[红白机FC] 绝版!ATV《同班同学》52集VCD台湾国语配音

venuschen 发布于2008-11-19 10:14 4329 次浏览 8 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
Yuenchi.jpg 5 v8 T+ L! P; n+ }) |

3 ]$ x( b# Z9 O# c- i  p绝对唔系TO HEART!!
" L  R7 Z& [& W3 Q, Q1 D. \- E" I6 {8 _" R3 R/ }1 {5 G
呢套系ATV系97-98年播出既《同班同学》
" d# n& ]* }4 i8 `我记得当时本港台逢周六日下午播出2 b, V! M( y+ u2 h- n
从4点半播到5点(定系5点半?)0 E( v4 \! F5 C; Z8 C+ j8 k
/ C3 S# Q# H1 L1 R: c0 C& {6 g  b
女主角系豆豆,男主角系勇之作,读紧小学5年级
5 J6 c, ~3 d- H0 \) \仲有一班同学仔. Y6 J( f0 U8 h$ L" [. U9 c
/ P& r3 }# o- ?
台湾版动画译作《小红豆》,漫画版译作《豆豆的初恋》2 a* `! E+ C# F7 S  j7 [$ q

( o* L* j+ @. ^: w8 N* e% O全套52集
4 R( ]7 m, G) S- n6 z2 N
7 T$ E- h1 b% @+ ?6 k2 b% ]台湾国语配音
' j9 F; k8 p# l" Q4 f7 N+ i2 N
1 ~8 R5 s" o. ?  u原版VCD画质,DAT格式,全部未经压缩!!- Z3 r  i4 v& ^! E0 J4 D  _9 i

; X8 x$ {) g& G由台湾出版的52集26片VCD9 M4 e: u- w1 C, y
复制进3张DVD里5 A2 T$ B, j' Y$ f5 R; l0 R8 `0 q

. P1 V5 N- `0 G* g已经绝晒版啦!因为毕竟系多年前既动画片,依傢系台湾都未必稳到ga!
# I0 H, v4 e1 Y我都系稳左好耐好耐先至稳到 , s5 d& ^" W1 T

+ X% @. C% c7 o; P" I% a9 L只售35 RMB ; q0 h, Q$ A' v$ [( X4 i( T9 O
我见过某个网站卖到168
, Z# B0 C1 C. H/ @& [4 o$ F# ?/ p0 Y& {' k
有兴趣既朋友请留言

: p5 \4 K5 \* T% y8 b) V" K+ W& H& k" Y/ i7 |; c8 A. b& ?

已有(8)人评论

huang 发表于 2008-11-19 15:54:43 | 显示全部楼层
记得WINNY有得下,之前小冰截过图片让我看,但我没有印象

eddysz 发表于 2008-11-21 13:59:47 | 显示全部楼层
是不是TO HEART啊?

venuschen 发表于 2008-11-23 13:58:57 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-11-19 15:54 发表 2 `5 W! f( s* _( r% m" J. c3 s
记得WINNY有得下,之前小冰截过图片让我看,但我没有印象
/ y( T0 K. G$ J5 w3 H
; U- T3 M. e7 ?* ]
系youtube稳到《同班同学》既片头,
8 R2 j& v" Z, w' h睇下可吾可以帮你勾起一D回忆?
% F$ X* {* ?8 C3 }, M  ]8 b, Lhttp://www.youtube.com/watch?v=LAPyxX6zqk4

dalancs 发表于 2008-11-23 15:58:06 | 显示全部楼层
这片多少年前得 啊?

kluntan 发表于 2008-11-28 21:11:42 | 显示全部楼层
粵語的話35蚊都可以考慮~國語就完全唔興趣啦~

aubert22 发表于 2008-12-15 09:59:47 | 显示全部楼层
咦~~呢部嘢就系<同班同学>啊,怪唔得甘鬼熟啦,以前有追过~~

masato 发表于 2008-12-19 12:31:02 | 显示全部楼层
我还以为是青春万岁呢 失望的说如果是TOHEART  1我就想买的说

hikaruyin 发表于 2008-12-25 15:20:07 | 显示全部楼层
想看,但要寄到我這邊,光是郵費也不知要多少