体力大战....西班牙VS俄罗斯

cicimcky 发布于2008-6-26 10:20 741 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今晚即将开展.....西班牙让平半...大家意见點睇?90分钟买边队???上场荷兰输到無晒意见...我以家一D心水都無...希望大家可以比比意见...今晚要落飞吖
单选投票, 共有 5 人参与投票

投票已经结束

80.00% (4)
20.00% (1)
您所在的用户组没有投票权限

评分

tandong -10 -52 -2 恶意灌水:每用户每48小时只准在本版开3个 ...

已有(8)人评论

aa超級p 发表于 2008-6-26 10:26:55 | 显示全部楼层
莪都唸買小小.平半正常辣." b% I* U' F% w3 q2 c
死人俄羅斯佬今年咁惡.不過莪實撐西班牙!

熊猫仔 发表于 2008-6-26 10:50:00 | 显示全部楼层
西班牙大热~~~~今年兴打假波~~~买波篮就要小心啦~~~~~~~~~

cicimcky 发表于 2008-6-26 11:38:47 | 显示全部楼层
我惊又爆冷吖.....上场荷兰我都输唔少啦.....

Laputa81 发表于 2008-6-26 12:03:54 | 显示全部楼层
都仲喺睇好西班牙~~~~

熊猫仔 发表于 2008-6-26 12:04:46 | 显示全部楼层
呢D唔系暴冷~~~~~~~~~呢d系打假波!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![em54] ~~~~~~~~~
5 X- T) R3 Q- n6 n假得甘真~~~~~~~~底输啦~~~~~~~~~~~

hotcool2 发表于 2008-6-26 12:07:24 | 显示全部楼层
不知呢,乱猜的.

aa超級p 发表于 2008-6-26 12:52:51 | 显示全部楼层
俄羅斯佬假波?
2 Y; d" Q/ ^; ?6 R; z0 ^1 L8 ~但係冇可能假咁多長吧?
9 I7 U* M- e, ]2 m- T: H% @支持西班牙.

freedom246 发表于 2008-6-26 15:33:16 | 显示全部楼层
支持西班牙!