跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] 【转】【數碼標清翡翠台】【超人強勢出擊】【BY - ON9@DotMU】

遗忘爱 发布于2008-12-23 01:27 8042 次浏览 80 位用户参与讨论     [复制分享主题]
【影片名稱】:超人強勢出擊
5 @/ a- S* @1 T2 @: I8 Q【影片集數】:
# H8 e( t  F, F; @, {) e
【影片格式】:RMVB
* O; z, M  e( \1 m【影片大小】:660MB0 Z# U2 U- b5 Y3 k( i) G
【語言字幕】:粵語/冇字幕
: R1 b+ n8 ^' ?【死檔日期】:90天無人下載
) \0 x: ]& X! p& a1 u/ L
【原創上傳】︰on9
: j8 i- Z; c: Z# d% D【內容簡介】:

9 M8 o* q4 s* _: k
: Y0 N8 Q, L( R" P& f: c5 M: y 3.jpg
+ W9 E8 U* }" e! x8 |& b* T& K$ ?. E: _' e. T4 T! e! i
% W7 z7 N* N  r% t8 [
: g, `: ]. W. @+ u* ~
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

! T  X  @6 U  M, [1 j, `' o4 w" v
! f5 Z! r4 w$ s1 b
+ Z- z9 U/ _$ w1 V- B: d" V
7 x- H9 _+ [9 Q& w: _) K

已有(80)人评论

ninaomu 发表于 2008-12-23 01:48:45 | 显示全部楼层
无睇过,呢部係超人系列嘅边部剧场版来嘎?

YM 发表于 2008-12-23 03:05:40 | 显示全部楼层
咁快就有得下爽啊下載收看先3Q。

遗忘爱 发表于 2008-12-23 03:08:12 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-12-23 01:48 发表
; N5 q2 I& N5 |无睇过,呢部係超人系列嘅边部剧场版来嘎?
. @7 I/ O+ r9 N" [3 G5 ?* ^, ~
! p4 e0 I. A3 a1 P" X
! e5 h2 V: h8 }  d
我都唔知道,我都系12点几起床先睇到十分钟左右' }; w- I- w; I: F

9 l* j5 ]) `( e% U. C0 ?个超人系我未见过噶~~

shason 发表于 2008-12-23 07:26:45 | 显示全部楼层
是否剧场版?请问日文名係?

jz1314 发表于 2008-12-23 07:42:40 | 显示全部楼层

o `新野啊~!哈哈~!看看先~!谢谢了~!~!超人兄弟就更好了1~!

alexhus 发表于 2008-12-23 08:22:11 | 显示全部楼层
剧场版嚟架。。。Down落嚟睇下先。。。。

leafir 发表于 2008-12-23 10:18:59 | 显示全部楼层
新剧埸我都下来看看先,不知是哪个超人的剧埸版

chuanchua 发表于 2008-12-23 10:35:54 | 显示全部楼层
谢谢,昨天才放,这么快就有得下

aubert22 发表于 2008-12-23 11:36:12 | 显示全部楼层
超人強勢啊??啊~~从迪加之后既我都无睇过超人系列了,依家都出左甘多超人了~~

hoyoi 发表于 2008-12-24 06:03:44 | 显示全部楼层
如果看過超人力斯ge話你們就會知道類個超人是邊個!

kast 发表于 2008-12-24 07:20:58 | 显示全部楼层
超人就纯支持了!