][TVB] 忍者亂太郎(第10季) (1-15集)[乱太郎仲系卢素娟配音]

alexhus 发布于2008-11-18 20:14 1887 次浏览 39 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
【動畫名稱】:忍者亂太郎(第十季)
* P! i+ L0 I2 Z$ ?! s5 [+ U" {【集       數】:1~15集全
+ r  N7 }( {: \3 \- i2 a. g% x8 S【配       音】:粤语

0 g2 [: b' A' n$ X9 h【每集容量】:125M左右
# q& o& V6 W, b; R7 K4 r$ v【文件類型】:TV- RMVB
* `+ a: ?+ N7 u, ~' ~4 B" N& [9 V # {7 ]. V7 B5 `$ f3 |
见到大家系度Down紧忍者乱太郎咁就顺便发出嚟,呢个唔系永久保存,用咗QQ空间,大家唔好见怪啊。我会一直续期,最少都会16日(VIP6最耐架啦),应该会系寒假我唔上网期间断续,大家想Down就快D啦。 % ?, _- C4 ?+ y7 Y

- |, q4 j+ a6 ?: R2 D/ [" c8 H; I# T+ {5 D
; d! u9 f% \4 e8 D! o1 G
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(39)人评论

alexhus 发表于 2008-11-18 20:14:59 | 显示全部楼层
沙发备用。。。大家Down就快D啦。。。

shason 发表于 2008-11-18 21:27:40 | 显示全部楼层
谢谢alex仔。请问你有无003以前发布过的城市猎人ova(13集版本)?我只有第4、13集

alexhus 发表于 2008-11-18 21:49:35 | 显示全部楼层
原帖由 shason 于 2008-11-18 21:27 发表
4 B! U+ p" g9 H) C# o' r谢谢alex仔。请问你有无003以前发布过的城市猎人ova(13集版本)?我只有第4、13集
% F3 Y5 i4 |! l% G0 Y
冇啊。之前冇Down到啊。。。要揾Down到D人补下档啊。。。

kctse06 发表于 2008-11-18 22:08:40 | 显示全部楼层
Thanks

alexhus 发表于 2008-11-18 22:17:26 | 显示全部楼层
原帖由 kctse06 于 2008-11-18 22:08 发表
8 Q4 h6 g+ s. yThanks
. m8 v" H# g6 |! F  a/ `
点解你唔驶买都可以入嚟灌水???

GavinDX 发表于 2008-11-18 22:34:44 | 显示全部楼层
好耐冇睇过忍者乱太郎,最近下载左jomal兄放嘅第14季,一睇,发觉乱太郎嘅配音换左,当堂冇晒当年嘅感觉,原来乱太郎嘅原配音员系卢素娟啊?听讲距已经去左,究竟系几时嘅事?距享年几多岁?

mcnynbajay 发表于 2008-11-18 22:35:41 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-11-18 22:17 发表
7 ~2 J  \; y- n' z1 a- r+ \5 q6 n0 ~  b" v5 n7 q, e
点解你唔驶买都可以入嚟灌水???

2 I- B: Z" r! Z3 z5 X: c6 H贴系可以入噶,但贴的内容系睇吾到的!7 W/ E6 A; z7 _  g/ w* l3 f8 E% q
想人地入吾到可以设置高的阅读权限~

mcnynbajay 发表于 2008-11-18 22:39:27 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-11-18 22:34 发表
7 _8 b8 C( [/ F; _好耐冇睇过忍者乱太郎,最近下载左jomal兄放嘅第14季,一睇,发觉乱太郎嘅配音换左,当堂冇晒当年嘅感觉,原来乱太郎嘅原配音员系卢素娟啊?听讲距已经去左,究竟系几时嘅事?距享年几多岁?
9 C/ D6 h% Q# ]$ X8 ~
转:
英文名Doris
綽號娟姐、大雄、小智
出生地 英屬香港
生年月日1952年7月20日1952-7-20
歿年月日2006年7月22日
逝世年齡54歲 (享年55)

GavinDX 发表于 2008-11-18 22:40:24 | 显示全部楼层
第十季嘅OP又系3D化架?楼主有冇更旧嘅版本?好怀念以前嘅OP。

ninaomu 发表于 2008-11-18 22:41:32 | 显示全部楼层
第10季已收齐,支持下1 N5 q; V* M& L7 ?) h+ S

( N$ e5 q) _& r/ Q% m6 M[ 本帖最后由 ninaomu 于 2008-11-18 22:42 编辑 ]

GavinDX 发表于 2008-11-18 22:43:33 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2008-11-18 22:39 发表
6 T5 C# r7 x# e$ R; E, n5 E' U! @6 a" _- z7 L+ S; e5 S3 f' ~+ S
转:英文名Doris綽號娟姐、大雄、小智出生地 英屬香港生年月日1952年7月20日1952-7-2 ...
* M: p7 `( V6 h: Y
先54岁就去左啦,病死嘅?真系可惜。

1234下一页