[I T 资讯] 典解會多咁多涼U架!!

abc-like 发布于2008-10-7 16:11 1209 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
冇上網一排, 冇更新個列表, 原來PE多咗咁多款既! 點解? 點解?0 x8 y4 s" J+ M3 V1 `2 q
) H6 @$ S0 P7 L
我分唔得清邊只打邊只, 分唔得清邊只新邊只舊添!!
; C3 N! f# Y! l  u% D
6 _% p- i- v) ^& x" O6 ^現在二手市場HEAT邊只平呀

已有(9)人评论

ttsti 发表于 2008-10-7 20:37:26 | 显示全部楼层
乜也叫涼U啊??

Kiver 发表于 2008-10-7 22:03:45 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-7 20:37 发表 9 {6 g) Q! x- _- |9 D$ D7 [
乜也叫涼U啊??
' y$ @0 k5 f: o' D
低功耗的CPU吧  a( Z: V8 y- p# y$ [

. _8 ^$ @. V: M: ^3 FPE和扣肉系列吧

Kiver 发表于 2008-10-8 14:21:12 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-10-7 16:11 发表
, }+ w; B: u9 i6 } 冇上網一排, 冇更新個列表, 原來PE多咗咁多款既! 點解? 點解?  A" T, `9 W+ Q+ H& O/ [
( l( n( o9 ~6 g" _5 S
我分唔得清邊只打邊只, 分唔得清邊只新邊只舊添!!
* h- |6 C3 \% \1 W" U3 x! t1 t
/ z( J1 n& g  _" N3 |4 M現在二手市場HEAT邊只平呀
) F6 U+ U$ O- J" W/ ^5 B

+ ^& W( c2 F% z# n  ^恶补一下就清楚的啦~

abc-like 发表于 2008-10-8 21:59:55 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-8 14:21 发表
0 r" [, i4 w; H3 }0 F) |" H4 @
' u( }( R& k5 J9 |1 P
, x% w- Z  X; [5 Q6 L3 x0 _! n恶补一下就清楚的啦~
唔係必修科 砌好就忘記它!!

Kiver 发表于 2008-10-9 09:28:10 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-10-8 21:59 发表
9 g9 r$ K: ~6 {" z! `2 |唔係必修科 砌好就忘記它!!
% G) ~1 i! `! Z8 \4 m$ ]

3 X, q' i* Y9 F$ v% p也不能尽忘吧~~~

jinguang 发表于 2008-10-9 21:40:31 | 显示全部楼层
一般是每次要升级时才恶补。

abc-like 发表于 2008-10-9 23:24:21 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-9 09:28 发表
! E& j9 t9 z6 M
6 W. p/ l. }$ k- [* R5 N+ G7 \! J6 |5 b, {: k
也不能尽忘吧~~~
記得有個420"""""""""""""

183334257 发表于 2008-10-19 12:51:44 | 显示全部楼层
我都系关心显卡较多,呵呵7 F! H7 `' X! F* y
CPU的话觉得价钱高性能没提高多少的

abc-like 发表于 2008-10-21 06:27:02 | 显示全部楼层
原帖由 183334257 于 2008-10-19 12:51 发表 ) T8 n* [" _, }; S3 Y
我都系关心显卡较多,呵呵; ]- R% O3 I/ W  U
CPU的话觉得价钱高性能没提高多少的
最好唔買毒顯,毒死晒d風扇仔(又貴)