[动漫讨论] 圣斗士星矢——极乐净土篇 观后感

jinguang 发布于2008-8-17 18:19 3486 次浏览 30 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]

已有(30)人评论

rx-rider 发表于 2008-8-17 19:56:13 | 显示全部楼层
不错。。。。。。。。。。。。

johanz 发表于 2008-8-17 23:01:45 | 显示全部楼层
甘上下啦  8 Q* z2 G9 I9 @( B7 \. h1 {
五条友依然强悍!

梦の天使 发表于 2008-8-18 00:07:57 | 显示全部楼层
我还是喜欢睇啊,不会再有出吧

ninaomu 发表于 2008-8-18 01:30:06 | 显示全部楼层
差唔多啦。。。每况愈下。。。。。。% S+ a& j) ], T
配音又唔算特别出彩,我都係为咗睇神圣衣啫。。。。

ninaomu 发表于 2008-8-18 01:31:14 | 显示全部楼层
不过OPED就几好听,值得收藏

netasa 发表于 2008-8-18 02:20:03 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-8-18 01:30 发表
/ t5 S. s2 u; _" I& J; x差唔多啦。。。每况愈下。。。。。。& @  w. s2 t7 U9 J$ E8 C
配音又唔算特别出彩,我都係为咗睇神圣衣啫。。。。
. C- o! a3 P( f7 @7 |6 _) \

6 A- h1 G, K. s$ P9 E讲到神圣衣,真係连神都打唔烂噶! 最多只係打飞左!! 真西飞之利咯!! 不过一辉果件,直係出现得好丢架阿,堂堂不死鸟莫鸣咯。$ t/ ]: I$ q  ?, T& G" A0 p0 K9 M

9 @5 s+ c3 {2 `! o; J唔知RX有入货神圣衣呢!!

11ysys 发表于 2008-8-18 15:25:27 | 显示全部楼层
係讲得好简单,有D草草收场嘅感觉,同漫画差吾多,最离谱就係打睡神,几招搞掂,几分钟吾到,相比于前面打三巨头的描述好详细,真係差好多。最抵死就係将睡神嘅六亡星变成五角星。

rx-rider 发表于 2008-8-18 17:51:51 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2008-8-18 02:20 发表 ) E2 a, Z( z' ]7 ?

( U2 [+ `3 O4 W1 a
5 B( @/ ]4 ?8 K7 y0 e5 e# K$ e讲到神圣衣,真係连神都打唔烂噶! 最多只係打飞左!! 真西飞之利咯!! 不过一辉果件,直係出现得好丢架阿,堂堂不死鸟莫鸣咯。4 q# ]  R: U' s9 y
* q0 a$ P& k2 O  \1 Q0 F) S
唔知RX有入货神圣衣呢!!

3 F8 e9 F% J' R7 v价钱很不厚道,第2批卖420元,第1批卖 300内。 自己入了神天马收藏,店没入。

jinguang 发表于 2008-8-18 19:08:22 | 显示全部楼层
感觉圣斗士的实力靠的就是圣衣,有强悍的圣衣就能搞定。

11ysys 发表于 2008-8-19 10:50:27 | 显示全部楼层
最强的是女神雅典娜的血,比什么圣衣小宇宙还强。

Laputa81 发表于 2008-8-19 12:29:54 | 显示全部楼层
拖咗噉耐就得噉嘅质量~~~明显赶收场~~
% @; k; t8 _9 b: v+ b2 v0 R7 J# U, w) f( F6 m4 k5 H' j
果然喺攞嚟呃钱··········

123下一页