粤漫社是否有需要进行论坛的版本升级呢?全民投票!

Kiver 发布于2009-1-1 20:31 17919 次浏览 220 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-1-2 15:09:27 | 显示全部楼层
唔好有人用马甲就OK了~~

Kiver 发表于 2009-1-2 15:38:29 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-2 15:09 发表
: B$ V$ g. m$ h0 W+ V唔好有人用马甲就OK了~~

7 G  h% L( z+ p- T  z/ ]6 W5 v: {- _' M! d9 |9 c4 k
暂未发现~~~

伊凡杰琳 发表于 2009-1-2 22:32:30 | 显示全部楼层
突然之间变成甘既
/ D! j, `& P. c+ K" P1 X我估大多数系新人乱投票...

Kiver 发表于 2009-1-3 11:01:58 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-2 22:32 发表
. i& Q5 Y7 f. U& ?5 V突然之间变成甘既1 f, m* q1 H% n# g' x$ s" E0 e8 W! v
我估大多数系新人乱投票...

0 [3 U5 ?. ?% _6 W) f" k
2 h4 v: h0 W* Z9 d; M暂时大部分都是老手1 `$ g* E; {  w* l' c+ i" ^
8 i5 `! p8 W" ^. e7 f1 @+ F
新人是没有权投票的~~. L. _& z& i- g! X3 u% M

/ u! b9 w/ d* Q- X' |, M论坛没有给予这个权限的

aubert22 发表于 2009-1-3 11:23:45 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-1-3 11:01 发表
* E6 l" T8 T1 r% ?
; S0 |: S1 v1 Z8 Y5 @* ?5 e" a$ F' ^2 [) G# r* n: M3 B
暂时大部分都是老手
7 x& o+ q3 ]9 x1 l4 v( J( b& W% v8 U, V  J( h6 J
新人是没有权投票的~~
% W: e4 f* \* ]! {* q- h
  t; s" l1 Q( U3 y  u论坛没有给予这个权限的

1 Z' T3 s) V  ~5 {希望保持呢个优势快D到投票结束啦,嘻嘻~~

mrdb 发表于 2009-1-3 12:55:22 | 显示全部楼层
我覺得無咩必要咯~支持唔升級

bbfeel 发表于 2009-1-3 13:04:15 | 显示全部楼层
如果可以令使用更方便嘅,更是升级好啦。。

Kiver 发表于 2009-1-3 13:31:29 | 显示全部楼层
原帖由 bbfeel 于 2009-1-3 13:04 发表
' b/ g! u, f( d& S  p& }如果可以令使用更方便嘅,更是升级好啦。。

2 n, S: i/ ^! h% ?/ }2 w3 w5 m6 ~2 O8 ?( |
讲这个如果没有用
# i! b( P! G2 T/ u  l/ j; r8 ^0 e4 @7 g, t& L
现在就要大家去体验过后
5 L% O5 g3 v& u5 F$ k4 g( j7 ?5 m* c; y: P! q! I, e
大众投票决定

Kiver 发表于 2009-1-3 13:32:11 | 显示全部楼层
原帖由 mrdb 于 2009-1-3 12:55 发表
; ~/ Z, l4 ~( P/ p5 p$ P我覺得無咩必要咯~支持唔升級

( I6 O4 p  [3 o3 ], R6 [& I9 r
: I* t1 ~4 E9 U8 j% k4 E( C吾升级
0 n. P! e1 G" h/ k& n1 t0 I
" ]  l# z; G! Q6 r  y2 y1 N3 a我仲省左好多工夫
( M$ X, S4 Y- }1 J
" G- v5 ^1 P+ I* b3 b  D5 p呵呵

Kiver 发表于 2009-1-3 13:33:10 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-3 11:23 发表 " F% S# n7 F# J9 ~# H2 C% |4 n$ }# B

" m' B3 ?5 o" d+ A6 U希望保持呢个优势快D到投票结束啦,嘻嘻~~
) |/ {, f+ s: o2 v, M1 Z6 k. ^# |7 c

/ B; ^$ a; n" X6 E0 I# w8 r# \6 o
有反扑之势啵

aubert22 发表于 2009-1-3 15:30:41 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-1-3 13:33 发表 8 Y, a2 P/ J4 ^; I$ w
/ A' Z! k: V3 h; Z
6 f3 g& C# E$ @" s
! v1 e$ g9 P7 r: ?* @3 T
有反扑之势啵

* Q5 M1 f( q7 B( ^7 W+ s纸老虎黎嘎者~~

GavinDX 发表于 2009-1-3 17:17:28 | 显示全部楼层
新版本对页面嘅宽度作左太大嘅限制,咁做虽然兼容性好,但宜家都已经系宽屏时代,有几多个仲用紧4:3屏幕啊,有个宽屏但得唔到充分利用嘅话,咁呢个所谓最新版都冇咩意义,宜家嘅好得多,我支持用翻宜家嘅呢个版本。