[每日闲聊] 返来睇下大家~~~希望我识噶都来支持下咯

eay 发布于2008-5-29 18:07 5524 次浏览 77 位用户参与讨论   [复制分享主题]
话甘快就来读完大一咯,时间过得真系快........系呢段时间一直都忙到抽筋/ U+ z2 `+ a1 x* \; L* z7 C
又要搞学生会边D野,又要兼顾学习。。。真系好辛苦,所以一直都无咩上过来...E+学期尾咯
; i: o& b( w  o1 Y3 j- W总算有D时间上来稳返D朋友倾下计3 A2 l7 b% b0 P$ e4 R* ?: N
希望大家都来吹下水咯

相关帖子

已有(77)人评论

tandong 发表于 2008-5-29 18:26:22 | 显示全部楼层
人地读大好得闲嘎,点解你忙啊?
Laputa81 发表于 2008-5-29 18:27:11 | 显示全部楼层
大一课程应该唔会太多嗝······· ( D7 T# U8 ^# ?# P1 ]" {2 A5 ?
2 s+ E4 v+ r5 V7 g- b
% P3 o# I* u& c4 S
喺学校有无乜嘢斩获咁啊???
tandong 发表于 2008-5-29 18:30:10 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-5-29 18:27 发表
$ `: n3 a/ A) H大一课程应该唔会太多嗝······· 7 `$ q( v; T. E5 L" {
1 k: U( v- m0 X2 z
1 Z8 g- W  b  t+ g! c5 f5 t7 r) {
喺学校有无乜嘢斩获咁啊???
更是話溝女啦!!溝到未!!
平常心 发表于 2008-5-29 18:39:33 | 显示全部楼层
读大学真好,没机会,
wjr5200 发表于 2008-5-29 18:55:50 | 显示全部楼层
读大学的确很正吖,在象牙塔里面,不过已经读完罗
aa超級p 发表于 2008-5-29 19:37:50 | 显示全部楼层
莪d.friend讀大學超free波?
7 }$ L* G* P- B  ?加上係大一.更加free辣.
xxxx_4 发表于 2008-5-29 20:18:45 | 显示全部楼层
LZ系边度读?
lych 发表于 2008-5-29 20:27:38 | 显示全部楼层
牛有一朋友正为了大学校园而努力。
Laputa81 发表于 2008-5-29 21:44:10 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-5-29 18:30 发表
9 y5 I) d3 t% S8 `2 b/ t5 ^: ?更是話溝女啦!!溝到未!!

! K" r1 w) x+ x" M! D
! l* `+ Y( ^1 n
7 \' ]6 H/ g" f3 ~4 |1 L) ^
4 f' t! }$ ^/ T1 N6 i9 t) v唔使讲到咁白~~~
2 U9 F& m7 A3 ]4 B8 B% {! m! g$ G/ P: L  j
人哋明白咖喇······
ks128 发表于 2008-5-29 23:28:59 | 显示全部楼层
读大学就是玩的,哈哈,我已经玩完了
ks128 发表于 2008-5-29 23:29:27 | 显示全部楼层
读大学就是玩的,哈哈,我已经玩完了