宇宙特警TVB及ATV粤日三语版外挂简繁字幕合成试看版01话

huang 发布于2008-12-6 20:00 4360 次浏览 43 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
hikaruyin 发表于 2008-12-7 11:02:00 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-12-7 08:22 发表
5 f, o) t% h7 E* T1 r  o4 V8 r  X& s, J" W4 s
' D" F. p5 n+ }3 K- p8 Y* W
有时间大家一齐做字幕啦..咁样会快D咖.我知一个人做字幕都唔知要做到几耐了

& D9 e( B1 J* J0 J: R& c我覺得咁樣反而質量會有保證

huang 发表于 2008-12-7 12:15:42 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-12-7 08:22 发表 8 `  h6 o$ F: V

2 ^$ A  k! z6 g. R! R" D# M. ?. u
* U) i" I7 m# b% z. q9 |有时间大家一齐做字幕啦..咁样会快D咖.我知一个人做字幕都唔知要做到几耐了

/ T2 S. N5 c. q4 h# N你帮手无所谓,只要在土豆下个日版然后自已调时间轴做字幕就可以了,
& |4 R# _1 [4 v你做好边集偶就扔边集出来就是啦

183334257 发表于 2008-12-7 12:24:32 | 显示全部楼层
如果H大叔觉得字幕难做未唔好做住先咯,大日可以外挂翻咖嘛
# x( P) j* }" @' H最紧要有粤语既RAW版啊

Xoun 发表于 2008-12-7 14:27:48 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-12-7 12:15 发表
$ {; e' _; I! \7 j$ P6 d9 P  Y' V
8 K0 c- G' e% a& c- K7 k& U你帮手无所谓,只要在土豆下个日版然后自已调时间轴做字幕就可以了," t- [* e$ E6 Q1 F2 z# U' J" H
你做好边集偶就扔边集出来就是啦
8 i0 |8 c& o" U; A$ m% x1 o$ Z; `3 a

! ]9 r5 I. S/ t* n等到到H大叔有连载的打算就告诉我啦,到时再一起做字幕了

ninaomu 发表于 2008-12-7 16:01:40 | 显示全部楼层
down紧魔法骑士  K$ f8 F, r6 ]& ]$ i. ?
单集纯支持了,连载嘅话空间几紧我都会捧场
; f+ D. d2 U4 ]8 ^, A1 p/ ~# c5 S: Z2 w1 ?

GavinDX 发表于 2008-12-7 23:44:43 | 显示全部楼层
睇完第一集之后,我回忆起唔少野,真系好怀念啊,可惜一直都睇唔晒,真系惨,等待H大叔连载。。。。。。。。

平常心 发表于 2008-12-8 01:28:34 | 显示全部楼层
H兄可吾可以吾用MU,實在沒法下載,麻煩,高達X几時發佈熱切期望.

qq7720233 发表于 2008-12-8 15:35:21 | 显示全部楼层
唔錯唔錯  多谢分享

GavinDX 发表于 2008-12-10 20:41:01 | 显示全部楼层
H大叔,如果你连载嘅话,麻烦你修改一下D字幕嘅人名,D人名同粤语版翻译都唔同,睇落去好别扭。。。。。

spiderzzz 发表于 2008-12-19 12:12:49 | 显示全部楼层
可惜得一集

平常心 发表于 2008-12-19 20:39:25 | 显示全部楼层
試下IDM是否下載到MU,

iy1989 发表于 2008-12-19 22:44:42 | 显示全部楼层
呢出野吾记得咩台呢家仲播紧。~