[其它更多] [永久保存系列][龙珠剧场版14部][粤日双或三语 简繁字幕][DVDrip-MKV]

alexhus 发布于2008-10-26 12:56 40772 次浏览 551 位用户参与讨论     [复制分享主题]
alexhus 发表于 2008-10-26 16:11:04 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2008-10-26 14:51 发表
6 o0 \4 @+ _4 K9 S+ j, Q  o$ \分享物流区,扣税为 每个附件12星梦。
; |# X/ v! e) J2 d& [
/ Z7 v. s  ^! c
, s0 j% K. H' T大家努力啲揾钱啦~

! j& N. S4 V  O咁原来咁贵架。。。咁我打包算啦。。。对唔住啊大家,我唔知啊。。。

alexhus 发表于 2008-10-26 16:11:58 | 显示全部楼层
原帖由 shason 于 2008-10-26 14:04 发表
: v6 p0 h; R0 @4 ~" {) d- b我都发觉星梦去得好快。。。。坛主迫使我动用点击广告大法,好阴险
2 {2 d+ ?/ l" u- O/ o) K
唔好意思啊。我唔清楚D税咁贵架,但是点广告系应该架,自己努力D哈。。。

alexhus 发表于 2008-10-26 16:17:04 | 显示全部楼层
哇,有冇搞错啊,我down我嘅附件都扣咗我200几星梦。。。D税真系贵啊。。。& }9 w0 H) [  B3 E

( O3 a/ l* L9 |! J8 G我自己乌龙,大家唔好见怪哈。。。 6 Q) r( Z. Y( `

! S' x: Z4 D7 X1 ?$ D[ 本帖最后由 alexhus 于 2008-10-26 16:46 编辑 ]

遗忘爱 发表于 2008-10-26 16:48:51 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-26 16:17 发表
0 k5 k! E! l# K" m哇,有冇搞错啊,我down我嘅附件都扣咗我200几星梦。。。D税真系贵啊。。。
! P* Q: @; N5 ?' M# o# |% `" j6 d0 N# u7 u1 T+ C
我自己乌龙,大家唔好见怪哈。。。  
# Z; t7 ~" ~# P* m: q  O

( i  ^0 J* d' l. O7 R/ Y: {; }8 J, W% J' e
& @, ]5 k% [1 D" W( B' d6 S
俾你搞到我晕晕地~

kluntan 发表于 2008-10-26 17:22:56 | 显示全部楼层
傲氣的作品~要支持下先得~

mcnynbajay 发表于 2008-10-26 17:24:29 | 显示全部楼层
分享物流区,扣税为 每个附件12星梦。
; _, {' x9 ^9 O7 R8 t吾系啦~而系15星梦甘多了~

alexhus 发表于 2008-10-26 20:03:18 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2008-10-26 16:48 发表
6 A  U8 w+ P( `' P& g/ G$ U) z7 ?3 M
6 h3 Z. W3 n- k# Z" j# {
* r( u2 F2 S/ m1 [# d/ v9 ~+ R4 R

% _" ^5 o; T7 y4 G' j( I俾你搞到我晕晕地~

c2 o4 {, T' E& O6 M. d我自己成日都咁乌龙,唔好意思啊。。。将个“6”睇成咗“9”啊,睇错咗啊,之后我试多几次就冇扣到我钱啊。。。

alexhus 发表于 2008-10-26 20:05:09 | 显示全部楼层
原帖由 kluntan 于 2008-10-26 17:22 发表
0 l0 [5 P6 A" y" R8 Z傲氣的作品~要支持下先得~
4 r8 e  g2 d" a7 f* L
都系9G几啫。3、4M/S咁嘅上传速度,一个钟都唔驶就传完啦。。。 ; {$ I. W6 l7 F3 R; r
就系申请账号麻烦D。。。最紧要系永久性保存。。。

anglewin 发表于 2008-10-26 20:49:14 | 显示全部楼层
终于比我等到啦~~~~~~~~我要集齐整套

anglewin 发表于 2008-10-26 21:15:00 | 显示全部楼层
下载附近有问题`下不到既`~~~论坛快D修复啦

alexhus 发表于 2008-10-26 21:22:32 | 显示全部楼层
原帖由 anglewin 于 2008-10-26 21:15 发表
' {: i; t+ v- P% j- f8 o下载附近有问题`下不到既`~~~论坛快D修复啦
5 o( {( ^/ d4 u/ u4 R) \
我都话咗你架啦,你权限唔够啊。。。就咗你升级架啦,唔怪得人,等到你权限够咗先Down啦。都系永久性保存。。。

q86185509 发表于 2008-10-26 21:50:02 | 显示全部楼层
几十G野
( ], W& ~" w/ ~下载都几时啊.../ [' y7 L" S9 U5 {/ }  d9 p) n
晕到训係到啊