[其它更多] [永久保存系列][龙珠剧场版14部][粤日双或三语 简繁字幕][DVDrip-MKV]

alexhus 发布于2008-10-26 12:56 40768 次浏览 551 位用户参与讨论     [复制分享主题]
weiweiyin 发表于 2008-10-29 23:58:53 | 显示全部楼层
买左先知无权下。。。我噶24个星梦啊。。。

评分

遗忘爱 + 36 补返俾你~ 含税~

weiweiyin 发表于 2008-10-30 00:00:45 | 显示全部楼层
想知为什么你设这么高限权啊?

遗忘爱 发表于 2008-10-30 00:16:01 | 显示全部楼层
原帖由 weiweiyin 于 2008-10-29 23:58 发表 ; I$ x4 M8 h: }0 v) _0 V6 T! |4 a
买左先知无权下。。。我噶24个星梦啊。。。

; k# @" P9 O( e3 [  O, y
2 [2 F1 Y0 o& G  N3 z" H& |- N! k
原帖由 weiweiyin 于 2008-10-30 00:00 发表
7 F( p# v+ d- v" n' o想知为什么你设这么高限权啊?

4 S* U" q. _; w. s% J2 U
- P& h: d2 C1 _
3 Z1 U' H; |" m% @1 [: p购买附件前
& u4 V# G0 J+ ~- h: M% [4 L; K8 K
请先睇下设定 阅读权限
3 ^% W* q7 o* x8 g- k- c( ]5 e
唔系噶话,买咗都下载唔到。* q9 G  s5 n0 I( @- u

) D9 H/ v" i2 m! q今次我就补返啲钱俾你,唔会有下次啦~

alexhus 发表于 2008-10-30 00:49:30 | 显示全部楼层
原帖由 weiweiyin 于 2008-10-30 00:00 发表 + H7 t" W; r0 C, M& R
想知为什么你设这么高限权啊?

! P: {8 G6 z, s- L* h) w冇几高架。。。只要你勤力D发帖或者分享多D嘢,几日就可以得啦。。。

顶你 发表于 2008-10-30 23:37:27 | 显示全部楼层
龙珠的确系值得珍藏的!✪

mrdb 发表于 2008-11-8 20:45:54 | 显示全部楼层
暫時未有咁多星夢,凈下咗7個文件……

ykcheung 发表于 2008-11-8 21:12:41 | 显示全部楼层
終於能下載JS上邊的資源啦,開心,仲有,呢個系外掛字幕?

alexhus 发表于 2008-11-8 23:08:58 | 显示全部楼层
原帖由 ykcheung 于 2008-11-8 21:12 发表 + @. C0 L: l1 V5 i, x2 o# p& e) \
終於能下載JS上邊的資源啦,開心,仲有,呢個系外掛字幕?
0 A1 V6 D  T4 x' G" t* Y2 j) F
字幕迟D发。。。

zjc5569 发表于 2008-11-9 00:11:13 | 显示全部楼层
楼主修改下最后果个下载权限啦~我得30权限~~到四十有排灌水啊~

mrdb 发表于 2008-11-9 10:34:01 | 显示全部楼层
衣家先至下到神龍傳說……

mrdb 发表于 2008-11-9 10:35:56 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2008-10-30 00:16 发表 % C6 n7 g) ~( ?/ k) x+ ^
8 @) j$ S1 `1 Y% i, Y
- r/ \/ _; t$ ^4 A! P+ s) U, a$ h
+ |3 q4 E! ~  ?# X
2 B% K. X9 F7 q% ?7 i) Q

4 Z6 j. y  B4 E% S5 U6 x+ E1 F购买附件前
) `8 y( a5 g6 T! [1 s0 f8 p0 U  B# ~! R6 |
请先睇下设定 阅读权限
% v4 Y  x' O) {0 v4 I; o7 k/ F* c+ ?1 w. a. O9 J- C6 q& V
唔系噶话,买咗都下载唔到。% S3 V) x& u& t; y3 @: }2 C
# O: w% t  |* e  I$ X
今次我就补返啲钱俾你,唔会有下次啦~

0 W2 O  L+ H( G* u; f係啦,想請問一下,點樣先至可以增加閱讀權限?

alexhus 发表于 2008-11-9 11:36:08 | 显示全部楼层
原帖由 mrdb 于 2008-11-9 10:35 发表 - q) j, q4 o9 |3 I" n

( ?/ j) _; y+ N) [: k係啦,想請問一下,點樣先至可以增加閱讀權限?
( s3 i( E3 ?! b5 t, G+ i7 r1 @/ y
睇下D置顶帖子啦。。。