跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

【機動戰士高達SEED DESTINY】【01~50】【TVB粵語】【RMVB】

遗忘爱 发布于2008-9-3 00:38 8428 次浏览 38 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
lilinss 发表于 2008-9-4 01:32:11 | 显示全部楼层
哇~娃~感谢.好久前就在找的了~>

netasa 发表于 2008-9-4 03:27:45 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-9-3 11:13 发表 $ c: [' ]8 A  v; [# q. R: @
我都喺2m嘅电信吖~
# d/ K1 t5 P% b( N其实我就觉得无咩所谓,如果唔喺咁住要先down完某个文件嘅话,9 i7 @$ \. J3 G  m, n
其实喺一样嘅~2 r* z4 w8 z9 y# j3 a
例如单下100m高达有200k,单下100m越狱有200k
  k5 U! E5 R2 s; S  d100m高达同100m越狱一齐下,分别得100k~~~
- z7 N3 L$ r# o) M; m% D其实下载总量一样,只要速度 ...

' [. d$ G& y% |9 P! d
1 d9 i: j$ O7 m$ X2 B7 @数学係咁计!! 不过熊猫阿,仲要计埋当其时所连接到嘅种子或者分享者嘅速度在内先得噶!!举个例啦,1个IP比到你50K,好过10个IP每人比你5K。虽然同样50K但係IP多左占用带宽就大你变相就慢左了。其实应该係见到边个文件下载得快就比边个先下完整! 因为有时会好彩连接到一D同你嘅连接速度快嘅种子,之但係总下载带宽每个人都係有限嘅,如果多个下载同时开就会分薄下载速度了,甚至会另你错失连接一D高速种子嘅机会。所以原则係应该比下载快嘅文件先下载完成,因为有可能当前下载速度快无下完,到下次再续时就无之前嘅高速了。对于下载者嚟讲捉紧时机最紧要! 

遗忘爱 发表于 2008-9-4 04:01:13 | 显示全部楼层
嗯嗯   讲得好好   
7 Y8 k9 O4 k2 a( z
/ K& E; {# R7 [0 F/ y又学习咗~

921JLR 发表于 2008-9-4 14:30:04 | 显示全部楼层
以前睇过.下过.删过,纯支持算了.

gatx140 发表于 2008-9-7 07:33:11 | 显示全部楼层

回复 楼主 遗忘爱 的帖子

不是有51集的吗?怎么无51呢??

davidzhx 发表于 2008-9-7 08:14:53 | 显示全部楼层
有没有高清版的高达seed?

遗忘爱 发表于 2008-9-8 03:59:48 | 显示全部楼层
原帖由 gatx140 于 2008-9-7 07:33 发表 5 o6 B4 {) |9 z2 W
不是有51集的吗?怎么无51呢??

: ]+ Q% Q" i& M1 M# ]2 r7 b( K5 R  H. Q4 L

. `6 O3 U  _1 \2 H50就完结的了~~

狐影 发表于 2008-9-10 00:51:11 | 显示全部楼层
有冇被选择的未来嘎!

orochriss 发表于 2008-9-14 17:46:02 | 显示全部楼层
得唔得噶?我稳甘耐都无粤语全集噶?

orochriss 发表于 2008-9-14 17:48:44 | 显示全部楼层

评分

遗忘爱 -2 -10 违规内容

遗忘爱 发表于 2008-9-15 20:09:37 | 显示全部楼层
原帖由 orochriss 于 2008-9-14 17:46 发表 8 o) D4 `% p( e/ B! `
得唔得噶?我稳甘耐都无粤语全集噶?

2 H6 V9 k: C( f1 q$ z
6 |) K' n' r# P6 K3 i, ?
$ _& A* s2 V4 G4 W" N6 M呢个我已经全部下载好
9 v, ^# J, @2 \$ G系TVB录制版) Y" i! _, ^) I) _$ j
不过依家喺  【分享物流】  有另一个DVDRIP合成版
9 g" {* e: ~/ x( y2 ~需要收藏噶就快啲去下载啦~

s020231 发表于 2008-9-15 22:12:57 | 显示全部楼层
之前DL過,都沒有速度,而家再試都係咁,真係有 幾百k .????