今日一打开打开TVS5发现到ㄟ(≧◇≦)ㄏ物(附图)

eay 发布于2008-7-31 19:54 2428 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
话说。。。今日我去买玩餸返归,第一时间打开冷气,电视.....
0 D0 Z; N* G9 ?$ J转转下台竟然比我发现左一件令我好ㄟ(≧◇≦)ㄏ噶野....网球王子这人TV版。。呢个都系唔问题,问题区仲系国产噶╮(╯▽╰)╭. D- t! [5 ?6 w; X1 P1 ^
很好~~我静晒~~无野讲4 y- P( u' _. j" h1 [. s
我总觉得,大陆真系犀利,简直就系猛货
8 Y9 K6 D! Z! o% r最后我只能讲一句~~~很好,很强大!!!
1 g+ @$ \7 `) |# ~, P" @PS:我个人认为~~入边扮小英果个女仔真系级LOLI,扮龙马果件亦都几正太下~~大家唔怕呕噶话~听日可以睇下~~我记得好似系6点几开做噶~~7 W$ W/ n+ |! ?$ a) |
          记得啊~~系TVS5啊!!!; N1 M0 x& i+ \% n3 [! i9 @0 e
# I* ~; {8 x3 W
: r# C" d- w, f  \

已有(20)人评论

lych 发表于 2008-7-31 20:08:06 | 显示全部楼层
是,真是就5知讲乜好了。 0 g6 j! o# {* S7 j' d
几点播啊?

jame17 发表于 2008-7-31 23:24:52 | 显示全部楼层
唔系呱!!!网球王子真人版???几时有得播啊???

ninaomu 发表于 2008-7-31 23:35:05 | 显示全部楼层
好似係东方卫视率先首播?然后其他电视台跟住集体播?0 M  p+ c, {1 C0 m% E
不过对动漫真人化真係无咩兴趣..........

肥仔 发表于 2008-8-1 01:58:30 | 显示全部楼层
~~不是又想搞到我~~对真人版的电影反感啊嘛~~

qy00191 发表于 2008-8-1 03:44:45 | 显示全部楼层
对呢D三次元物体没晒兴趣
1 m& ]7 n0 f3 s1 }2 [5 l唔好到第二日给人禁播就好罗

GavinDX 发表于 2008-8-1 07:32:04 | 显示全部楼层
唔好搞我咯,费事搞到我作呕。

梦の天使 发表于 2008-8-1 07:41:39 | 显示全部楼层
网球王子真人版几时放,那个台配音会不会好怪

eay 发表于 2008-8-1 10:49:05 | 显示全部楼层
原帖由 梦の天使 于 2008-8-1 07:41 发表 . ^, @; }" W8 ]8 Q. j; F7 R, y
网球王子真人版几时放,那个台配音会不会好怪

: j; i3 y! g: V9 h7 M4 @
6 s' j  K, E6 @. W9 `0 f国语版。。。你话啦

kalaso 发表于 2008-8-1 23:19:56 | 显示全部楼层
真人版系雷电区域大家小心 % Z4 e3 v6 j& \  ?, J
............终极一班里面嘅亚瑟王(辰亦儒)都几似桃成噶

熊猫仔 发表于 2008-8-2 00:25:57 | 显示全部楼层
哇系!!!!!!!!!大陆都搞部真人版~~~~~~~~~~`d人都尚算可以啊~~~~~~

johanz 发表于 2008-8-2 09:50:07 | 显示全部楼层
好彩收唔到TVS5( p, ?" k4 U% S* L0 b
如果唔系绝对雷死

12下一页