4 C, H4 G7 w2 u  q+ [
梗喺會支持!!!
9 I$ Q+ W8 v/ a8 d) [* b, s謝謝!!