[其它更多] [永久保存系列][龙珠剧场版14部][粤日双或三语 简繁字幕][DVDrip-MKV]

alexhus 发布于2008-10-26 12:56 40771 次浏览 551 位用户参与讨论     [复制分享主题]
alexhus 发表于 2008-10-26 22:21:04 | 显示全部楼层
原帖由 q86185509 于 2008-10-26 21:50 发表 3 a3 z$ s; ?% U% F' y$ C3 K
几十G野( s  Y4 b/ S* s7 J$ n9 n! w
下载都几时啊...
1 Z) T+ k) [  V, {5 z/ R' ]2 o晕到训係到啊
3 x- O# \' q% y# [- F% G9 {# X* j
我一个钟都唔驶传完啦,你慢慢Down啦。唔急。。。永久性保存。。。

huang 发表于 2008-10-26 23:36:52 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-26 22:21 发表
0 A. ^: K, F0 x! f- t! L* S: }$ o3 v# J6 ?8 s2 r) w) ?
我一个钟都唔驶传完啦,你慢慢Down啦。唔急。。。永久性保存。。。

" Z) z1 {/ Q5 L1 r" y, @
1 C3 g$ E4 t! ~6 h5 P# n甘快
+ u& b7 b6 w  m! g' k; z- G( F帮手下D片源番来比D人合成啦

p365 发表于 2008-10-26 23:42:46 | 显示全部楼层
电解五用FOXMAIL 或者QQ空间吖~~~~

yoshiki36 发表于 2008-10-27 01:09:29 | 显示全部楼层
YU的龙珠好在全部下好了,纯支持一下

stevenliang 发表于 2008-10-27 03:41:33 | 显示全部楼层
thanks for your sahre so much

alexhus 发表于 2008-10-27 10:55:41 | 显示全部楼层
等到一号先置顶啦。。。通常D置顶帖子冇乜人睇啊。。。放住下面先啦。。。

遗忘爱 发表于 2008-10-27 11:16:08 | 显示全部楼层
Alex兄* K) ?+ U5 y/ u' d

) L% V  v$ o3 |* t8 _- W 9 q1 a- o5 N  a3 w8 ~$ E5 ]
仲有冇好嘢啊% K8 B+ v5 m1 b: Q* P, L

+ p9 o- c6 ^3 c9 ^) R+ ]8 K' a分享出来啊~!

alexhus 发表于 2008-10-27 11:41:01 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2008-10-27 11:16 发表
  Z* T3 H9 _8 b4 ?. @# M0 \! EAlex兄
" C& Y, Y- n+ W1 E* k) k1 W
, b/ U1 H: l3 I' u1 O6 ^1 d0 b2 e" L' L, u) S3 H) V
仲有冇好嘢啊8 G  C$ s- ]$ f
, Q& \- ?8 G% a# Z0 E- t, W' U1 a
5 Q# ]1 D( z- v' I: o* P8 {* E0 ^
好啊。。。网速咁快,唔用浪费咗佢啊。。。谂下先,同学好似有长腿叔叔,咁大家要唔要啊?要就听日传晒佢,我比较钟意干净利落架,传就一次过传晒。。。

coollala 发表于 2008-10-27 13:04:26 | 显示全部楼层
呵  之前個d都 down 唔到6 n* _5 R- l# g7 b$ C
而家有永久的 3q啦

zjc5569 发表于 2008-10-27 13:17:13 | 显示全部楼层
好贵啊~~暂时买不起~还好是永久保存的~~~赚钱去~

zjc5569 发表于 2008-10-27 13:18:13 | 显示全部楼层
永久保存既最好上传啦~~咩都好~总有人喜欢的~

遗忘爱 发表于 2008-10-27 13:46:22 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-27 11:41 发表 + F- R/ r0 ?% W+ j% s

6 u, |9 k$ R. A% b0 Z好啊。。。网速咁快,唔用浪费咗佢啊。。。谂下先,同学好似有长腿叔叔,咁大家要唔要啊?要就听日传晒佢,我比较钟意干净利落架,传就一次过传晒。。。
& O" C/ d' u0 d& b- c& \

* q3 Y; R( r4 k: p# k" T- T# [" Z$ _# q* X+ S$ v4 p
  i. v' t  m, [3 I: a' n) ^
将你噶收藏全部搞上来啦。/ o8 _9 ?1 l5 S* I: J

$ ~7 ?$ K% `0 Q1 B/ |; C不过要注册多啲JS账号。
9 T" L! J# o) }/ ]1 }) O6 y
% ^/ s8 F( |% j+ O4 E# u" Y4 \永久保存先至系王道啊嘛~