[幽默情感] 爱上一个女仔

huaoui 发布于2008-7-8 12:45 3951 次浏览 59 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Laputa81 发表于 2008-7-8 20:26:46 | 显示全部楼层
次次放学见到,跟住慢慢钟意咗~~~
" E) S6 m# @( g& h4 b% W4 {( }) r
噉唔叫一见钟情啩???- `; I8 ]: w7 Y8 x4 J

! F: {8 s0 d$ n+ d: ]# K7 }/ I* X  ~; M% s+ ~9 q1 ~9 E
胆大心细面皮厚·······人哋讲的~~~得唔得就····自己实践嗄
lych 发表于 2008-7-8 20:46:41 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-8 19:44 发表
3 x- i* `0 u3 j' E6 I
7 a, w0 q3 u" o' _% S( [/ ~) u5 e( C9 @# S
我嘅意思系~甘直接~~~得咩?!!!~~~~

( O6 i& x$ a2 Z. L( R可能个女仔都同样中意你呢?如果是,喱个方法都得噶!
lych 发表于 2008-7-8 20:50:04 | 显示全部楼层
咩也方法都好,行动是最实际嘅,我地支持你!
嚣のЪ 发表于 2008-7-8 21:42:56 | 显示全部楼层
成班“猛”男出“猛”计... $ ]4 t4 U( N1 o3 r0 c$ \5 X
米吓亲人地...
  X4 o0 z/ k6 A, G( y- t到时吓走人,唔系沟到人...
lqyy2k 发表于 2008-7-8 21:58:43 | 显示全部楼层
先交朋友吧.......
lych 发表于 2008-7-8 22:14:23 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-7-8 21:42 发表
: p" v- v  O9 U( m8 l& l0 g9 E成班“猛”男出“猛”计... / @' K( q3 }4 g! ^
米吓亲人地...
/ _/ |0 U6 x* y到时吓走人,唔系沟到人...

9 _9 R, i" `) X3 e! K甘你地女仔有无咩计啊!
嚣のЪ 发表于 2008-7-8 22:55:28 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-7-8 22:14 发表 ) W7 `1 O! \1 x$ |2 h! V6 }6 u
. q3 K/ A3 g6 ?( y8 m3 g* S3 F* Y
甘你地女仔有无咩计啊!
9 B0 V7 m* K  j
做住F先,睇定情况,有D野唔可以做得甘出面。   V) G% f" c! f3 U) |1 s( Z3 e
睇下人地有无甘噶意思先,有就进一步,无就原地踏步。
% [  |) \. V; w3 e$ ]有时纯友谊比爱情更微妙。
) s5 ?; @9 U# \# \! x4 V- ^& y假如你做得太出面,有D流言,到女方感到尴尬时...
- T" Z/ m" Y" T- i- m% K男方实连F都无得做。
熊猫仔 发表于 2008-7-9 00:44:40 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-7-8 20:46 发表
3 Q8 A6 Y+ @0 ^3 l9 i, Y
( n$ B# o3 h0 S4 c3 r可能个女仔都同样中意你呢?如果是,喱个方法都得噶!
' ?8 A+ [! T: ~5 Z* E! {

# P( L1 R7 Q- w* B6 s, x2 d5 m呢个世界~系条街度~你问10000000000000·········个人:我中意你啊,你中唔中意我啊???3 ~/ e  t0 c8 I2 _7 L
我相信有1000000000000··········01个人都会同你讲:你傻噶?!~
熊猫仔 发表于 2008-7-9 00:45:33 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-7-8 22:55 发表
! q# d6 M2 \2 {& i) m# I/ H. s/ }, A& M( U7 T' z$ N
做住F先,睇定情况,有D野唔可以做得甘出面。
# S: I7 {, U5 s  x9 C2 p: s9 m睇下人地有无甘噶意思先,有就进一步,无就原地踏步。
. b4 ]/ ~) E  ?有时纯友谊比爱情更微妙。
, W5 b3 L! F; E3 z! {假如你做得太出面,有D流言,到女方感到尴尬时... : }" J7 W  @& s2 L) H
...

+ b: S5 Q3 b) u& ?
' h5 m7 h$ T9 i" ^% R. U6 w/ h: X1 R好似好有经验敢波!!!!!!!!!!~~~比人追得多啊?~~~   
jinguang 发表于 2008-7-9 09:10:21 | 显示全部楼层
朋友,青春期对异性有好奇心是正常的,慢慢去体会这是不是爱情吧。
嚣のЪ 发表于 2008-7-9 09:53:25 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-9 00:44 发表
4 s7 C6 M: p2 j% r
# H* {) `6 C/ x" ~" `1 @
5 G# L6 I4 y7 T0 L. ~" l/ R; `  Z呢个世界~系条街度~你问10000000000000·········个人:我中意你啊,你中唔中意我啊???
* e$ {$ y: d; e# w我相信有1000000000000··········01个人都会同你讲:你傻噶?!~
% R( ~  Y$ _- G
我地学校就有D甘噶人,女方受佐......
嚣のЪ 发表于 2008-7-9 09:54:10 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-9 00:45 发表 - @3 }5 P' v0 f1 R3 _$ I& h7 S
, \3 d/ \' v% f/ R4 q
5 J! x" d2 f0 h
好似好有经验敢波!!!!!!!!!!~~~比人追得多啊?~~~   
0 p/ Q+ `$ B  [3 d& ^% q( J6 i
都算半个过来人啦!