跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

【機動戰士高達SEED DESTINY】【01~50】【TVB粵語】【RMVB】

遗忘爱 发布于2008-9-3 00:38 8410 次浏览 38 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
【動畫名稱】:機動戰士高達SEED  DESTINY
5 q# j8 E- H2 x# V9 r9 ]8 e【集 數】:第01~50话7 Y. a" v! O  ~0 |8 i
【文件類型】:RMVB 6 |7 w8 B, V. J% A; H
【文件大小】:5.4 G
3 ]5 h8 `+ ~3 r( |【語 言】:TVB粵語
6 }) ^- a5 c) S5 X# @【字 幕】:无字幕$ b  _9 H" E% d9 ]8 c# E
【种子建立日期】:08年8月16日' ^$ A( |! {  \& J% `! t
: n! r+ A# C; @4 `; J

- V. O  B4 p/ g2 g
上BT网搵到噶    虽然下载速度唔系好稳定(有时冲上去185K   但有时候就24K左右 有时仲会系0)   
8 B$ P) f7 M! S  E* D6 D6 v) X9 |用咗1个星期噶时间   终于全部下载完成~~~
. j$ D2 T; j5 N' n, Q5 }) k8 ~; |" O9 d0 z3 R, o

8 v% m2 e1 e7 I) A' M
- L, o) _2 h  I0 o* ?0 c- {1 S/ @) d$ f' r
9 o, p7 A! @/ \
+ A% l& J4 v! u$ |; m

4 w* K+ Z# F  d& B2 H3 V' \2 C
) x' C- u+ e/ e[ 本帖最后由 遗忘爱 于 2008-9-10 18:21 编辑 ]

gundam seed destiny.torrent

121.63 KB, 下载次数: 88, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(38)人评论

熊猫仔 发表于 2008-9-3 00:51:13 | 显示全部楼层
呢粒种貌似前排见过~好似喺未完种噶波~ , g( T( F/ Y; W0 E1 b, y% K
等一刀版好过喇~

遗忘爱 发表于 2008-9-3 00:54:10 | 显示全部楼层
甘我都唔知道    W+ i- Z# T3 H7 ?, E

) L8 ~9 y" D/ S先下载咗先啦   已经开始下载第17集咯
/ [/ g: T7 H2 o) p2 K- E" O
: V$ l6 x% q; O希望可以下完啦~     日语版已经收藏咗一套  " H5 @  e8 ^4 N; @" Z$ _
4 z  [1 R. y0 n) D3 L7 C
但都系钟意粤语多啲

熊猫仔 发表于 2008-9-3 00:54:28 | 显示全部楼层
下翻集嚟睇下效果先~~~

熊猫仔 发表于 2008-9-3 00:56:42 | 显示全部楼层
嚟种子卡左喺中间~~~稳si我喇!

遗忘爱 发表于 2008-9-3 00:56:52 | 显示全部楼层
画面都OK架~~~5 ?( @. @% P- y6 ?3 n, s4 k' }
( L! B+ Q  N& K6 _( u' t; |
不过速度就唔系好稳定9 [8 M6 u1 e; [8 |, G, g8 R

8 v$ C/ ?) m1 Y! ^* C一时时# Z0 i6 b. l% h% A* \7 ~( y" O

3 v0 P6 N2 Q% R. Y( c7 X有好几集  20分钟唔使就搞掂   3 d- R: t$ Y8 P  E

7 R( M" |  F# O% g1 z但有啲就   20K   甘一直下~~   
6 K" k; T9 a  t  b
6 n" h! \% J4 C& F5 |. A, X郁闷死我~+ _/ T/ k! V2 v4 G
3 }, E/ n  ~: e% y, l1 h$ \; V7 e
我已经下载2日咯~

遗忘爱 发表于 2008-9-3 00:58:01 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-9-3 00:56 发表 + p2 a9 k! R& L8 s
嚟种子卡左喺中间~~~稳si我喇!

4 {; r6 H2 M" {呵呵  / t' Q0 z! q; r  n
" o; |2 J, C7 f& d8 I' Z+ M( {- h
因为我又截一啲图上去
* p  E8 j' S9 d, a1 F1 d: c+ A: v. |' A8 _3 E( a
不过我已经整返落下面咯
6 a& x1 {1 H) R& j$ A
6 |+ W  L0 d$ ]3 M. N" V. `[ 本帖最后由 遗忘爱 于 2008-9-3 01:08 编辑 ]

熊猫仔 发表于 2008-9-3 01:01:26 | 显示全部楼层
喺呢粒喇!~之前我都down过吖~9 M) X+ @1 H1 P: C2 b, Q
你米算好咯有20k,之前我见连10k都唔上~
) ^+ n  v, D5 \1 p8 m! @5 E8 h加上见有d评论话喺未完种开,就干脆唔down喇~
/ Q$ f$ t: q9 I依家可能down嘅人多左,速度好左喇~~~

熊猫仔 发表于 2008-9-3 01:03:48 | 显示全部楼层
刚开始时有80+k,开心得我吖!
* v  n0 _6 [# t5 ?) [% j点知唔够30s,变翻个位数

遗忘爱 发表于 2008-9-3 01:05:19 | 显示全部楼层
呵呵   $ E2 I' y: W/ G) @# I7 J4 \

/ R  I, B: ]/ k. P一时时啦  
; E: ?& q( ?- k; U0 z( G
/ {8 v* ?% j4 I' A1 @2 S. t! M4 X我依家都有时候会停咗噶    唯有等咯
& y% M! d8 s5 w+ }+ K, q) x8 B: M- P0 i/ l! {% Q# y
冇办法噶   下得几多就几多咯
, X# g8 x- x2 \: }7 d" y# R5 V: \3 f) B& h5 d
我上去仲搵到全职猎人  51-62粤语噶  120M一集
2 P  Z3 @0 i. J+ x
0 R6 x5 K! }# b. n不过好似已经停种咯   一直都冇速度   唉~~
  u9 s& ^/ K) S$ @' y0 {2 x
2 }: \# ?2 _; P因为之前有50集   呢度有人上传上纳米  先下载到 " u1 g6 ]* j5 v( U; S% o( ?

# S5 X& x' G7 u+ B9 h( ^但之后果D   又冇咗声气

遗忘爱 发表于 2008-9-3 01:06:48 | 显示全部楼层
我依家都系20~50K  甘去~~

熊猫仔 发表于 2008-9-3 01:06:57 | 显示全部楼层
喺^分享物流^发高达seed果位F话会将高达seed d都发晒~" B6 ^9 A" Q2 J# q+ r
佢嘅喺一刀粤语合成版,质量几好!- J, H! A. ~% I9 e
都等佢发好过喇~

1234下一页