[动漫百科] 今日大收获啊~~~

eay 发布于2008-10-5 18:09 2646 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
话说今日系ACG漫展噶最后一日·~~~身为宅族噶我,呢D咁噶盛事我梗系会去扫货啦~~
9 c+ _+ P: h7 w4 z  r下面系一堆好爽噶高达, z* ?1 I/ P! y! w! S' z
圖像020.jpg 圖像021.jpg 圖像022.jpg 圖像023.jpg 圖像024.jpg
7 n& o. A  Z- G! J! M9 _0 @: X6 x2 {& g# {1 ~

+ ~% f! e9 b3 u2 [ 既然系漫展~~就梗系唔少得COSER啦~~~
" y3 r* M  n& u  O+ q, S下面系我发现都算系可以噶COSER! Z9 w3 W) q' N
圖像025.jpg 圖像026.jpg
* x+ z5 Q9 d$ Q: |: f! u# E6 |4 Z6 X, F; P/ i! g

- S+ @4 Z( C* {" E, U 既然有靓女就梗要有绿叶噶扶持先显得区睇地娇美啦~~~话说今日有N个反串人士系我面前走来走去...明显就唔想我今晚吃饭啦~~~  m, V9 {9 s) m. o9 E
不过最恐怖噶都系外国版阎魔爱。。。成日系我面前飘来飘去·~~
# r; m4 u6 \" _. [1 I) F6 S0 V6 C2 @, Y! [
以下系恶魔版团长大人~~; `7 B- B" l' K5 d' m0 z! u. P; h1 ?
圖像027.jpg 7 g2 ~2 ^9 E+ c& o3 n4 g# A+ G
: k: D% i- e" E4 ^; D4 N- h

5 E4 D' R* Q. O, i. X 不过呢~~都好多靓靓女仆呢~~~8 s( ?* Q2 w! a" @8 L! t8 x
7 A' j* n+ e% X7 h1 Y% [
圖像030.jpg 圖像028.jpg
: r( u' s8 Q) s1 g/ O2 `$ [4 c8 O1 q/ F

+ K9 U8 R: n  S: A5 ^5 A) k 我有见到D靓画~~同影左Dcosplay决赛噶相~~4 }7 G& O  g) P

" j) x. U3 }4 w7 f5 V$ Z 20081005377_调整大小_调整大小_调整大小.jpg 20081005378_调整大小.jpg 20081005379_调整大小_调整大小.jpg 20081005381_调整大小.jpg 20081005382_调整大小.jpg 3 U6 _& ?, e2 K9 Q
" F0 ?' T$ X3 H  e
4 A9 h. K' u2 F, b5 b8 d
3 v& j$ N% ?% O
最后呢,我相信大家都见过我真人~~~最后就发一张比大家睇下啦~~~~
' @* e* {' y$ z% G- T
6 v0 \  T; S, N1 r) P 圖像031.jpg
9 `3 A; u' @# {
: h+ K) B, G, A# j$ N[ 本帖最后由 eay 于 2008-10-5 19:05 编辑 ]

评分

Kiver + 40 + 1 精品文章

已有(29)人评论

ayimei 发表于 2008-10-5 19:11:15 | 显示全部楼层
哇...蓝蓝去扫货 有冇手信比我先...

lych 发表于 2008-10-5 19:46:07 | 显示全部楼层
想知道边队赢左cosplay比赛,边位可以话我知啊?

eay 发表于 2008-10-5 19:49:06 | 显示全部楼层
。。。。本来想发点战利品上来的~~竟然被限制了~~~~555

ninaomu 发表于 2008-10-5 19:50:07 | 显示全部楼层
應該在图区发贴吧- ]8 i; ], U9 l. _7 b2 b/ |0 ^
有几张相係米手震,蒙得好紧要
: g- M: X# w2 ?' y不过影咗好多靓人靓物哦~~~

eay 发表于 2008-10-5 19:50:18 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-10-5 19:46 发表 / M4 Q8 L) [, L' y/ |( ~$ j, k2 u
想知道边队赢左cosplay比赛,边位可以话我知啊?
3 s% _, F, i; v$ {

/ ]) a5 K4 m  Z
1 x, v. A! d/ j2 f0 C0 d果阵太热了~~~再+上手机无电。。。果断闪人~~~

eay 发表于 2008-10-5 19:51:11 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-10-5 19:50 发表 4 Q! v' i" v% a4 s: R- K5 i8 I9 _' |
應該在图区发贴吧" L& E2 e+ h# {& m; s4 B' I6 Z, y
有几张相係米手震,蒙得好紧要2 O4 R0 a* \! O* C1 j
不过影咗好多靓人靓物哦~~~

1 c2 W# L% _3 O7 l5 J3 M2 o: N6 M& T, W4 k

: f. p/ W7 P! l/ `' z" O明显果个区。。。人气就无敌低~~再讲我都系同大家讨论一下

kalaso 发表于 2008-10-5 20:19:56 | 显示全部楼层
未见过
  `, L+ v9 t6 q1 a. ^) zLZ系左边个只定右边个只

jinguang 发表于 2008-10-5 20:51:52 | 显示全部楼层
我想看团长的样啊

ruiqukq 发表于 2008-10-5 21:14:32 | 显示全部楼层
没有去打,有点遗憾

GavinDX 发表于 2008-10-5 21:28:59 | 显示全部楼层
见你话好多人反串角色,咁,Cos团长大人果个系男定系女架?我睇距对脚瓜D肌肉好似好粗好结实喔。

lqyy2k 发表于 2008-10-5 22:15:44 | 显示全部楼层
嗯.....睇你收获都唔错啵.......

123下一页