[粤漫动画] 咕噜咕噜魔法阵2 [01-38][全][TVB粤语][DVDRIP合成版][AVI], [BT][原创] 第三弹

totti001 发布于2008-9-28 21:38 34031 次浏览 409 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
【動畫名稱】:咕噜咕噜魔法阵2
1 q/ \! H  K: ]2 ?& p& Q【集       數】:01-38
, ]+ Q+ ?) R7 O/ }2 _  P& B【文件類型】:AVI
, A5 ?" C' }3 J! T【文件大小】:9.15GB
2 P4 O- V# W0 L1 R( g8 A【語言字幕】:粵語/無字幕75 h& \5 w/ p6 z8 ^9 J/ F
1 A& Y7 k! N$ O* D, q
By: flyger@colabug.net
7 p! _/ {) M( t$ u, M
8 R9 X- |, D0 o# b) R- a( q以下是片头曲和片尾曲的播放顺序:2 Q8 ?: I# p; V6 p6 E- V2 O) T
/ {. \& I5 F9 n" m7 V
op: 01-38
8 D" _8 H1 ^3 K/ m3 Z, H+ {  X
+ `8 r- V+ b* B, y; f6 m* a' Ved1: 01-25
$ G' i: y) S4 yed2: 26-38
6 t. W- ?1 n. C1 G% r! V9 l) [7 [4 B  D2 H( O/ L8 X
guru2fj1.jpg 9 P  v+ X% A- {1 M3 i9 u
. w; [) u$ x0 S) U7 h. Y% [
! e# l9 s/ r$ [  {5 x( u/ q

) I3 u. \, r6 z( g: B: z
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(409)人评论

wjr5200 发表于 2008-9-28 21:49:46 | 显示全部楼层
刚下完第一部 宜家又有第二部真系正吖

GavinDX 发表于 2008-9-28 22:14:46 | 显示全部楼层
我第一部都仲未下完。。。。。。。。。。
  a5 ~1 h7 `/ o; w- n$ ]不过多谢楼主先,但系,点解叫第三弹嘅?唔通系发第一部之前仲发过其他嘅野?

shason 发表于 2008-9-28 22:20:52 | 显示全部楼层
双语就想下!!支持

totti001 发表于 2008-9-28 22:25:07 | 显示全部楼层
因为呢部系第三部重发嘅片。第一:乱马1/2,第二:咕噜咕噜魔法阵,第三:咕噜咕噜魔法阵2

熊猫仔 发表于 2008-9-28 22:27:34 | 显示全部楼层
好吸引啊~~~但系9G啊~

freedom246 发表于 2008-9-28 22:47:21 | 显示全部楼层
支持好野,不过要先下完第一部先!

phiroth 发表于 2008-9-28 22:53:01 | 显示全部楼层
以前下过Xoun 发布的咕噜咕噜魔法阵2后半期嘎合成版,请问下楼主呢嗰版本同Xoun以前发布嗰个版系吾系都系完整版,记得有几集里面有部分时间段有日文对白,想问下呢嗰版本有Cut左日文嗰几段吗?; h0 m8 q% `8 N9 p' ?5 }6 z) I; }
& c8 u. Q3 i! s$ M2 }. T, x) q" s" e

ninaomu 发表于 2008-9-28 23:05:22 | 显示全部楼层
down晒了,纯支持,前半部分down咗为姐提供的(应该同 flyger嘅差唔多因为都係无片头片尾),后半部分down X兄嘅双语版。真的要down嘅话就down翻有少少问题的19、20集吧

2497341O1 发表于 2008-9-28 23:43:45 | 显示全部楼层
其实呢个版本, 係唔係为姐"抢"翻嚟呀个?..

2497341O1 发表于 2008-9-28 23:46:12 | 显示全部楼层
哈`        我对比过D大小,   真系为姐之前"抢"的,   嘻嘻...  我中意呢个版本...    不过19,20集好似有问题的噢..

yjb338 发表于 2008-9-28 23:52:29 | 显示全部楼层
多谢晒!哩部我最爱!