[其它更多] [永久保存] [棋灵王] [1~75集全+剧场版] [DVDrip] [TVB粤语]

alexhus 发布于2008-6-14 09:33 50327 次浏览 806 位用户参与讨论     [复制分享主题]
alexhus 发表于 2008-6-14 17:56:28 | 显示全部楼层
原帖由 wen197968 于 2008-6-14 17:40 发表 . t) D, s' o( J( W" K0 w2 X) ]7 v

0 [( d$ ?+ T) b3 r# h7 Z0 g  y3 b1 o8 X; f: Z; _; y& T
你D帐号全部系你鸟名+数字,晤会晤记得的,哈哈
: _2 \5 d5 q6 a8 W* K3 ~
0 j6 ?& H3 W+ u( o- `半年后你要每个帐号都入一次,捻起都好笑) @1 S8 y: R& L6 T* z0 @7 P
% X$ ^" o- Y! D) [( q
我最多申请50个就算了^_^,

( G4 Z2 N/ }) V我钟意啊。。。咁样容易记住啊。。。
alexhus 发表于 2008-6-14 17:58:17 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-6-14 16:16 发表   ?: j$ p! X1 K/ l
一个帐号一G,咁你米要注册几百个帐号?
% l3 M# W2 `5 l- d* t/ Y
系咁架啦。。。免费嘅午餐唔易吃啊。。。不过都好啦。。。永久性1G空间其他空间冇咁嘅保证啊。。。
wjr5200 发表于 2008-6-14 21:37:18 | 显示全部楼层
全集已有了,唔知楼主重有乜野好野分享下呢
huang 发表于 2008-6-14 22:40:07 | 显示全部楼层
有没有下载高达SEED 合成版??有架就帮忙补档1-36集
alexhus 发表于 2008-6-14 23:38:39 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-6-14 22:40 发表 ; h, j' u% F  j4 W" K  f& J
有没有下载高达SEED 合成版??有架就帮忙补档1-36集

& e: v+ N0 t+ V/ y" e: v冇啊。。。我钟意嘅先down架。。。
mrkazaf 发表于 2008-6-15 02:45:49 | 显示全部楼层
值得珍藏的一部动画,其他的一下了只剩下剧场版的。
alexhus 发表于 2008-6-15 05:18:47 | 显示全部楼层
原帖由 mrkazaf 于 2008-6-15 02:45 发表
% z1 `; @, _5 A) C  v! Q0 F值得珍藏的一部动画,其他的一下了只剩下剧场版的。

( J# v) W1 T7 I: A# C5 `OK。。。可以down啦。。。
alexhus 发表于 2008-6-15 05:38:52 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-6-14 16:03 发表 & C" p& Z% B3 E) r8 d( B6 `
大水喉,怕咩!
- P4 `( k+ g1 p8 ?, J8 ~
大水喉点喷都得。。。
nintendo 发表于 2008-6-15 06:38:15 | 显示全部楼层
太好啦,终于有人补档
alexhus 发表于 2008-6-15 06:43:39 | 显示全部楼层
原帖由 nintendo 于 2008-6-15 06:38 发表 & `. I" N$ m: r1 x! o/ s
太好啦,终于有人补档

: x: q3 |* e8 l4 C" w% p我之前都一直想有人补档架。。。因为BT拖到我好苦啊。。。
alexhus 发表于 2008-6-15 06:44:37 | 显示全部楼层
而家好了。。。有咗呢个永久档,大家都可以睇到呢部咁好嘅动漫啦。。。
tandong 发表于 2008-6-15 08:17:06 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-15 05:38 发表
6 z' M! D: Q4 u* B6 v
+ ?8 }  I2 r0 t8 g0 P6 r大水喉点喷都得。。。
大水喉就喷多啦, 2 L/ _5 J! s9 v+ q! V( ~0 z& l9 J
啊力示,边滴是爲姐版,边滴是大叔版写清下好喔!!