跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [轉貼] (TVB) 超速搖搖 (第01-22集) [完]-by:dotbtplus@on9

mcnynbajay 发布于2009-1-25 06:00 14113 次浏览 199 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2009-1-25 11:44:20 | 显示全部楼层
原帖由 迪格斯 于 2009-1-25 10:30 发表
# Z' |8 S) ~4 s$ i# |: U呢个好似就寻日播的喔.........我想问下呢部系米近期tvb新鲜配音的?如果系,乜美朱又过左黎tvb啦........

3 O9 q  q/ m6 X/ x6 @: P4 Q
$ a7 b* r- }' B; s5 [" F恩,寻日开始“重播”; Q* g5 P' R: O/ R7 t4 R$ z3 w
呢套系2002年1月10日首播(睇资料的)
1 V) [7 v+ V& S! \" ]当然播翻当时的配音呢~
, I( C1 H5 T. `2 d% ^& v5 }# I* d+ M4 o都隔佐有成7年甘耐的了$ S4 }  p8 g* a0 ~- U* o
若吾系有赞助商发售新品摇摇,而TVB就顺势帮人卖广告的话
: Y- ]8 L! D0 K/ a1 l2 T8 D我地都吾知仲要等几耐先有得再睇翻~

mcnynbajay 发表于 2009-1-25 11:48:16 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-1-25 10:44 发表 , w  n) ~+ C  I1 [
我諗係重播版,同之前嘅冇分別。
2 Z4 _2 e7 t& Q6 ?: ^" t# l不過都好,網上都冇全集。今次可以補番曬啦^^

2 j$ u/ C4 U4 u9 d; S6 I+ v3 R5 h8 {4 c7 f# U* T8 f/ D
恩~
7 U+ p2 P/ E9 @: T我就吾知以前有无人录过全集的
6 t2 a$ c% I- a2 u0 U我之前系网上睇开都系vcd的自由身配音的(都配得吾错)

mcnynbajay 发表于 2009-1-25 11:50:50 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-25 10:54 发表 ; |. o' V; v* D: o) V( O3 }
晕~洗洗快成咁啊~
* s3 V  i2 D2 W6 A6 v

7 S9 U, K' F% l' y5 }) \" j你指乜快~?  z2 M7 T5 V2 s; p0 d
寻晚就有人放佐BT种了/ x% S  D6 `' x1 S
仲系有两个版本添~

mcnynbajay 发表于 2009-1-25 11:54:24 | 显示全部楼层
原帖由 leezc1 于 2009-1-25 10:58 发表 - F( A! ^! c7 W5 I
细个的时候睇过了,现在还记得个结局,不过我好似唔记得有过粤语的片头 ,最后,指定动作,多谢楼主的分享
7 }* W' }& V6 u# k* A2 k

+ m. n: u4 o# F3 H我吾记得以前睇开的系首播定重播~(首播系17点播,而重播好似系15点九)
  y1 X( D$ g0 W不过好似有播中文OP的
6 J7 t7 |# j+ Q5 A$ R歌名好似叫“超速龙球”
& D7 J, h9 ]. [2 p0 I% m当时的节目名都叫“超速龙球”噶!
* `4 T2 _: W) t% j( ~: a1 K. U而家就改佐“超速摇摇”!

freedom246 发表于 2009-1-25 12:46:12 | 显示全部楼层
次次播都有中文OP噶,乜唔系一直都系叫超速摇摇既咩,我以前D杂志都系甘写噶!!

yrj 发表于 2009-1-25 12:51:00 | 显示全部楼层
一直都系叫“超速摇摇”,那首OP才是“超速龙球”

gundam 发表于 2009-1-25 13:00:37 | 显示全部楼层
正,感快就有,呵呵

zcjian 发表于 2009-1-25 14:23:04 | 显示全部楼层
终于等到 了

guangzai 发表于 2009-1-25 21:53:06 | 显示全部楼层
多謝~ 唔洗下BT甘辛苦

mrdb 发表于 2009-1-25 23:04:25 | 显示全部楼层
好唔好睇架???

洋波 发表于 2009-1-26 12:46:30 | 显示全部楼层
稳呢部片已经很久啦...多谢楼主先...

光明之比 发表于 2009-1-26 14:31:37 | 显示全部楼层
呢部也已经稳左好久了,终于有的补完