星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [JS永久\Adrive]百变小樱][DVDrip][MKV][共70话][粤日双语][更新完毕]添加AD公共帐号

Xoun 发布于2008-11-8 19:28 31194 次浏览 484 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ykcheung 发表于 2008-11-27 17:36:15 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-11-27 14:22 发表 % n% n1 A8 s8 p9 t8 J

% ]. k1 s2 R' i6 l3 P# Q如果係咁就更好啦,速度快好多,不过就辛苦咗X兄你了,加油吖~~~
$ K+ r; X/ M8 q: m7 W2 ?

4 B+ [3 S) Y- |+ i, W" Y9 S5 r呢次死梗,我開不到AD空間啊.

fatbobo 发表于 2008-11-27 18:39:58 | 显示全部楼层
一共有几集噶?

评分

ninaomu -10 恶意灌水

Xoun 发表于 2008-11-27 18:41:46 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-11-27 14:22 发表
& _/ L. t9 t" ^" U7 a+ u
1 q2 w3 @* Y: W  o; k如果係咁就更好啦,速度快好多,不过就辛苦咗X兄你了,加油吖~~~

: M1 m6 e: A6 o5 h! [( z+ Q2 D" S
- G5 e  r3 p  |; S上传AD的时候要一次上传完,所以都几惊中途断线咖^_^,只要唔断线嘅话我都会放落AD的啦..AD空间下载速度咁快.保存期又耐,只希望佢唔好突然倒闭了

hjmdm 发表于 2008-11-28 14:22:20 | 显示全部楼层
好经典的动画,有时间就收下

kluntan 发表于 2008-11-30 14:29:20 | 显示全部楼层
首中文OP比日文OP好聽好多~

chuanchua 发表于 2008-11-30 15:33:34 | 显示全部楼层
谢谢发布,电信这个比MU空间好多了

coollala 发表于 2008-12-3 09:34:34 | 显示全部楼层
又更新了 呵呵

ninaomu 发表于 2008-12-3 22:22:03 | 显示全部楼层
继续支持,有AD空间真係爽好多~~~

183334257 发表于 2008-12-4 09:22:34 | 显示全部楼层
JS空间系唔系要注册先可以下载快?因为距限制注册,我下载龟速,最快7K/s...9 E2 z+ V1 M: _8 @' {9 V- ?
X兄可唔可以将前面D都放起AD空间?
" W) J0 F2 c- `呢套作品真系好好哦~简直完美,好中意小樱,哈哈

Xoun 发表于 2008-12-6 21:22:26 | 显示全部楼层
原帖由 183334257 于 2008-12-4 09:22 发表
1 C' g% ?% N! c! w4 X: C. [& wJS空间系唔系要注册先可以下载快?因为距限制注册,我下载龟速,最快7K/s...! G2 E/ T& d$ c2 n* k! |
X兄可唔可以将前面D都放起AD空间?
7 K$ g; k" }  r& K/ P. o呢套作品真系好好哦~简直完美,好中意小樱,哈哈

8 ]/ C: b& I9 v" }( E1 a2 O
) p: n( `+ A. h. w+ H只因网络条件有限啊.反正都存左落JS永久空间.18兄就慢慢下吧.不用怕下不完
' x( F- h5 S4 m6 o: M其实后面的集数都打算放在AD空间了.. 忘记在标题注明JS永久和AD哩两个空间添

183334257 发表于 2008-12-7 09:46:44 | 显示全部楼层
咁好啦,鬼叫自己中意咩,点都要DOWN完, ~9 c5 y+ q+ [" Q/ @' z" C
多谢X兄~

fatbobo 发表于 2008-12-7 14:55:44 | 显示全部楼层
好贵啊,支持一下。。。